CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Patrice van Eersel
Az ötödik álom

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Savina bemutatkozik

2010.11.19.
Savina a Hawaii környéki vizekben él, és szíriuszi összeköttetése révén vezeti, gyógyítja a trópusi delfinek egy rábízott csoportját. Üzenetében mesél nekünk a szakrális erőterek teremtésével kapcsolatos feladatáról, és az ellenlábas érdekcsoportok reakcióiról. Megismertet minket egy egyszerű aktiváló gyakorlattal, amely a dédunokájához köthető Haley Szív-Dala esszencia, valamint a delfin-gabonkör szimbólum használatával segít ráhangolódni csoportjának jelenlétére.

Kathryn Jensen közvetítése, 2010. júl. 22.
Forrás: www.BlueDolphinEssences.com


Hawaii nagy szigetének partközeli vizeiben élek. Hálatelt szívvel jövök hozzátok, azért a szeretetért, amit mindegyikőtöktől kapok, akik olvassák ezt a közvetítést. A tudatom a Szíriuszba merül bele, Helios csillagrendszerébe. Azért beszélek Helios-ról, mert mindketten gondját viseljük annak az egyénnek, aki benneteket szolgál a tudatunkkal. Helios és én a mélyből figyeljük azt az ellenséges tiltakozást, amely a szakrális helyek (oltárok) Föld bolygón való létrehozása ellen irányul. (Lásd Helios július 14-i üzenetét, ha még nem olvastad.)

KJ megjegyzése: A sötét oldal megrémült ezektől briliáns, fénnyel teli, szeretettel teli, vortex-szerű helyektől, melyeket a cetfélék, illetve bizonyos emberek teremtenek a Földön. Vannak, akik arra szánják magukat, hogy leromboljanak bármit, ami az emberi evolúciót erősíti. Mindez érdekes módokon működik. Például vannak kormányhivatalok, melyek megálljt akarnak parancsolni a vízben való ember-delfin kapcsolatnak, azzal az álcával, hogy bántalmazzuk őket, szemben a szennyezéssel, a gyilkolással, a túlhalászattal, a szonárral, stb.

Az istenségünket még csak meg sem próbálták figyelembe venni azok, akik a kormányzati testületeiteket irányítják. A cetfélék az az isteni közösség, amely előkészíti a terepet, hogy az emberiség szakrális helyei tudatosan, pontosan legyenek elhelyezve, ahol szükségetek szerint szolgálhatják a szíveiteket, hogy meggyógyuljanak a sebeitek és más kínjaitok, amelyek befolyásolják a saját szív-dalotok követésére való hajlandóságotokat.

A hawaii trópusi delfinek közül való csoportom szószólója vagyok. A nevem Savina. Én vigyázok a csoportomra, dédnagymamájaként annak a bébinek, akit néhányotok Haley-ként ismer. Tőrődöm a csoportommal, és vigyázok azokra a szent erőterekre, amiket a csoportom hozott létre a vízi otthonunkban.

Ezeket a szakrális helyeket frekvencia hullámok aktiválásával teremtjük. Eredményül a csoportom tagjai előszeretettel látogatják e helyszíneket, hogy aktiváljuk* magunkban a saját sebeink meggyógyításához szükséges erőket. A cetek, éppúgy, mint az emberek, összetört szíveiktől szenvednek.

(*Az eredeti szövegben a kria kifejezés, mint ige szerepel, amelyet Kathryn Jensen Mihály arkangyal magyarázatát tolmácsolva így kommentál: „A kria egy olyan szó, amely nem része az angol nyelvnek, és úgy teremtetted, hogy lefordítottál egy frekvenciát. A hozzá legközelebb álló szó az aktiválás, de annál sokkal többet jelent. Amikor „kikriálod” magad a félelemből, felemeled a szíved frekvenciáját az ötödik dimenzióba. Mindenki, aki „kikriálja” magát a félelemből, összeköti magát az ötödik dimenzióval. Ez a módja mindenféle energiagyógyítás működésénk.”  – a ford.)

Sosem töltöttem sok időt azzal, hogy emberekkel ússzam Hawaii nagy szigetének partmenti vizeiben. Jobban szeretünk inkább kis öblökbe járni a csoportommal, ahol felemeljük szíveink frekvenciáját. Az emberek hiánya ezeken az általunk látogatott helyeken lehetővé teszi, hogy időt szakítsak a csoport minden egyes tagjára. Személyesen időt szánva minden csoporttagra egyenként foglalkozom a földi léttel kapcsolatos küzdelmeikkel. Az általatok távolba látásnak nevezett képességgel körbe tudjuk navigálni a földgolyót. Gyógyító frekvenciákat teremtünk, és szolgáljuk a Földet olyan módokon, amelyeket szeretnék megosztani veletek.

A közös szolgálat – aminek a trópusi delfin csapatom nekilátott, amint néhányotok elkezdte másoknak adni a Haley-Szív-Dala esszenciát – számottevő változást hozott azon nehézségek átlényegítésében, amiket a csoportom az emberek szíveinek finomhangolása közben tapasztalt.

Úgy érezzük, hogy legtöbbeteknek hasznára válna, hogy ha vásárolnátok egy 2 dolláros alapesszenciát a Haley Szív-Dalából. Egy üveg alapesszencia tartalmából nem kevesebb, mint száz esszenciát tudtok készíteni másoknak. Kattints a Haley’s Heart Song linkre, ha kíváncsi vagy erre a lehetőségre.

(A fenti link angol nyelvű, ha szeretnél magyarul tájékoztatást kapni erről a lehetőségről, írj a pbognar@csillagsziv.hu címre 
– a ford.

A csoportom segíti azokat, akik használják az esszenciát napi gyógyító szertartásaik során. Szándékomban áll üzeneteket közvetíteni a csoportomtól, hogy segítsünk nektek figyelni arra a mélységesen finom ösztönzésre, amit követni jött az emberi faj a Földre.

Mindannyian azért vagytok itt, hogy elindítsatok egy forradalmat a tudatban, amivel szolgálatára lehettek azoknak, akik feladták az együttérzés tudatosságát. Az együttérző emberek elfogadják a felelősséget valamennyi gondolatukért és tettükért. Szíveikben tartanak másokat, mégha azok nem is kedveltetik meg magukat bizonyos személyekkel. Az ilyen emberek szolgálatteli életet élnek mások felé.

Bejöttem abba az öbölbe, ahol Kathryn Jensen úszott egy májusi reggelen. Beteljesítette hét hónapos vízió-kutatását és szüksége volt a tudatosságomra, hogy a saját tudatosságává váljon. Egy alapvető szimbólumot hoztam létre Kathryn és a férje, Dave körül.


Ez az ábra egy mezőn jelent meg egy másik országban. Ez az együttérzés szimbóluma. A két kör a cetfélék és az emberiség egyesítését jelképezi. A kör fraktálja középen a szíriuszi csillagrendszer szolgálata a Föld bolygó számára. A szíriuszi csillagrendszer részeként Óceána az a bolygó, amely kétségtelenül minden, most a Földünkön megfigyelhető cetfajnak az otthona.

Nézd meg Helios üzenetét a Kegyelemről, mielőtt elvégzed a következő aktiválást:
  • Azért jöttem Kathryn-hez azon a reggelen, hogy feltöltsem őt ezzel az üzenettel, amit olvasol. Azért jöttem, hogy átadja neked ezt az együttérzés szimbólumot. Arra kérlek, hogy tedd ezt a szimbólumot a szívedre, és kérj meg engem, Savinát és a csoportom tagjait, hogy segítsünk neked szolgálni a gyönyőrű Földünket a Kegyelem arany sugarával, amit Heliostól, a hosszúszárnyú bálnától kaptatok.
  • Ha van Haley Szív-Dala esszenciád, vagy Kegyelem esszenciád, tegyél egy cseppet egyikből, vagy mindkettőből a szívedre.
  • Tartsd a szimbólumot a szíved fölé.
  • Töltekezz fel a Kegyelem frekvenciájával.
  • Töltekezz fel a csoportom frekvenciájával, megkérve minket, hogy töltsük be a szívedet a frekvenciánkkal.
  • Ha van Haley Szív-Dala esszenciád, tegyél egy cseppet a szívedre, vagy mind a hét csakrádra. Az esszencia használata egy mélyebb lehetőséget nyújt a jelenlétünk megtapasztalására.
  • A szívedből add a Kegyelem csodálatos frekvenciáját a Hawaii nagy szigetének dél-konai partvidékén élő csoportomnak, és viszonzásul mi a Kegyelem ajándékát adjuk neked.

A későbbiekben további közvetítésekkel leszek a szolgálatotokra. Arra kérlek benneteket, hogy segítsetek nekem létrehozni egy emberekből álló bővülő hálózatot, akikkel megosztjátok az üzeneteimet. Azt kérem mindannyiótoktól, hogy ne csak a csoportomat segítsétek, hanem az összes delfint és bálnát, hogy minden emberi lény szívét továbbléptethessék arra a szintre, ahol már odafigyelnek a célkitűzőkre, az emberiséget szolgáló cetfélékre.
 
Örömömre szolgál, hogy a munkatársaim között tudhatlak, teremtő módon válva közvetítőjévé az érzékelés gyógyító, szerető és együttérző csatornáinak, amelyeket közösen mutathatunk be az embereknek.

Köszönettel,
Savina


©Kathryn Jensen 2010

Fordítás: Bognár Péter


Tipp: a delfin-gabonakör szimbólum nyomtatható változatát az alábbi mentés ikonra kattintva tudod letölteni.