CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Itt a Cet Nemzet beszél

Keresés
A hosszúszárnyú gömbölyűfejű-delfinek hawaii vezetője ezúttal kimondja azt, amit eddig csak sejthettünk: a cetfélék utat mutatnak nekünk a fénytest felébresztéséhez. Butu szerint a történelem során nem volt még lehetősége az embernek olyan mélyen kapcsolódni a delfin-tudatossággal, mint a mai időkben. Aktiváló gyakorlata a légzés erejével segít lebontani a szeretet elfogadását akadályozó falainkat.
Dege a közvetítésben arra hívja fel a figyelmet, hogy a védekezésként épített falainkkal egyben a gyógyító segítséget is kizárjuk, és ennek oldásához cet-mesterek egész sorát mozgósítja. Azt mondja, hogy aktiváló gyakorlatával antennává alakíthatjuk a testfunkcióinkat, elmélyítve ezzel valódi énünk és feladatunk érzékelését. Üzenetét ezúttal a Szíriuszi Kilencek Tanácsának képviseletében továbbítja számunkra.
A Polaritás frekvenciáját a trópusi delfinek felügyelik a Földön, amellyel bolygószinten segítik a szeretethiányos állapotok átalakítását. Savina gyakorlatával személyes segítséget ajánl a reményvesztettségünk és a gúzsba kötő szorongásaink feloldásához, és rávilágít arra, hogy az olykor igazságtalannak tűnő megpróbáltatásaink egyetlen célt szolgálnak: a félelmeink együttérzéssé való átlényegítését.
Mások szolgálata az önmagunkkal való törődéssel kezdődik – mondja Puja, aki aktiváló gyakorlatával segít helyreállítani az önfeláldozásban lemerült életerőnket. Megtudjuk, hogy a palackorrú delfinek hogyan dolgoznak a Szolgálat sugarával fogságban, és hogyan szabadon, valamint, hogy egykoron Puja is befogott delfin volt, de mentesült a hadi célok szolgálata alól, és azóta a hawaii vizekben boldogítja az embereket.
Lana a Venezuela környéki óceánvizek lakója, és a Krisztus-tudatosság Gyermek nevű sugarát felügyeli. Üzenetében felfedi, hogy fajtársaival miként „javítják fel” a Földön megfoganó emberi embriók DNS-ét, hogy az a szülők génállományától függetlenül egy magasabb tudatosság hordozója legyen. Kapunk továbbá egy aktiváló gyakorlatot is, amellyel a gyermekkori traumáink korlátozó hatásai feloldhatók.
Blega, a hosszúszárnyú bálna üzenetében arról beszél, hogy korábbi testetöltéseink tapasztalatait és képességeit a jelenlegi életünkbe is behívhatjuk. Személyes meghallgatást ajánl fel minden embernek, aki a szívén és figyelmén keresztül kapcsolódik vele, hogy segíthessen meggyógyítani a boldogulásunkat akadályozó félelmeket. Mert – mint mondja – itt az idő, hogy elfoglaljuk nekünk rendelt helyünket a Terv szolgálatában.
A közvetítésben Dege, a barna delfin és Savina, a trópusi delfin a planetáris áthangolásról beszél, amelyben a Cet Nemzetnek kiemelt feladata van. Feltárják, hogy az egyre erősebben beáramló krisztusi frekvenciák ellenére miért tapasztalunk olykor mégis sötétséget, hogy Bim, a szíriuszi avatár miként irányítja munkájukat, s végül Savinától kapunk egy gyakorlatot, amellyel a sejtjeinkben rejlő 5. dimenzió aktiválható.
Dege bemutatkozik
2011.12.05. (2 hozzászólás)
Dege a barna delfinek fajának spirituális vezetője, aki az Atlanti-óceánban, az Egyesült Államok észak-keleti partvidékén él. A húsz sugár rendszerében ő az Életigenlés világoszöld színű frekvenciájának őrzője. Dege aktiváló gyakorlata segít életre hívni a felsőbb én szintjén készen álló terveinket, és meggyógyítani a kishitűséget és az önlebecsülést, melyek útját állják egyéni képességeink szabad kibontakozásának.
A hawaii cetfélék szellemi vezetője felfedi annak titkát, hogy a delfin- és bálnabébik születése miként emeli fel az egész bolygó rezgésszintjét, s hogy miben rejlik a szívverésük gyógyító hatása. Megtudjuk, hogy mi tette lehetővé a Hawaii környéki vizek tengeri templomként való működését, és kapunk egy aktiváló gyakorlatot is, amellyel Savinától és delfinjeitől kérhetünk "kezelést" legégetőbb problémáink megoldásához.
Savina bemutatkozik
2010.11.19.
Savina a Hawaii környéki vizekben él, és szíriuszi összeköttetése révén vezeti, gyógyítja a trópusi delfinek egy rábízott csoportját. Üzenetében mesél nekünk a szakrális erőterek teremtésével kapcsolatos feladatáról, és az ellenlábas érdekcsoportok reakcióiról. Megismertet minket egy egyszerű aktiváló gyakorlattal, amely a dédunokájához köthető Haley Szív-Dala esszencia, valamint a delfin-gabonkör szimbólum használatával segít ráhangolódni csoportjának jelenlétére.
Egy bálnatestet öltött szíriuszi mester, Helios, a mexikói olajkatasztrófa kapcsán felfedi előttünk küldetését. Üzenetéből fény derül arra, hogy a Kegyelem sugara eredendően miként érkezett a Földre, és elmeséli a közvetítőjével való találkozásának körülményeit. Közülünk, emberek közül is segítőket keres csapatába, amelynek nem kisebb a megbízatása, minthogy megteremtse a hatalmi elitváltás és a Föld szeretetbolygóvá alakításának feltételeit.