CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Adrian P. Kezele
A delfin álma

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Butu, a fekete delfin a Befogadásról

2012.12.28.
A hosszúszárnyú gömbölyűfejű-delfinek hawaii vezetője ezúttal kimondja azt, amit eddig csak sejthettünk: a cetfélék utat mutatnak nekünk a fénytest felébresztéséhez. Butu szerint a történelem során nem volt még lehetősége az embernek olyan mélyen kapcsolódni a delfin-tudatossággal, mint a mai időkben. Aktiváló gyakorlata a légzés erejével segít lebontani a szeretet elfogadását akadályozó falainkat.


Kathryn Jensen közvetítése
forrás: www.dolphin-energyhealing.com

Butu, a fekete delfin a Befogadás sugaráról beszél

A Krisztus-tudatosság Befogadás nevű sugarát a jádezöld színű derékszögű háromszög fejezi ki.A sugár, amely meggyógyítja a szeretet elfogadásával szembeni ellenállást

Azok közületek, akiknek nincs a helyén az önbecsülése, időnként zavarban vannak azzal kapcsolatban, hogy segítséget fogadjanak el másoktól. Az Arany Szabályt, hogy „légy kedves másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy kedvesek legyenek” nagyon könnyű számotokra követni, de ennek az ellensúlyozása, hogy kedvességet fogadtok el másoktól, elő tudja hozni belőletek az alacsony önértékelés érzéseit.

A nevem Butu. Egy hosszúszárnyú gömbölyűfejű-delfin (más néven fekete delfin – a ford.) vagyok, aki a hawaii Nagy Sziget környéki vizekben él. Ismerem a barátaitokat, a trópusi delfineket. Ismerem a barátaitokat, a hosszúszárnyú bálnákat. Tudom, hogy sokatok nagyon kedves és szívélyes. Hallottam a cetcsaládom iránti odaadásotokról. Természetesen a cetfélék minden faját a családomnak tekintem.

Egyike vagyok a kormányzóknak (vezetőknek). Azért használom ezt a kifejezést, mert a nagy családom egy tagja, Dege, a barna delfin a múlt héten ismertette néhányatokkal a jelentését. Ha itt voltatok a múlt héten, őszinte elismerésem a Dege testvéremnek nyújtott fogadtatásért.

Itt ma mindannyian áldott fénymunkások vagytok, akik meghívattak egy közös, elmélyült légzőgyakorlatra. Meglátásom szerint mindannyiótoknak hasznára válik a törzsizmok összehúzódása és kitágulása, hogy így kigyógyulhassatok abból az ellenállásból, amit Butu és a többi fekete delfin segítségével szemben tanúsítotok.

Az élet sohasem volt problémamentes senki számára itt a Földön. Mindannyian, beleértve a cetféléket is, azért jöttünk ide, hogy részt vegyünk egy nagyon érdekes kísérletben. Bolygótok, az Arany Földünk egy olyan módon vezet keresztül mindannyiunkat a fénytestünk kifejlesztésén, amelyet egyedül azoknak a cetféléknek és embereknek van lehetőségük megtapasztalni, akik a Földet választották lakóhelyükként.

A fénytesteink a Krisztus-tudatosság frekvenciáinak minőségeit fejezik ki. Nincs senki más az univerzumban, aki megkapja ezt a fajta ellensúlyozást. A cetfélék természetesen előfutárok ebben az ellensúlyozó hatásban az emberhez képest. Először kifejlesztettük a saját fénytesteinket, hogy aztán segíthessünk nektek kifejleszteni a tieiteket.

A cetfélék fajai közül sokan a Szíriusz B Óceánea nevű bolygójáról jöttek ide. A Földdel Gaia testének gyógyítóiként ismerkedtünk meg. Mi bocsátottuk Gaia rendelkezésére a Krisztus-tudatosság frekvenciáit. Majd nekikezdtünk az itteni életünknek, a cetfélék és az emberi faj számára teremtett terv szerint fejlődve.

Butu nem emlékszik korábbról olyan időkre, amikor az ember olyan szinten tudott volna belemerülni a cetfélék tudatosságába, mint ahogy azt most vagytok képesek magatokba szívni. Gondom volt rá, hogy ösztönözzelek benneteket, akik ma összegyűltetek itt, mert úgy éreztem, hogy készek vagytok belemerülni a Befogadásnak hívott gyógyító frekvenciámba. Sokan olvasták ennek a találkozónak a kiírását, de ti voltatok azok, akiket a szívembe helyeztem, és megkértem arra, hogy gyűljenek ma össze itt.

Szeretett barátom, Puja, a palackorrú delfin szeretné, ha meghallgatnátok őt, mielőtt mi ketten egy gyógyító tapasztalásba vezetnénk el benneteket.


Puja, a palackorrú delfin a Befogadás sugaráról beszél


Én zárom ezt a közvetítést a Befogadás sugaráról. Néhány nappal ezelőtt elkísértem Kathryn Jensent, amint leült a kedvenc partszakaszom közelében, és együtt meditált egy csoport szívközpontú emberrel, akik kitűnő csatornái voltak azoknak a gondolatoknak, amikről ma este tanultok. Arra sarkalltam akkor Kathrynt, hogy színesítse meg a csoportos programotokat az üzenetemmel.

Elidőztem egy kicsit ezzel a meditáló csoporttal. Angyalszerű hawaii lények vették körül őket. Ezek az ősök fenntartják a szándékát a földi istenek megsegítésének, azaz segítenek nekik felvállalni a szerepüket, hogy kiteljesíthessék azt a gyógyító munkát, amit az emberek önmagukért és a bolygójukért végeznek.

Ez egy nagylelkű emberekből álló csoport volt, akik alig különböznek közületek azoktól, akik ma délután összegyűltek. A legtöbbetek őszintén törődik a barátaival és a családjával. De legtöbbeteknek vannak olyan pillanatai, amikor nem érzitek magatokat érdemesnek arra, hogy elfogadjátok másoktól a gyógyítást. Ahogy Bututól tanultátok, a mások által felajánlott gyógyítás befogadását olykor elszabotálhatja az a hiedelmetek, hogy nem vagytok elég jók.

Hozzájárulok a szívközpont ma esti újrakondicionálásához, mert úgy érzem, hogy a Szolgálat frekvenciája, amelyről néhányatok egy pár hete tanítást kapott tőlem, és amely az önmagatok iránti szolgálatról szól, képes tökéletesen egybeolvadni a Befogadás segítő frekvenciájával. Nézzétek át a közvetítésemet ezen oldalon. Szerezzetek tapasztalatot arról, hogy egy frekvencia hogyan képes egyesülni egy másikkal, és felerősíteni a másik frekvencia abbéli képességét, hogy kiegyensúlyozza az ember-cet közösség egyesült szívének megélésére irányuló szándékotokat.

Butu és Puja aktiválása

Ha vannak kéznél Otthon-Templom Esszenciáid, használd a Befogadás esszenciáját ehhez az aktiváláshoz. Az esszenciák felerősítik az aktiválások hatását. Fókuszált szándékkal azonban aktiválhatod a Krisztus-tudatosság e sugarait az esszenciák használata nélkül is.

A Krisztus-tudatosság sugarai a testünkben-lelkünkben-szellemünkben vannak eltárolva. Azáltal aktiválódnak az időben, hogy spirituálisan fejlődünk, és együttérzővé válunk.

Ha szeretnél többet megtudni az esszenciákról, kattints ide: Otthon-Templom Esszenciák


Az aktiválás

 • Tegyél a Befogadás esszenciájából az 5. vagy más néven a torokcsakrádra.
 • Állj fel, és fogd meg a társaid kezét.
 • Lélegezd be a Befogadás jádezöld színű sugarát az 5. csakrádba. A légzéshez most külön útmutatást adok.
 • Lélegezz be az orrodon keresztül. Töltsd fel a hasadat a lélegzettel. Légzés közben képzeld el a Befogadás jádezöld színét, amint a fejed fölött kb. 35 cm-re lévő kilencedik csakrából, azaz a Lélekcsillagodból belefolyik a szádba és a torokcsakrádba. Kövesd a lélegzet útját a hasadig. Töltsd fel a hasadat a Befogadás jádezöld sugarával. Végezz tizennégy légzést ezen a módon.
 • Ahogy lélegzel, áramoltasd a Befogadást a kezeiden keresztül.
 • Ezzel egy ajándékot adtok egymásnak.
 • Amikor befejezted a légzést, kérlek, ülj le.
 • Puja és én el fogunk árasztani téged a tudatunkkal, ahogy folytatod a Befogadás frekvenciájának mély belélegzését a hasadba.
 • Lélegezz mélyen körülbelül 10 percig, és figyelj.
 • És most kérlek, jegyezd fel a tapasztalataidat egy papírra.
 • Ha úgy érzed, hogy szívesen teszed, oszd meg az élményeidet a többiekkel.
 • Bármikor hozzáférhetővé teheted magad a segítségemhez, amikor szükségét érzed a megerősítésnek, hogy megérdemled a másoktól érkező támogatást.

Itt Butu és Puja beszélt.

A barátaitok vagyunk mindörökké.Részlet az Ashram of the Sea c. könyvből
(fogadta és fordította Kathryn Jensen)

A harmadik csakra Befogadás nevű sugara

Butu, a fekete delfin beszél…

A határokat, melyekkel a szeretet elfogadását gátoljátok, a Befogadás nevű frekvenciám teljes egészében feloldja.

A Befogadás koncepciója semmiben sem hasonlít arra, mint amikor megeszel mindent, amit meg akarsz. A mi Befogadás koncepciónknak semmi köze nincs ahhoz, hogy igénybe veszed valakinek a szolgáltatását, aki segít neked megjavítani egy háztartási gépet. A mi Befogadás koncepciónk egyedül azzal a képességeddel kapcsolatos, hogy el tudod fogadni a szeretetet.

Én vagyok a gondviselője a hosszúszárnyú gömbölyűfejű-delfinek helyi csoportjának. A fajom benépesíti az egész Földet. A fajom egésze gondoskodik a Föld harmadik csakrájának megtisztításáról, amely jelenleg az ausztráliai Uluru-Kata Tjutánál található. A fajom arra szakosodott, hogy „kivéssen” egy helyet az emberi szívekben, ahol befogadhatjátok a szeretetet mindazoktól, akik vezetnek titeket, és mindazoktól, akik érzik, hogy szeretett barátaik, szerelmeseik, családtagjaik vagy közösségi társaik vagytok.

A Befogadás nevű frekvenciánk jádezöld színű. A fajom a frekvenciát az Isteni Forrásból nyeri, és beleáramoltatja azt a Földön keresztül a harmadik csakrába. A frekvencia mindenre kiterjedően eltávolítja a szeretet elfogadásával szembeni ellenállást.

Az esendő emberek az életetekben néha olyan mélyen megbántanak titeket, hogy falakat építetek a testetekben-lelketekben-szellemetekben a szeretet elfogadásával szemben. Kimerülten és szomorún éltek, de nem tudjátok, hogy miért.

A Befogadás, amit képviselünk, nagyon óvatosan lehántja a sötétséget azokról a korlátokról, amiket teremtettetek. És ahogy elengeditek a sötétséget, a törzsizmaitok a hasatok területén elkezdik kiengedni a feszültséget, és mélyebben lélegeztek.

A lélegzet teljesen áthozza az Isten-Erőt a törzsizmaitokon keresztül. A megszentelt, tiszta fény eltávolítja a nyomait a sötét küzdelmeknek, amiket az embertársaitokkal vívtatok. A félelmeket, amelyeket nem sikerült elengednetek, a gondviselők mindaddig őrzik, amíg nem vagytok képesek megszabadítani magatokat ezeknek az emlékeknek a terhétől.

Néha olyan sok félelem van a múlt újraélésében, hogy ragaszkodtok ezekhez az emlékekhez. Lehet, hogy elutasítjátok, hogy mélyebben lélegezzetek.

A gondviselőitek figyelmesen a szíveikben tartanak benneteket, ahogy megszabadítjátok magatokat a sötét emlékek terhétől. Kaptok egy impulzust tőlük arra, hogy mélyen lélegezzetek. A mély légzés segít elfogadni az iránymutatást e nehézségek feldolgozásához.

Olykor az ember központi idegrendszere képtelen feldolgozni a problémákat érzelmi összeomlás nélkül. A Befogadás sugara támogatja a központi idegrendszert, hogy az rugalmasabbá váljon.

Oldódjanak hát a befogadást akadályozó korlátaitok. Az én küldetésem számotokra az, hogy felismertessem: az Isteni Forrás szeretete mindig hozzáférhető, és nem kell mást tennetek, mint mélyen lélegezni, hogy befogadjátok ezt a nagyon megbízható és soha meg nem szűnő ellátmányát a szeretetnek.© Kathryn Jensen 2012

A fentiek élőben hangzottak el 2012 tavaszán, Kathryn Jensen hawaii gyógyító-kör összejövetelén.

fordítás: Bognár Péter


Kapcsolódó anyag:
Dege, a barna delfin az Életigenlésről
Savina, a trópusi delfin a Polaritásról
Puja, a palackorrú delfin a Szolgálatról
Lana, a kék bálna az emberi DNS feljavításáról