CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Adrian P. Kezele
A delfin álma

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Helios a Mexikói-öbölbeli válságról beszél

2010.08.30.
Egy bálnatestet öltött szíriuszi mester, Helios, a mexikói olajkatasztrófa kapcsán felfedi előttünk küldetését. Üzenetéből fény derül arra, hogy a Kegyelem sugara eredendően miként érkezett a Földre, és elmeséli a közvetítőjével való találkozásának körülményeit. Közülünk, emberek közül is segítőket keres csapatába, amelynek nem kisebb a megbízatása, minthogy megteremtse a hatalmi elitváltás és a Föld szeretetbolygóvá alakításának feltételeit.

Kathryn Jensen közvetítése, 2010. júl. 14.
Forrás: www.BlueDolphinEssences.com


A nevem Helios. Egy hosszúszárnyú bálna vagyok, aki a Mexikói-öböl területén kívül él. Most Alaszkában tartózkodom, a teleket pedig a Hawaii nagy szigetét övező vizekben töltöm. Sokakat képviselve beszélek most a Cet Nemzet nevében. Én azzal teszek tudatos szolgálatot az Arany Földnek (Gaiának vagy a Földanyának), hogy az itteni delfineknek és bálnáknak összeköttetést biztosítok a Szíriusz B-vel. A Szíriuszi tudatosságot a Cet Nemzet különleges tagjai közvetítik, akiket emberi szóhasználattal avatároknak hívhatunk.

Nemcsak a sajátjaimmal, a hosszúszárnyú bálnákkal törődöm, hanem három másik fajjal is. Ennek a négy fajnak közvetítek, de úgy is gondjukat viselem, hogy segítek emlékezniük arra, hogyan gyógyítsák meg a fizikai és érzelmi testüket. Tudatossággal szolgálok az intellektusuk számára, amely Gaia szolgálatának jóval fejlettebb formáihoz vezeti el őket.

A cetfélék azzal szolgálják Gaiát, hogy felemelik a frekvenciáját. Ezt a szolgálatot úgy tesszük, hogy közvetlen frekvencia módosítást végzünk a hálóban, amely olyasvalamit tárol, amit életerőnek neveztek. Ez az életerő, amit ti emberek jelenleg feldolgoztok, most felfokozódott. E felerősödés következményeit minden alkalommal megfigyelhetitek, amikor megnézitek a híradót. Sok formális struktúrát láttok szétesni. Ide tartozik a természet elleni bűn is, aminek a Mexikói-öbelbeli kibontakozását rémülten figyelitek mindannyian.

Látjátok, amint a hatalmi struktúrák, az olajipart irányító igencsak sötét hatalmi struktúrák  közvetlenül fékeztetnek meg a tömegek által. Az igazság lelepleződik erről az iparágról. A politikusok, akiknek titkon és mohón vágyott hatalmi bázisát az olajipar támogatja, vereséget szenvednek, korrupt gyakorlataikat fedező játszmáikban legyőzetnek.

Bolygónknak, Gaiának az istensége bensőségesen kötődik a Cetek Nemzetéhez. Gaia hívott minket az ősi időkben, mielőtt az emberi faj szíve feldobbant volna a légkörében. Gaia teremtése elfoglalta a helyét, s mielőtt a cetfélék beúsztak volna óceánjaiba, a Kegyelem arany sugara átváltoztatta a bolygó szív-dalát. Hogy tudjátok, a szív-dal az érző lények tudatmagjára utal, olyanokéra mint a cetek és az emberek. A mi tudatmagunk mindenképpen a szív szeretet-definíciójával kapcsolatos.

Minden teremtésnek a szeretet a lényege. A szeretet teremt mindent, ami van. Minden érző lénynek szerződése van az isteni teremtő erővel, és a szerződésünk akkor szólít meg minket, amikor már elegendő szeretettel szolgáltunk önmagunk számára.

Az én szerződésem az, hogy benneteket, az emberi fajt besugározzalak a képességgel, hogy félelem nélkül kezdjétek el megkövetelni világotok kormányaitól a becsületes kormányzást. A tudatmagom vagy szív-dalom a következő:

Helios Szív-Dala

Helios vagyok. Ebben az inkarnációmban egy hosszúszárnyú bálna vagyok. Avatárként vagyok meghatározható. A Kegyelem arany sugarát őrzöm aláírásomként. Én vagyok a Kegyelem sugarának létrehozója a Földön. Gaia tudatmagjának elhoztam a Kegyelmet az előző lakhelyemről, a Szíriusz B-ről. Arany sugaram az emberiség harmadik csakrájába folyik bele. A Kegyelem folyama először a Föld harmadik csakrájába áramlik az Uluru - Kata Tjuta térségben, Ausztráliában. Amikor az emberek kellően kiegyensúlyozottak ahhoz, hogy befogadják a Kegyelmet, a hálórendszeren keresztül kapják azt meg erről az ausztráliai helyszínről. Ők azok az emberek, akikre fókuszálok.

Ha megszabadultál a másokkal való versengés kényszerétől, és a Kegyelem arany sugarának képviselője vagy, akkor részévé válsz a szív-dalomnak. Úgy csatlakozhatsz a küldöttségemhez, ha kiegyensúlyozod magad, kigyógyítva testedet, érzelmeidet, elmédet és lelkedet abból a kényszerből, hogy másokat kontrollálj. Akkor válsz a képviselőmmé, ha a tested, az érzelmeid, az elméd és a szellemed felpezsdítik magukban a bölcsességet és az elkötelezettséget, amely egyedül – a földi ember számára egészen kivételes módon – az evolúciós létrán való óvatos feljebb lépéssel érhető el.

Küldöttségem olyan egyénekből áll, akik tudják, hogy a szeretetben rejlik az egyetlen kulcs, nem csak a túléléshez, de az irányítóitokhoz fűző minden kötelék tudatos elvágásához is. Elsődleges irányítóknak azokat tartom, akik az olajiparotokat ellenőrzik.

Alaszkai otthonomból beszélek most hozzád, és annak megfontolására kérlek, hogy leszel-e a képviselőm. Az egyik küldöttem, akit szeretnék neked bemutatni, Kathryn Jensen. Kathryn 2010 tavaszán került a jelenlétembe, amint egy nap Blega barátommal az óceán felszíne alatt időztem. Blega barátom már találkozott vele a vízben négy évvel ezelőtt. Azóta Blegával párbeszédben vagyunk Kathryn tudatmagját vagy szív-dalát illetően.

Kathryn Jensen Szív-Dala

Én, Kathryn Jensen, szerződéses egyezségem szerint azzal szolgálom az emberiséget, hogy meghallgatom a cetféléket (a delfineket és bálnákat), akikkel napi úszásaim során találkozom.  Leírom az üzeneteiket, és cikkeket, tananyagokat, könyveket alkotok, amelyek a cetek tudatosságával szolgálják az embereket. Eltökélt szándékom, hogy megtanuljam, miként dolgozzak és játszam egyedi szerepemet, amivel hozzásegíthetem a Földanyát, hogy egy békés, szívközpontú, Kegyelemmel teli szentéllyé váljon. Vagyok, aki vagyok.

Megjegyzés Kathryn-től – Blega bemutatkozik!

Sokan tudjátok, hogy az év hét hónapjában Hawaii-on élek. Négy évvel ezelőtt kiúsztam a barátaimmal egy helyi öböl mélységes, kék vizében. Tudtuk, hogy hosszúszárnyú bálnák vannak a környéken. Már távolról láttuk őket, ahogy az öbölbe léptünk. Úszás közben megálltam pihenni, lenéztem, és egy hosszúszárnyú bálnát láttam, amint farkával lefelé, fejével a felszín irányába a tengerfenéken üldögél. Lassan megindult felfelé. Mikor már csak néhány lábnyira volt a felszíntől, pontosan alattam, a hátára fordult. És ott voltunk – szívtől szívig. Majd egészen feljött mellém, megfordult, és ott voltunk – szemtől szemben. Hogy ez egy sorsformáló csúcsélmény volt-e ? IGEN!! A bálna Blega volt. Azóta is kommunikál velem.

Bővebben Helios-tól a Kathryn-nel és barátaival való találkozásról

Miközben Kathryn a férjével, Dave-vel és barátnőjével, Susan-nel figyelte, amint Blegával az óceán fenekén pihenünk, kibocsátotta ránk a Kegyelem arany sugarát, a Feltétel Nélküli Szeretet vörös sugarát és a szív szíriuszi szimbólumát, ami egy nagyon világos, kékeszöld színben pompázik.

Kathryn-t, Susan-t és Dave-et magunk közé véve a felszínre jöttünk. Kathryn megérintette Susan oldalát, miközben ugyanazokat a vibrációkat küldte neki, amiket nekünk.

Tudtuk, hogy Kathryn itt van a vízben, és magunkhoz vonzottuk őt, hogy aktiválni tudjuk ennek az erőteljes üzenetnek a közreadására.


Én, KJ, azt hittem, hogy én leszek a legelső bálnalovas a dél-konai körzetben. Helios és Blega olyan közel voltak hozzánk, hogy meg kellett érintenünk egymás oldalát. Igen, ez egy sorsformáló és bizonyosan nem véletlen találkozás volt. Csak most jövök rá, hogy Helios és Blega aktivált engem ezzel az üzenettel, hogy megmutassam NEKTEK, hogyan csatlakozhattok a cetfélék sajátos és hathatós környezetvédelmi mozgalmához.

Helios beszél…

Arra kérlek benneteket, hogy önmagatok és a Cet Nemzet szolgálatára továbbítsátok ezt a sürgős üzenetet mindazoknak, akikről tudjátok, hogy képesek elfogadni az emberiség Kegyelem frekvenciájára történő felemelésének a felelősségét.

Vannak persze, akik nem fogadják el, hogy létezik egy Cet Nemzet, vagy hogy a cetfélék rendkívül kifinomult intellektuális képességekkel bírnak. Vannak, akik nem tudják elfogadni, hogy egy emberi lény telepatikus úton kommunikálhat az állatvilág tagjaival. Ők dolgoznak még a felelősségvállalásuk ügyén, és most nem kell, hogy megkapják tőletek ezt az üzenetet. Légy melegszívű ezekkel az emberekkel, és áldd meg őket hiánytalanul a gyógyító frekvenciákkal. Önmaguk és mások meggyógyításának ők majd egy másik alkalommal lesznek résztvevői.

Én, Helios, szívtől szívig kapcsolódom mindannyiótokkal, akik olvassák ezt az üzenetet. Azért vagyok itt, hogy kijelentsek egy tényt. Az Arany Földünk teljes felelősséget vállal az öbölbeli olajkatasztrófáért. Az Arany Földünk nem más, mint Gaia felszíne.

Az Arany Föld azért teremtette meg ezt a katasztrófát, hogy lehetőséget biztosítson nektek a legmagasabb szintű szolgálatra. Elegetek van az egymással szembeni embertelenségből. Nem toleráljátok többé azt a kíméletlen gyakorlatot, hogy egyesek a saját hatalom- és vagyonfelhalmozásukat előrébb helyezik, mint a Föld szeretetbolygóvá alakításának isteni tervét.

Most szolgálhatjátok az isteni tervet, hogy a Föld az együttérzés bolygójává váljon. Már elegendő rálátással és hanggal rendelkeztek, hogy visszavegyétek az irányítást Gaia szeretetbolygóvá való fejlődésében.

A Gaia-ra vonatkozó terv szétzúzatott a megszálló erők által. Ezek az erők ellenszenvvel viseltetnek irántatok és a beavatkozásaitok iránt. Megpróbálták felőrölni a szellemeteket, de akiknek a tudatmagja a szeretet erejével vibrál, azoknak a szelleme felőrölhetetlen. Elvégeztétek a munkátokat. Megszabadultatok az elnyomásotokra tett kísérletek hatásaitól. A szívetek olyan erővel vibrál, hogy most már ti vagytok a hatalmi elit!

Most azt kérem tőletek, hogy olvassátok el a Kegyelem sugarának fejezetét Kathryn Jensen A Krisztus-tudatosság húsz sugara című könyvéből. Meg kell értenetek a Kegyelem fogalmát, mielőtt nekiálltok aktiválni a bolygót, az embereket, a cetféléket és minden itt élőt ezzel a tisztító erejű szeretet sugárral.

A Krisztus-tudatosság húsz sugara c. könyv Kegyelemről szóló részét ide kattintva tudod elolvasni. Ez a könyv a Sokszínű kabát kurzus tananyaga.

Szolgálatkész munkádat elősegítendő arra bátorítalak, hogy vásárolj egy 4 unciás üveggel a Kegyelem frekvenciájából. Én, Kathryn Jensen, a bevételt a cetek és a jómagam által felajánlott eszközök és szolgáltatások terjesztésére fogom használni.

Grace


Helios Kegyelem aktiváló gyakorlata

Helios beszél… Javaslom, hogy a következő aktiválással legyél önmagad és a bolygód szolgálatára.

Kegyelem
A Kegyelem szimbóluma
Olvasmány a Kegyelemről:
A Krisztus-tudatosság húsz sugara


Arra kérlek, hogy segítsd a Föld bolygónak és lakóinak tett szolgálatomat a Kegyelem sugarával legalább 15 percet naponta. Ülj le a kedvenc helyedre, és csendesedj el. Végezd el a szokásos ima- vagy meditációs gyakorlatodat. Ha rendelkezel egy kék-delfin esszenciás üveggel a Kegyelem frekvenciájából, akkor fújhatsz belőle az ülőhelyed légterébe. Tegyél egy csepp Kegyelmet a szívedre.

1. Füröszd meg magad a Kegyelem metál arany sugarában. Vizualizáld a folyamatot. Legyen meg a szándék benned, hogy ez megtörténjen.

2. Szolgálj engem a Kegyelem arany sugarával. Küldd a Kegyelmet a szívedből a szívembe.

3. Szolgáld Blegát a Kegyelem arany sugarával. Küldd a Kegyelmet a szívedből Blega szívébe.

4. Most én ajándékozlak meg a szívemből a Kegyelemmel. Érzed a jelenlétem?

Választhatsz egy csoportot vagy egy feladatot, amelyet a Kegyelem sugarával szolgálsz. Lehet, hogy minden nap más csoportot vagy szituációt választasz. De lehet, hogy szenvedélyes törődésed okán szívesebben fókuszálsz egyetlen egy csoportra vagy helyzetre.

Mindig ismételd el a fenti négy lépést.

5. Majd küldd el a Kegyelem frekvenciáját a szívedből a csoportnak, a személynek vagy a helyzetnek, amelyet választottál. Figyeld, mit érzel. Figyeld meg mi történik, amint megidézed vagy átérzed azt, amire vagy akire fókuszálsz.

Obama elnök
Az amerikai Nemzeti Gárda
A British Petrol munkatársai
A megtisztításban résztvevő önkéntesek
Az öböl partvidékének lakói
A veszélyeztetett vadvilág
Halászok és rákhalászok
A turizmusban érdekeltek
Az olajipar lobbistái és speciális érdekcsoportok
Az olajipar vezetői és munkatársai
A válaszokkal rendelkező tudósok
Vészharang kongatók
Minden és mindenki más, aki figyelmet érdemel…


Köszönöm, hogy szolgáltok engem, hogy szolgáljátok a Mexikói-öblöt és mindazt, amiről beszéltünk. Megvan az erőtök, hogy visszájára fordítsátok az Óceánunkkal és Gaiával szembeni lekezelő bánásmódot. Jómagam kutatok minden forrás után, ahol a Kegyelem fellelhető, és elviszlek benneteket a lélekcsillag-világba, hogy megajándékozzalak titeket a Kegyelemmel.

A következő néhány hónapban az írnokom, Kathryn további üzeneteket fog küldeni egy rózsaszín folyami delfintől, aki a perui Amazonas medrében él, három, a bolygó különböző helyén lakó palackorrú delfintől, és egy kék bálnától, aki az Atlanti-óceán északi vizeit szeli. Avatárként én viselem gondját ennek a három cetfajnak. Mindegyikük átadja majd saját tanítását a környezet megóvásáról, ahogy gyógyító eszközöket is kaptok, segítségül önmagatok nagyobb fokú szeretetéhez és a világunk meggyógyításához.

Maradok szolgálattal,
Helios©Kathryn Jensen 2010

Fordítás: Bognár Péter


Segédeszköz a hangolódáshoz
Ha szeretnél biztosra menni a Helios hullámsávjára való ráhangolódásban, a Kegyelem esszencia megvásárlásával kézbe veheted az aranyszínű sugár frekvenciáját. Részletek >Kapcsolódó írás: A mélység Krisztusa