CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Richard O' Barry
Delfinmosoly

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Dege, a barna delfin az Életigenlésről

2012.12.10.
Dege a közvetítésben arra hívja fel a figyelmet, hogy a védekezésként épített falainkkal egyben a gyógyító segítséget is kizárjuk, és ennek oldásához cet-mesterek egész sorát mozgósítja. Azt mondja, hogy aktiváló gyakorlatával antennává alakíthatjuk a testfunkcióinkat, elmélyítve ezzel valódi énünk és feladatunk érzékelését. Üzenetét ezúttal a Szíriuszi Kilencek Tanácsának képviseletében továbbítja számunkra.


Kathryn Jensen közvetítése
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Dege, a barna delfin a Krisztus-tudatosság Életigenlés nevű sugaráról beszél

Az Életigenlés annak a sugara, hogy szeretetet viszel a teremtés erejébe, amelyet az életformáló célok iránti elkötelezettséged fejez ki.

Az Életigenlést a tavaszi-levélzöld színű szív fejezi ki.Kathryn Jensen megjegyzése: Ezt a szövegrészt, mint mindegyiket, amelyik a cetféléktől érkezik, fénynyelven kapom meg, amit aztán lefordítok. A közvetítésben szereplő szavak vagy nevek némelyike szokatlannk tűnhet. Az alábbiakban pontosítok néhányat e kevésbé szokványos kifejezések és nevek közül:
 • kormányzók – azok, akik vezetőként gondoskodnak a többiekről
 • perturbál – megzavaró, megmozgató hatást idéz elő
 • Bim, a szíriuszi avatár – Bim a legfejlettebb tagja a Szíriuszi Kilencek Tanácsának. Ez a tanács olyan nagyszerű lényekből áll, akik azért gyűltek össze az univerzum egészéből, hogy módszereket dolgozzanak ki, amelyek segítik az érző lényeket az önmaguk és mások szeretetéről való tanulásban.
 • szíriuszi kék-delfinek – Ha ezek a lények a fizikai valóságban mutatkoznak meg, palackorrú delfineknek tűnnek. Egy Óceanea nevű bolygón laknak, amely a Szíriusz B körül kering. Ők egyidejűleg léteznek az 5-10. dimenziókban. Jelentős szerepet játszanak a Földön élő emberek szellemi evolúciójának elősegítésében. Univerzumszerte szolgálják az érző lényeket.

Dege beszél…


Eljött az idő számotokra, hogy együttérzővé váljatok.

Most együtt fogtok növekedni, mint egy segítőkész egyénekből álló egységes testület, akik a cet nemzetem életerejéről beszélgetnek. Most abból a perspektívából fogtok szót váltani az életerőnkről, hogy milyen érzés elengedni az ellenállást a cetfélék gyógyító segítségével szemben, amikor a kegyetlenül nehéz életleckék által okozott sebeket gyógyítjátok.

Néhányatok nem engedte meg a kormányzóinknak, hogy a védelmet, amellyel körülveszitek magatokat, segítsenek más megvilágításba helyezni. A cetféléknek több kormányzója is jelen van ma velem. Azért jöttek el erre az összejövetelre, hogy segítsenek nektek elengedni azt a védekezést, ami egy hamis biztonságérzetet nyújt nektek.

A kormányzók közül itt van velem Savina, a trópusi delfin, s vele együtt Puja, a palackorrú delfin és Lana, a kék bálna. Azért jöttünk össze, hogy beemeljük a szíveteket abba a frekvenciába, amelyet most Életigenlésként ismertek. (Puja, Lana és Savina közvetítéseit és aktiválásait ide kattintva olvashatjátok.)

A védekezés éleinek lesarkítása már megkezdődött közületek azoknál, akik részt vettek egyik-másik, vagy mindhárom korábbi összejövetelen. Ha nem voltatok itt a korábbi találkozókon, kérlek, szakítsatok időt azokra az anyagokra, hogy mélyebb kapcsolatra tegyetek szert Lana, Puja és Savina kormányzókkal.

Én az a kormányzó vagyok, aki perturbálja a szétporladását az attól való félelemnek (azaz segít feloldani az attól való félelmet), hogy olyan büszkévé váljatok a teljesítményeitekre, amennyire csak kell. Ti magatok is kormányzók vagytok, különben nem ülnétek ma itt ebben a körben. Nem csak azért jöttetek ma ide, hogy megnézzétek, hogy a kormányzónk, Kathryn mit tesz az életerejével. Azért jöttetek ma, hogy megtudjátok, hogyan érez a szívetek az Életigenlésnek hívott szíriuszi frekvenciában. Azért jöttetek ma, mert a szívetek kedvenc kormányzója, az őrző angyalotok beszélgetésbe kezdett veletek, és azt tanácsolta, hogy helyezzétek ma magatokat ebbe a megszentelt térbe.

Bim, a szíriuszi avatár Szent Jelenléte vezeti a mai ülésünket. Segítséget fogtok kapni abban, hogy a megtörtséget a testetekből kiemelve egy sírhelyre tegyétek, amit a szíriuszi kék-delfinek adnak nektek a problémáitok átalakításához.

Avatár Bim volt az, akivel megállapodtatok a földi életetekre vállalt arany szolgálatról, Gaia pedig arra szerződött, hogy szolgál benneteket a Krisztus-tudatosság húsz sugarával. Mindannyian megtettétek ezt. Mindannyian keresztülmentetek a szíriuszi portálon, hogy megkapjátok a szerződéseteket.

Mindannyian szerződtetek arra, hogy gyakoroljátok a szeretet adását és fogadását. De a szerződéseitek nagyon speciális kodonokkal rendelkeznek, amelyek beburkolják a maradandó magot, és bonyolult módon rendezik újra a kodonjaitokat minden alkalommal, amikor egy másik inkarnációba léptek. Minden élet, amit éltek véghezviszi a kodon re-evolúció egy szakaszát.

Dege aktiválása

Most egy aktiváláson viszlek keresztül téged, amely el fog vezetni az isteni szívközpontodba, ahol segítünk neked beszélgetni a saját angyali szolgálóddal. Szakértője leszel az ily módon való beszélgetésnek, amint gondját viseled a tested funkcióinak. Minden testfunkciód antennává válhat, amely elmélyíti benned az érzékelését a sajátos feladatodnak, amelynek az ellátásáért itt vagy.
 • Ülj le, csendesedj el, és lélegezz mélyen.
 • Vedd körül magad az Életigenlés világoszöld színével.
 • Lehet, hogy érzel most egy összehúzódást a homlokcsakrádban. Ezt az összehúzódást zavarként érzékelheted, képes lévén megérezni a frekvenciák kapcsolódását a homlokcsakrához. Ha ilyet tapasztalsz, vegyél egy mély lélegzetet, amint az Életigenlést a homlokcsakrádba pulzálod. Tedd ezt úgy, hogy az Életigenlést belefolyatod a fejed fölött 35 cm-re lévő lélekcsillagodból, vagyis a kilencedik csakrádból a kezeiden keresztül a homlokcsakrádba. Még ha nem is érzel összehúzódást, pulzáld így az Életigenlést a homlokodba, és figyeld meg az érzékelésben bekövetkező elmozdulást.
 • Ez az eljárás segít megnövelni az érzékenységedet erre a frekvenciára.
 • Maradj csendben körülbelül 15 percig, amint magadba szívod az Életigenlés frekvenciáját. Külön-külön mindegyikőtöket keresztülviszem a folyamaton, amelynek az aktiválás végeztével mindannyian részesei lesztek.
 • Most kérem, hogy jöjj ki ebből a gyakorlatból, amin átvezettelek téged.
 • Kérlek, hogy írd le a tapasztalataidat.
 • Ha úgy érzed, oszd meg ezt az élményedet a többi résztvevővel.

Házi feladat Dege ajánlásával

Azt javaslom, hogy pulzáld be az Életigenléssel az egész csakrarendszeredet.
 • Kezdd mindig a homlokcsakrával.
 • Aztán pulzáld be a szívcsakrádat.
 • Majd az intuíciódat, az izomtesztet, vagy egy ingát használva válaszd ki a következő aktiválandó csakrádat. Lehet, hogy nem szükséges aktiválnod további csakrákat.
 • Ha helyénvaló, akkor pulzáld be a kiválasztott csakrát.
 • Lehet, hogy az is helyénvaló a számodra, ha egy gyakorlat keretében a hét fő csakrád legtöbbjét vagy mindegyikét aktiválod.

Segíthetsz magadon ezzel az eljárással napjában egyszer vagy akár többször is. Ez fel fogja erősíteni a fogékonyságát a testfunkcióidban rejlő antennáknak. És észreveszed majd, hogy kezded nagyon jól ismerni önmagadat.

Avatárként behatóan szolgállak benneteket a szíriuszi gyógyítók bölcsességével, akiket a fordítóm a Szíriuszi Kilencek Tanácsának nevez.

Tőrödöm veletek, amint törődtök önmagatokkal.

Dege© Kathryn Jensen 2012

A fentiek élőben hangzottak el 2012 tavaszán, Kathryn Jensen hawaii gyógyító-kör összejövetelén.

fordítás: Bognár Péter


Kapcsolódó anyag:
Savina, a trópusi delfin a Polaritásról
Puja, a palackorrú delfin a Szolgálatról
Lana, a kék bálna az emberi DNS feljavításáról