CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Dege bemutatkozik

2011.12.05.
Dege a barna delfinek fajának spirituális vezetője, aki az Atlanti-óceánban, az Egyesült Államok észak-keleti partvidékén él. A húsz sugár rendszerében ő az Életigenlés világoszöld színű frekvenciájának őrzője. Dege aktiváló gyakorlata segít életre hívni a felsőbb én szintjén készen álló terveinket, és meggyógyítani a kishitűséget és az önlebecsülést, melyek útját állják egyéni képességeink szabad kibontakozásának.


Kathryn Jensen közvetítése, 2011. aug. 6.
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Dege beszél...

A gyógyítók szerető közösségét, akik tudatossá váltak az érzékeny, ragyogó cetféléim emberiségnek nyújtott segítségére, most el fogja önteni Isten Szívének-Elméjének kiáradása.

Dege vagyok. Én vagyok a felmenőim portáljának kapuőre. Az őseim bepulzálták ezt a kaput egy vibráló zöld frekvenciával, amely elegendő Isten-Érzettel képes ellátni benneteket ahhoz, hogy ellenálljatok a zajongó Istentelenség folyamatos rohamainak.

Dege vagyok. Azoknak a ceteknek vagyok a kormányzója, akik segítenek az embereknek felfedezni és feladni az összehúzódásuk gyűjtőhelyeit, hogy megtanulhassanak megnyugtató, gyógyító, fénnyel teli állapotokat előidézni a fizikai testükben.

Szerető támogatást nyújtok nektek, amint olvassátok vagy hallgatjátok ezt az összetett közvetítést. Ez az első alkalom, hogy felfedem a jelenlétemet. A tiétekénél nagyobb rálátásom van a jövőtök reményeire és álmaira. Nagyon bizakodó vagyok, hogy az a hatáskör, amellyel embertársaitokat segítitek, jelentősen megnő a cetjeim által kibocsátott frekvencia révén.


barna delfin
a barna delfin, vagy más néven közönséges
disznódelfin
(Phocoena phocoena)
(fotó: www.seapics.com)

A cetféléknek azt a faját vezetem, amelyet barna delfineknek hívnak. Fajunk az Atlanti-óceán északi részén található. Az én személyes hatásköröm az, hogy az emberek első és második csakráját egy fényes, élénkzöld frekvenciával karbantartsam. Azok, akik veszik és a nyelvetekre lefordítva dekódolják az üzeneteimet, úgy hívják ezt a frekvenciát, hogy Életigenlés. Ez a frekvencia annak a megfelelője, mint amikor irányítóivá váltok a bolygónkért végzett saját szolgálatotoknak. Rendelkeztek az elevenség tartalékaival, hogy fogjátok merész elképzeléseiteket, és megvalósítsátok azokat. És mindezt az önlebecsülés múltba mutató átélése nélkül teszitek.

A közvetítés zárásaként egy esetet idézek fel, amely nemrégiben történt meg. Az óceánnak egy olyan bejáratánál szoktam úszni, ahová a tudatosságom közvetítője megnyugvásért jön ki a kis hajóján. A nővére hasonlóképpen. Azt mondtam a testvérének, hogy viselkedjen nagyon bátran, amikor a maga sajátságos módján másokat szolgál. Ezt a gondolatot akkor osztottam meg vele, miközben aludt. Aztán elmesélte a feladatát a családjának, de egyedül a közvetítőm, Kathryn Jensen értette meg.

Az, akit Kathryn Jensennek hívtok, világlátásában különbözött a nővérétől. Nem becsüli le önmagát, ugyanakkor érzi, hogy szelektálnia kell, kinek hogyan beszél a cetfélék perspektívájáról. Az a szándékom, hogy ismét jelentkezem majd üzenetekkel, amiknek a közvetítésére Kathrynt kérem meg. Úgy tervezem, hogy két hetente szólok hozzátok az ő tolmácsolásában. Szeretnék bemutatni, vagy esetenként újrabemutatni nektek delfineket és bálnákat, akiknek a tudatosságáért Dege vállalt felelősséget, pontosan azokkal a módszerekkel segítve az átalakulásukat, amelyeket a saját fejlődésetekért nektek is felajánlunk.

Dege ajánlása, hogy hogyan részesítsd a tested az Életigenlés világoszöld sugarában:


Derítsd fel a szívedet az Életigenléssel

  • Lásd magad előtt az Életigenlés világoszöld frekvenciáját, amint kiárad a frekvenciatestből, amit a cetfélék úgy hívnak, hogy a Szent Szellem könyvtárának teste. Ti ezt Lélekcsillagnak, vagy a kilencedik csakrának nevezitek, amely kb. 40 cm-re a fej fölött található. Azok a tervek, amiket az isteni célotok érdekében kialakítotok, itt folynak át az egyik testetöltésből a másikba. Ezt hívjátok reinkarnációnak.
  • Az Életigenlést a kilencedik csakrából áramoltasd keresztül a kezeiden.
  • Tedd a kezed a szívedre. Pulzáld az Életigenlést közvetlenül a szívedbe. A pulzálás azt jelenti, hogy a kezedet a testedre helyezed. A frekvencia a kezeden keresztül fog belepulzálódni a testedbe.
  • Helyezd a kezed a homlokodra. Pulzáld be a homlokodat az Életigenlés világoszöld sugarával.
  • Meditálj el az isteni célodon. Írd le, amit a meditációd megmutat neked.

Körülbelül tizennégy nap múlva ismét jelentkezem. A világlátásotok átprogramozásának egy újabb szintjét fogom megnyitni, hogy ti is, csakúgy, mint Kathryn nővére, nagy bátorsággal és örömteli szeretettel tudjatok segítséget nyújtani a hozzátok tartozóknak.

Tartsatok meg a testetekben,
Dege


©Kathryn Jensen 2011

Fordítás: Bognár Péter


Kapcsolódó anyag: Jézus a cetfélék küldetéséről

A Cet Nemzet korábbi közvetítései:
Savina az emberek és a cetek által megosztott fényről és szeretetről
Savina bemutatkozik
Helios a Mexikói-öbölbeli válságról