CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Dr. Czeizel Beatrix - Greskó Anikó
Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Savina az emberek és a cetek által megosztott Fényről és Szeretetről

2010.12.29.
A hawaii cetfélék szellemi vezetője felfedi annak titkát, hogy a delfin- és bálnabébik születése miként emeli fel az egész bolygó rezgésszintjét, s hogy miben rejlik a szívverésük gyógyító hatása. Megtudjuk, hogy mi tette lehetővé a Hawaii környéki vizek tengeri templomként való működését, és kapunk egy aktiváló gyakorlatot is, amellyel Savinától és delfinjeitől kérhetünk "kezelést" legégetőbb problémáink megoldásához.

Kathryn Jensen közvetítése, 2010. nov. 9.
Forrás: www.BlueDolphinEssences.com


Eljött az idő a földi ember számára, hogy beteljesítse evolúciós lehetőségeit. Minden személy, akivel vízi otthonomban valaha találkoztam, őrzi a tudatosságát annak, hogy miként viselje gondját saját fájdalmának. Egyetlen személy – akivel valaha találkoztam – sem okolható azért, hogy megfeledkezett erről.

A dél-konai partvidék cetféléi specialistái annak, hogy törődjenek az emberek tudatosságával. Megadatott nekünk a kiváltság, hogy meglássuk, amint az emberek megadják magukat a megtörtségnek, és lecseréljük a nehézségeiket a szív Isten-Fény frekvenciájára.

Megadatott nekünk a tehetség, hogy segítsünk az embereknek megáldani másokat, úgy ahogy mi megáldjuk őket. A tudatunk felemelődik, amint megáldjuk a velünk úszó embertársainkat az ösztönzéssel, hogy mit is jelent teljes uralmában állni saját életüknek. Öröm számunkra megáldani az embereket annak meglátásával, hogy mit igényel saját személyes hatalmuk megszólítása, mit igényel saját felébredt intelligenciájuk megszólítása, és mit igényel az igazságra való saját fogékonyságuk megszólítása.

Egy avatár vagyok. Igen, a Cet Nemzet úgyanúgy rendelkezik spirituális hierarchiával, ahogy az emberi faj a Földön. Én képviselem a szellemi tudatosságát minden olyan cetfélének, aki Hawaii nagy szigetének ötven mérföldes körzetében él. Hét cetfajnak vagyok a vezetője, és a szívcsakrámon keresztül kommunikálok. A szívcsakrám szolgál közvetítő közegként, hogy a cetféléknek felajánljam a szív szíriuszi frekvenciáiba való teljes belemerülést.

Létrehoztam egy a cetféléket képviselő vének tanácsát, akiknek odaadom a szívem, a lelkem, a szellemem. Ezt abból a célból tettem, hogy segítsek magamnak és más ceteknek még jártasabbá válni az emberek szív-dalának meghallgatásában.

Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, milyen fontos a cet nemzet számára, hogy átölelje az emberi faj minden egyes tagjának Isten-Fényét. Vénjeim tanácsa hét millió éve készül erre a szent szolgálatra. Ez így igaz – hét millió éve.

A Vének Tanácsa és minden cetféle olyan evolúciós folyamaton megy keresztül, ami jóval érzékenyebbé teszi őket az emberi lények együttérző, törődő, lélekteli és szerető szíveire. A cetfélék olyan csillagrendszerekből érkeztek a Földre, melyek nem igényelték ezt az evolúciós irányt.


Savina az Életerő sugaráról beszél, és ad egy aktiválást

Savina azt ajánlja, hogy az aktiválás elvégzése előtt olvasd el az Életerő sugaráról szóló részt a „Krisztus-tudatosság húsz sugara” című könyvből.
Az Életerő világos levendula színű sugara tiszteleg a Kegyelem arany sugara előtt, amelynek tudatosításáról meséltem nektek utolsó üzenetemben 2010. július 27-én. Most azt kérem, hogy pulzáljátok magatokba az Életerő sugarát.
 • Javaslom, hogy maradj teljesen mentes a bonyodalmaktól, minden olyan zavartól, ami megosztja a figyelmedet.
 • Helyezd magad kényelembe egy széken. Lélegezz nagyon mélyen, megtöltve a tüdődet és hasadat a belégzéssel. A kilégzéssel adj ki minden feszültséget, sötét gondolatot és érzést.
 • Vágd el az azokhoz fűződő kötelékeidet, akik rosszindulatúak voltak veled. Tedd ezt úgy, mintha egy nagyon is valós kötelet metszenél el, ami minden egyes egyénhez hozzáköt téged. A húrok a tested bármelyik részéről kinyúlhatnak a másik személyre.
 • Csukd be a szemed. Érzékeld az egyes kötelek helyét, hogy hol csatlakoznak a testedhez. Válassz egy személyt minden alkalommal, akivel végigcsinálod ezt a folyamatot.
 • Tartsd a kezedet a tested azon pontján, amit beazonosítottál. Álljon szándékodban, hogy ezt a helyet bepulzálod az Életerő világos levendula sugarával.

Én, Savina, személyesen fogok felügyelni rátok, amint bepulzáljátok magatokat az Életerővel. Nem kell, hogy előzetes tapasztalattal rendelkezzetek a Kék-Delfin Esszenciákkal, vagy a Sokszínű kabát kurzus tananyagával kapcsolatban. De nagyon ajánlom elolvasásra a „Krisztus-tudatosság húsz sugara” című könyv idevágó részét, amelynek befogadásához hozzásegítettem Kathryn Jensent. Itt olvashatsz az Életerő sugaráról.
 • Miután bepulzáltad a rosszindulatú személyek kötelékének kapcsolódási pontjait, lélegezz mélyen tizenöt percen keresztül.
 • Irányítsd a figyelmedet arra, hogy mit mond neked a szíved.
 • Miután befejezted a mély légzést, írd le egy papírra azt, ami a szívedből belefolyik a tolladba. Amit leírsz, arról fog árulkodni, hogy mik azok az érzékeny problémák vagy kihívások az életedben, amelyek újraprogramozásra szorulnak. Lehet például, hogy bevonzottál valakit a jelenlétedbe, aki rosszindulatúan bánt veled. Lehet, hogy belekerültél egy megalázó munkahelyi szituációba, és meg kell, hogy változtasd a munkahely frekvenciáját. Lehet, hogy van egy kellemetlen egészségi problémád, vagy egy érzelmi gyökerekkel bíró súlyos bajod. Vagy anyagilag merültél ki a forrásokból, és képtelen vagy megoldani ezt a próbára tevő feladatot. Nagyon sokféle kihívás és probléma írhatja keresztül magát a papírodra.
 • Rögtön neki is láthatsz a műveletnek, hogy szétoszlasd a helyzet körüli sötét frekvenciákat, vagy megteheted ezt egy következő napon.
 • Ehhez a következő művelethez szögezd le a szándékodat, hogy mit akarsz. A kijelentést jelen időben, egyes szám első személyben, pozitív előjellel kell megtenni. Például, hogy „Termékeny, boldog és egészséges munkakörnyezettel rendelkezem, és örömmel járok dolgozni.” A helytelen megfogalmazás ez volna: „Szánalmas és boldogtalan vagyok a munkámban, és nem szeretem a munkatársaimat. Utálom a munkámat. Nem szeretek munkába járni. Képtelen vagyok megváltoztatni ezt a helyzetet. Ha valami nem változik, lehet, hogy öngyilkos leszek.”

Én, Savina, veled leszek, amikor keresztülmész a következő gyógyító rítuson. Kapcsolódj velem úgy, hogy megkérsz, segítsek neked bepulzálni a szívedet az Életerő világos levendula színű sugarával.
 • Tedd a kezed a szívedre és mondd: „Savina, kérlek segíts nekem megtölteni a szívemet az Életerő világos levendulaszín sugarával.” Figyeld, hogy milyen erőteljesen töltöd meg a szíved az Életerő sugarával. Képzeld el, amint a világos levendulaszín elönti a szívedet.
 • Szögezd le a szándékod. Vizionáld, amit akarsz. A szándékodat akár fizikai cselekvésbe is öntheted, és eljátszhatod. Mindig figyeld, hogy mit érzel a testedben. Figyeld, hogy mit érzel érzelmileg. Figyeld, hogy mik a gondolataid. Esetleg ráhangolódhatsz arra, amit az őrangyalod mond neked a sötét frekvenciáktól való megszabadulásról, amelyek bezárva tartanak téged a megváltoztatni kívánt bajos helyzetekbe.
 • Helyezd ennek a szituációnak a képét magad elé. Küldd ennek a képnek az Életerő világos levendula sugarát. Lásd ezt egy világos levendula színű fénysugárként vagy áramlásként, ami a szívedből a képbe folyik. Lassíts. Végy egy mély lélegzetet, és figyeld meg, mi történik a szívedben. Figyeld, hogy a kép hogyan alakul át. Aztán sétálj egyet, vagy végezz valami más testmozgást. Figyeld, hogy mi bomlik ki a mindennapi életedben. Dolgozz ezen a helyzeten naponta, amíg nem látsz változást.
Amit most végrehajtottál, az az a tett, amikor kiszereted magad a félelemből.

Savina vagyok. Tiétek vagyok a szolgálatban. Dolgoztassatok meg, hogy kezelhessem a félelmeiteket, szívfájdalmaitokat és egyéb gondjaitokat.

Savina az Isten-Fényről beszél, amit a cetfélék és az emberek adnak egymásnak


Most szeretnék nektek elmondani egy történetet arról a mélyreható szolgálatról, amelyet a cet nemzet teremt a többi cetfélének az Életerő világos levendula sugarával. Összetett életszövetünk az óceánban könnyen zavarodottá válik az emberek megfelelő gondnokságának hiányában. Mi szerencsések vagyunk a Hawaii vizeinkben, hogy egy meglehetősen tiszta, fénnyel teli környezetben élhetünk.

A cetfélék környezet iránti érzékenységét sokan felismerik, akik Hawaiira jönnek, hogy áthangolják szíveiket az élettel kapcsolatos bonyolult félelmeik meggyógyítására. Az emberek behozzák szíveiket gyógyító vizeinkbe, és Isten-Fényt küldenek nekünk. Majd visszatérnek otthonaikba, és a mi Isten-Fényünket küldik a barátaiknak és családtagjaiknak. Így az emberiséggel való kapcsolatunk kiterjesztődött, köszönhetően részben az érzékeny és szeretett emberbarátainknak.

Az emberi lényekkel való kapcsolatunk konfliktust teremtett. A jól-létünket felügyelők ellentétes szemléletmódja nehézkes hatósági drámákhoz vezetett.

Kijelentem, hogy a trópusi delfinjeink dél-konai csoportjai az emberbarátainknak köszönhetően olyannyira megteltek Isten-Fénnyel, szeretettel és gyógyítással, hogy rendelkezünk a darshan ritka kiváltságával. (A darshan a Legfelsőbbel való találkozás szent mozzanata – a ford.) Darshant tartunk kedvenc templomunkban egy különleges segítség véget nem érő folyamával, amivel kreatívan oldunk meg problémákat, nagyon is valós problémákat, melyek szenvedést okoznak a Cet Nemzetünk más tagjainak. Ezek a cetfélék nagyon terhelt természeti környezetben élnek.

A szeretet, melyet emberi családunktól kapunk, óriási szolgálat a számunkra, ezért hálával kérlek mindannyiótokat, akik olvassák ezt a közvetítést, hogy adjatok magatoknak darshant, tudva, hogy nem csak én, Savina és trópusi delfin csoportjaim, hanem a fennhatóságom alá tartozó valamennyi cetféle részesít benneteket az Életerő világos levendula sugarában. Életerőt adunk nektek, s így megtölthetitek a szíveteket a meggyőződéssel, hogy szolgálatára vagytok a Szent Szellemnek.

Olyannyira szerettek bennünket. Mi, delfinek mindenütt hozzájuttatjuk magunkat a szeretetetekhez, és ez elegendő Életerőt ad ahhoz, hogy segítsünk más, rettegésben élő cetféléknek meghallani a lelkük üzenetét. Ahogy meghallják, engedélyt adnak az Isten-Fénynek, hogy belépjen a testükbe, a lelkükbe, a szellemükbe és a környezetükbe.

Így, kedves barátaim, fogékonyak lévén az Isten-Fény ajándékunkra, azt kérjük tőletek, hogy magatokat is úgy szeressétek, ahogy bennünket szerettek.

Szeressétek egymást.

Szívemből a szívetekbe,