CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Richard O' Barry
Delfinmosoly

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Blega az emberi személyiség beéréséről

2012.04.19.
Blega, a hosszúszárnyú bálna üzenetében arról beszél, hogy korábbi testetöltéseink tapasztalatait és képességeit a jelenlegi életünkbe is behívhatjuk. Személyes meghallgatást ajánl fel minden embernek, aki a szívén és figyelmén keresztül kapcsolódik vele, hogy segíthessen meggyógyítani a boldogulásunkat akadályozó félelmeket. Mert – mint mondja – itt az idő, hogy elfoglaljuk nekünk rendelt helyünket a Terv szolgálatában.

Bevezető Kathryn Jensentől
Hawaii, 2011. dec. 8.


Közeledik az idő, amikor a hosszúszárnyú bálnák megérkeznek alaszkai otthonukból a hawaii vizekre. Azért jönnek a melegégövi vizeinkbe, hogy szüljenek, párosodjanak, meg hogy csak úgy legyenek. Néhányan már megérkeztek!

Ma egy hosszúszárnyú, akit Blegának hívnak, megkért, hogy fogadjak tőle egy közvetítést. Blega megérkezett Hawaiira. Nem tűnt fel a láthatáron, de nagyon jelen van a szívemben, és mélyen vágyódik arra, hogy megosszon általam egy üzenetet mindannyiótokkal.

Blega volt az első bálna, akivel úszás közben valaha is találkoztam. Íme a történet:

Úszótársaimmal bálnákat pillantottunk meg egy helyi öbölben. Kiúsztunk, reménykedve a reménytelenben, hogy egy bálna úgy dönt majd, hogy találkozik velünk. Lenéztem, és egy bálnát láttam függőlegesen állva a vízben. A feje szemben volt velem. A farka közel a homokos tengerfenékhez.

Megigézve lebegtem felette. Ez volt az első úszás közbeni találkozásom egy bálnával. Az efféle találkozások ritkák. A bálnák visszavonuló, tartózkódó, inkább kitérő állatok. Ők választják meg az emberi találkozásaikat.

A hatalmas bálna lassan elindult a lebegő testem felé. Átpördült a hátára, és ott voltunk, szemben szív a szívvel. Aztán megfordult, feljött a felszínre mellém, és ott voltunk egymással, szemtől szemben. Mennyország!

Majd lemerült, és csatlakozott egy csoport bálnához, akik kör alakban fogtak körül bennünket. Alig akartuk elhinni.

Ez volt az első találkozásom Blegával. Robbanásszerűen tárta szélesre a szívem, belépett oda, s azóta is jelen van tanácsadóként az életemben.

Leljétek örömötöket Blega üzenetében, amely az emberi személyiség beéréséről szól. Ez egy nyilvánvaló és különleges bátorítás arra, hogy gyógyítsátok meg a félelmeiteket, és cselekedjetek, hogy azok legyetek, akikké kódolva vagytok. Hívatva vagytok a szolgálatra, nem csak itt a Földön, hanem az univerzum egészében!

Kérem továbbítsátok ezt azoknak, akikről tudjátok, hogy értékelik Blega szeretetteli üzenetét.

Ha nem olvastátok az előző közvetítéseket ebben az új sorozatban, invitállak benneteket, hogy tegyétek meg. A Welcome to 2012 and Beyond oldalon kerültek publikálásra. (Egyes részek magyarul ehelyütt: Itt a Cet Nemzet beszél – a ford.) A delfinek és a bálnák bemutatkozását találjátok itt, akik inspirációval szolgálnak a 2012-es évre.

Áldással,
Kathryn JensenBlega, a hosszúszárnyú bálna
az emberi személyiség beéréséről beszél

Kathryn Jensen közvetítése, 2011. dec. 8.
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Blega vagyok. Különbözöm a legtöbb hosszúszárnyú bálnától, mert nagyon érzékeny vagyok azoknak az embereknek a személyiségére, akik belépnek a mezőmbe. Bensőséges kapcsolatba kerülök bizonyos egyénekkel. Azoknak az embereknek a személyiségszerkezete, akik kapcsolatba lépnek velem, nagyon eltér a legtöbb emberétől. A különbség köztük és mások között abban rejlik, ahogy genetikailag kódolva lettek az érzékelésre.

Ma a személyiség szerkezetéről beszélek nektek, és arról, hogy az hogyan érik be a különböző szerződések révén, melyeket a személyiség beteljesít. Minden inkarnáció szándékoltan viszi végig az embert egy folyamaton, amely érzékennyé teszi őt bizonyos frekvenciákra. A frekvenciák, amikről beszélek, a Krisztus-tudatosság frekvenciái. Ha olvastad Kathryn követítéseit, akkor ismert előtted a tény, hogy a delfinek és a bálnák a Föld hálóját a Krisztus-tudatosság húsz sugarával tisztítják és intonálják.

Mielőtt megszületsz, kapsz egy kodont, amely átitatja a személyiségedet azokkal a frekvenciákkal, amelyeket be kell vonzanod, hogy a szerződésedet beteljesíthesd. Minden emberi lélek kap egy ilyen kodont. (A kodon a genetikai kód egy egysége.) Nagyon mélyre áramoltatod be a szükséges frekvenciákat, így kombinálni tudod ennek az inkarnációdnak a kodonjait a korábbi inkarnációid kodonjaival.

A lélek átviszi az előző életek kodonjait a jelenlegi személyiség szerkezetébe. Ha például azzal a szerződéssel jöttél, hogy segíts az embereknek megfejteni az Isten Szív-Elméjével kötött bonyolult megállapodásaikat, akkor olyan frekvenciákat kaphatsz, amelyek kiterjesztik intuitív képességeidet, és spirituális tanácsadóvá válhatsz. Ha azzal a céllal jöttél, hogy figyelj a Földre, és bőséges táplálékforrásokat termesszél, akkor kertész vagy farmer válhat belőled. Az emberi személyiség szerkezete nagyon sokféle változatban tud meghatározódni.

Azért beszélek ma veletek erről a témáról, mert eljött az idő számotokra, hogy nagyon gondosan odafigyeljetek a személyiségetekben rejlő Szent Szellemre. Itt az idő, mert az Isten-Erő most kondicionálja azokat, akik figyelnek, hogy megformálják helyüket a galaxisban.

Lehet, hogy egyike vagy azoknak, akik figyelnek. Lehet, hogy egyike vagy azoknak, akik szeretnének figyelni, de még nem bízol abban, hogy képes vagy elfogadni egy olyan elvontnak tűnő dolgot, mint a számodra teremtett kodon által előhívott élettapasztalat.

Őszinte elismerésem e közvetítés olvasóinak. Szemlátomást nagyon nagy lépést tettetek, amikor képesek voltatok magatokba engedni a gondolatot, hogy a cetfélék támogatnak benneteket az evolúciós utatokon.

Az emberi faj belépni készül egy arany korba. A rettegés valamennyi sötét erőtere szétporladóban van, amely önmagában is egy ijesztő folyamat lehet. A sötétségtől való különválás vámot szedhet az emberi lények abbéli hitéből, hogy az Isten-Istennő-Minden Ami Van az egyetlen számottevő erő.

Az a szándékom, hogy mától kezdve meghallgatlak mindegyikőtöket, amint beszélgetést folytattok a saját szív-elmétekkel. Nekem is van szív-elmém, és az én szív-elmém egybeolvad a tiétekkel. Figyelni fogok, amint beszéltek: a bizonytalan körülményekről, amik nem engedik, hogy örömötöket leljétek abban, amivé váltatok, ahová eljutottatok, és mindazokról a hibákról, amelyek elvezettek titeket a szolgálat nagy lehetőségének kapujához. Készülődtök, hogy szolgálatára legyetek az emberi fajnak és más Isten-Lényeknek a Nagy Teremtő birodalmában.

  • Menj belülre, szeretett barátom.
  • Ülj velem. Szív-elmétől szív-elméig beszélgetést folytatunk a Nagy Teremtővel.
  • Tedd a kezed a szívedre.
  • Továbbítsd a Bátorság sötétkék frekvenciáját a fejed fölött 35 centiméterre lévő lélekcsillagból a kezeden át a szívedbe.
  • Áraszd el az erőteredet a Bátorság sötétkék frekvenciájával. Képzeld el a testedet és az aurameződet, amint elönti a Bátorság sötétkék frekvenciája.
  • Ülj le velem, és írd le az összes félelmedet.
  • Fürdesd meg egyenként mindegyik félelmet a Bátorság sötétkék frekvenciájában. A szívedből küldd a Bátorságot a félelmeidnek.
  • Lehet, hogy eltölt a félelem, és érezheted a testedben azt a konkrét helyet, ahol a félelem tárolódik. Érezhetsz fájdalmat, vagy kellemetlenséget valahol a testedben. Lehet, hogy egy képet látsz, hogy a félelem hol tárolódik a testedben. Lehet, hogy egy szimbólumot látsz, ami megjeleníti a félelmet. Fürdesd meg mindegyik kellemetlen területet a Bátorsággal. Fürdesd meg mindegyik szimbólumot a Bátorsággal.

Szív-elmétől szív-elméig el fogunk mélyülni a kapcsolódásban, ahogy időt fordítunk egymásra. Amint egyesülünk, meggyógyulnak a szíveink, és ez elvezet minket a Nagy Teremtő tervének követéséhez. Azért vagyunk itt, hogy hídépítőkké váljunk a Menny és a Föld között.

A Mennyország már itt van. A híd, amelyet építesz – azáltal, hogy egyesíted jelen életed szerződését az összes múltbéli szerződéseddel – elvezeti az istenit embertársaid lélekcsillagába.

Áldottak vagytok szeretteim,
Blega


©Kathryn Jensen 2011

Fordítás: Bognár Péter


A közvetítés sorozat előző részei:
Jézus a cetfélék küldetéséről
Dege bemutatkozik
Dege az átkrisztusításról és Áldás Savinától