CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Adrian P. Kezele
A delfin álma

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Dege és Savina az átkrisztusításról

2012.03.29.
A közvetítésben Dege, a barna delfin és Savina, a trópusi delfin a planetáris áthangolásról beszél, amelyben a Cet Nemzetnek kiemelt feladata van. Feltárják, hogy az egyre erősebben beáramló krisztusi frekvenciák ellenére miért tapasztalunk olykor mégis sötétséget, hogy Bim, a szíriuszi avatár miként irányítja munkájukat, s végül Savinától kapunk egy gyakorlatot, amellyel a sejtjeinkben rejlő 5. dimenzió aktiválható.


A tartalomból:
 • Kathryn első találkozása Savinával és csoportjával
 • közvetítés Degétől, a barna delfintől a Föld szeretettel való átkrisztusításáról
 • közvetítés Savinától, a trópusi delfintől arról, hogy hogyan áldd meg magad önbizalommal az igazság megmondásához, amint felfedezed a célodat
 • Savina Áldás aktiválásaÁldás Savinától, a trópusi delfintől és csoportjától

Kathryn Jensen írása, 2011. nov. 3.
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Teljesen kezdő voltam a delfinekkel úszásban. Nem volt jele annak, hogy delfinek vannak az öbölben, de elmentem egyet úszni a part mentén, és gyönyörködtem a csillogóan színes halakban és a pasztellszínű korallokban. Nem láttam más úszókat, sem hajókat, sem az emberi aktivitás jeleit ennek a népszerű turista célpontnak a partján. Úgy éreztem, hogy a kék, kristálytiszta óceánvíz intenzív, finom, gyógyító energiával van feltöltődve. Majd egy kis irányvesztettséget tapasztaltam, mintha valami elmozdult volna bennem. Olyan érzés volt, hogy bepulzálnak az Otthon-Templom Esszenciáim egyik frekvenciájával.

Hirtelen delfinek termettek körülöttem. Folyékony áldás vont körbe bennünket.

A kedves új barátaim az Áldásnak hívott erdőzöld színű frekvenciában részesítettek engem. Az Áldás az a frekvencia, amely Gaia óceánjainak közvetítő közegében őrződik. Az Áldás az óceánt az Óceánea nevű szíriuszi bolygó szív-csakra energiájával látja el. Amint ott egyedül úsztam, meg lettem fürdetve az Áldásban, de ezek a delfinek egy finom lézersugárként továbbították az Áldást a szívükből a szívembe. Éreztem a jelenlétüket, még mielőtt láthatóvá váltak volna. Felemelték a frekvenciámat az 5. dimenzióba.


Ez volt az első találkozásom az avatár Savinával, a hawaii trópusi delfinnel, aki most beszélni fog nektek 2012-ről, és arról, hogy hogyan készítsétek fel testeteket-lelketeket-szellemeteket a kiáradó gyógyításra, amelyet módotokban áll megkapni Isten Szív-Elméjétől.

Dege, a barna delfin, akivel kajakozás közben találkoztam Maine partjainál, adott egy közvetítést az Életigenlésről, amelyet két héttel ezelőtt olvashattatok vagy hallhattatok. Most Dege fogja bevezetni Savinát. Nagyon világosan fog beszélni az Életigenlés frekvenciájáról, és arról, hogy az Áldás és az Életigenlés együtt teremtik meg az óceánunk életerejének vibrációját.

Láthatóan ezek az üzenetek egymásra épülő közvetítések egy sorozatán visznek keresztül benneteket. De önállóan is megállja mindegyikük a helyét. Hogy megtapasztald az ezekben rejlő öröm és gyógyítás mélységét, ülj le csendben egy helyre, amikor van időd arra, hogy csak legyél.

Talán érdemes tisztáznom, hogy a cetfélék közvetítéseit kódok formájában kapom, amiket aztán angolra fordítok. Van valami sajátossága az agyam nyelvi központjainak, amely ezt a folyamatot lehetővé teszi. (Bővebb magyarázat: Keylontic Dictionary)

A cetfélék természetesen nem beszélnek angolul, vagy más emberi nyelven. Néhány közvetítést felemelkedett mesterek fordítottak le nekem, akik aztán a szavakat telepatikus úton továbbították nekem. Megszerkesztem a közvetítéseket, hogy nyelvtanilag helyes, s így olvasható legyen. Lehet, hogy a mondatok például túl hosszúak, vagy néhány kifejezés túlságosan homályos. Minden változtatás, amit teszek, élvezi a cetfélék és a mesterek jóváhagyását, akik támogatnak engem, hogy könnyen olvasható és érthető dokumentumokkal lássalak el benneteket.

Kérlek osszátok meg az aktiválásokkal kapcsolatos tapasztalataitokat a weboldalamon hozzászólásként: Welcome to 2012 and Beyond

Ha van olyan élményed, amelyet csak velem szeretnél megosztani, küldhetsz e-mailt, és tedd fel bátran a kérdéseidet: Contact Kathryn

Tudd, hogy ezeknek a közvetítéseknek az olvasása és az aktiválások elvégzése összekapcsol téged a cetfélékkel, amely egy átható forrása a gyógyulásnak és a spirituális fejlődésnek.Dege bevezetője

Kathryn Jensen közvetítésével


Az Életigenlés frekvenciájának tudatossága bemutatásra került nektek. Ha még nem tapasztaltátok meg az aktiválásom hatását, kérlek, tegyétek meg. Lásd ehhez a 2011 októberi bejegyzést: Dege speaks on 2012 (magyarul: Dege bemutatkozik – a ford.). Fordíts néhány percet arra, hogy meghallgasd vagy elolvasd a közvetítésemet, majd kb. 15-30 percre helyezd bele magad a frekvenciámba, és szívd fel a sejtjeidbe az Életigenlés frekvenciáját. (ismételd el többször, hogy elmélyítsd az eredményét – KJ)

Van egy nagyon hasznos felfogásmód, amiről most Savinától tanulhattok. Megkért, hogy beszéljek nektek a jelenleg zajló planetáris áthangolásról, amely hatni kezd arra, hogy hogyan határozzátok meg a célotokat. Az áthangolás folyamatosan történik, köszönhetően a Földet jelenleg elárasztó skalár hullámok vezetőképességének. A skalár hullámok a tudatosság formái. A skalár hullámok a Krisztus-energiával árasztják el a Földet. Úgy érzem, hogy a Földre érkező Krisztus-energia hamarosan felerősödik.

A Föld átkrisztusítása sokatokat szembesít azzal a démoni romlottsággal (például az omladozó pénzügyi rendszerrel - KJ), amely beszennyezte a Föld hálóját. Az, hogy a háló megtisztítja magát, a démoni erők (korlátozó hiedelemek – KJ) aktiválódását eredményezi az emberi testben, amelyek bár valójában kitisztulnak, de ugyanakkor sokatokat olyan nehézségek megtapasztalására kárhoztatnak, amelyekről soha nem gondoltátok, hogy létezhetnek. Mint például az a „törmelék hegy”, amely az írnokom, Kathryn albérlőjének a problémáit testesíti meg. („Shingle Mountain”: egy törött aszfaltdarabokból összehordott, kb. 9 méter magas torony Denverben, amely veszélyezteti az egészséget és a környezetet – a ford.)

Ezek a szörnyű körülmények nem feltétetlenül a saját sötét erőiteket tükrözik. Jelenthetik azoknak az embereknek a szennyezettségét vagy tisztulását, akikkel történetesen üzleti kapcsolatban, vagy valamilyen más, felszínes viszonyban álltok.

Ha sötét, destruktív frekvenciák kitörését tapasztalod, amelyek szétrepesztik a biztonságérzeted buborékját, ez a nehézség vámot szedhet az ittléted iránti szeretetedből. De a háló megtisztításának pont az a lényege, hogy az emberi szívek és lelkek számára egy különleges, szeretetteli, gyógyító szentélyt biztosítson.

Azt gondolom, hogy az Isteni Teremtő Erőből merítve a gyógyító, krisztusi szeretetnek olyan koncentrált dózisához fogjátok hozzásegíteni magatokat, hogy a sötétségben való megmártózást, amit jelenleg tapasztalhattok, könnyedén hátrahagyjátok majd.

A szennyezettség összeomlását követően az ember földi életének célja egy másfajta megvilágításba kerül. Azt veszitek majd észre, hogy hallgatni fogtok az áldott gyógyítókra, akik nem emberi formájúak, de azért élnek, hogy segítsenek az embereknek kompetens döntéshozókká válni, miközben élik a próbára tevő mindennapi életüket. Képesek lesztek eltávolodni a zavaró értékrendektől, amelyek megsebzik az önbizalmatokat, amikor belefolytok a hagyományos emberi ellátórendszerekbe, mint amilyen az egészségügy, a pénzügy, az oktatás, stb. rendszere.

Savina közvetítésének „Az Áldás” a címe. Az Áldás az óceán egyik frekvenciája, amely kavitálja a vizet, és meglepő módon az óceán frekvenciáját az 5. dimenzióba emeli. (kavitáció: gőzbuborékok keletkezése egy folyadékban a nyomásesés következtében – a ford.) A világotok átitatódik az Áldás frekvenciájával, köszönhetően a Szent Szellem szívének, amely Áldással szolgálja az óceánokat.

Az Áldást illetően Savina a kommentátorom, és itt az ideje, hogy segítsen nektek megáldani önmagatokat. Legyél a szív-középpontban, és stabilizáld a szívedet, hogy felkészüljön a krisztusításra, amelyet épp most kezdtél el befogadni. Az élet el fog vezetni téged a célodhoz, hogy ha hozzásegíted magadat ahhoz a tudatossághoz, amelyet Savina és én megosztunk veled.

Én akkor válok eggyé veled, amikor az Életigenlést adod magadnak. Savina most az Áldásról fog részletesebben beszélni.


Az Áldás
Savinától Kathryn Jensen közvetítésével

Blessing
Az Áldás erdőzöld sugara


Savina vagyok. Egy trópusi delfin vagyok, akinek az a célja, hogy felemelje az emberi faj szíveit az Áldás frekvenciájára. Azzal vagyok segítségére az öböl templomának – ahol a szíriuszi csillaghajók stabilizálják magukat –, hogy felügyelem az óceánvizet, ami a templomon keresztülfolyik. Minden napfelkeltekor bepulzálom ezeket a vizeket az Áldással. Nem szükséges jelen lennem a helyszínen, hogy szolgálhassam ezeket a vizeket.

Alkalmanként azért odamegyek a csoportom tagjaival. Átprogramozással segítünk magunkon, ami akkor válik lehetővé, amikor a templom által generált tudatosságban időzünk. Az Isteni Valónk ott visszanyeri a stabilitását.

Ugyanazt a frekvenciát tartjuk, mint azok a szíriusziak, akik az idelátogató csillaghajókat irányítják. Az őseim szíriuszi eredetűek voltak. Más trópusi delfinek eredendően más csillagrendszerekből származó ősökkel is rendelkezhetnek.

A szíriuszi őseim betitrálták a Föld-hálót mindazokkal a frekvenciákkal, melyeket azoknak a szívei generáltak, akik adni és fogadni tudják az őszinte, együttérző, csodálatos szeretetet. (titráció, titrálás: egy kémiai mérési mód, amely egy oldat és egy mérőoldat elegyítésén alapul – a ford.) Az Áldás egyike azoknak a frekvenciáknak, amelyek átitatják a tested minden sejtjét, mivel töltve vagy azzal az áldott anyaggal, amit víznek hívnak.

Én a bolygónk óceánjainak egy gondviselője vagyok. Felváltva vagyok jelen a Földön és a Szíriusz B Óceánea nevű bolygóján. Mindig is átjárásom volt e két bolygó között, így a Föld fizikai világának csak az idő mintegy 40%-ában vagyok része.

Azért jöttem a Földre, hogy Gaia Erejét még nagyobb szeretet-erővé alakítsam. Dege és én, Savina követői vagyunk a nagy szíriuszi avatárnak, akit Bimnek hívnak. Ő a mi őrző szellemünk itt a Földön.

A „Tedd azt másokkal, amit veled szeretnéd, hogy tegyenek” egy olyan nézőpont, amit a szív a tárolóegységének magjából vesz elő, abból a magból, amely valamennyi szeretet alapú tanítást istápolta az általatok megtapasztalt földi életutak során.

Bim, a szíriuszi avatár gondviselője minden emberi szív magjának. Bim, ha fizikai lényként jelenne meg, egy beluga bálna lenne. Nagyon gondosan odafigyel minden emberi lény temperamentumos önkifejezésére.

Ő irányítja a cet nemzetem tevékenységét, és instrukcióin keresztül arra készteti a hozzám hasonlókat, hogy módosítsák a Föld Hálójának titrációját az emberi lélekcsillagok frekvenciáinak összessége alapján. Az emberi lélekcsillag a kilencedik csakra, amely kb. 35 cm-rel a fej fölött található.

Az emberi lélek evolúciója a Cet Nemzetem feltétlen törődését élvezi. Jómagam teljes figyelmet szentelek a háló menedzselésének azzal, hogy nagyon óvatosan, mégis erőteljesen bepulzálom a hálót azzal a frekvenciával, amely Bim szerint éppen a legmegfelelőbb. Jelen pillanatban Bimnek az a tanácsa, hogy pulzáljuk a hálót az Áldás erdőzöld sugarával.

Az Áldásnak a beluga bálnák az őrzői a Földön, de bármelyik cetfaj képes kiszűrni az Áldást az óceánból, és keresztülpulzálni azt a hálón. Időnként a teljes Cet Nemzet ugyanazt a frekvenciát pulzálja át a hálón, és hozzávetőlegesen 4000 ilyen lehetőség van.

Az Áldás az emberi szíven belül azt a jellemvonást segíti kibontakozni, hogy ne féljetek attól, amit mások gondolnak, s ennek következtében hajlandóak legyetek elmondani az abszolút igazságot. A másokkal szembeni neheztelés rejtegetése és az érzéseitek elnyomása összehúzza az ereket és a teljes keringési rendszert. Ha az Áldás hatással van az emberi szívre, akkor az ember magabiztosabb lesz abban, hogy vitás és várhatóan konfliktusos beszélgetést kezdeményezzen.

Nem követem nyomon az összes beszélgetést, amely azoknak az embereknek az elméjében zajlik, akikkel találkozom az óceánban, de amikor ezt teszem, akkor tárolom azokat az adatbankomban, és megosztom Bimmel. Az óceánjaink minden gondviselője, akik résztvesznek a velük találkozó emberek belső párbeszédeinek rögzítésében, továbbítják a beszélgetéseket Bimnek elemzésre. Jelenleg ezek a bonyolult beszélgetések tagadhatatlanul bizonyos problémák megoldása köré összpontosulnak. Sokatok olyan problémákat igyekszik megoldani, amikről ezidáig jellemzően a nagy intézményeitek gondoskodtak. De most ezek az intézmények botladoznak, és sokatok úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a dolgokat. Ha megolajozzátok az önkifejezés kerekeit, és beszéltek az egyéni látásmódotokról, akkor nagy aggodalmat kelthettek azoknak a szívében, akik kötődnek a konvenciókhoz.

De ahogy Dege állította korábban ebben a közvetítésben, a korábbi struktúrák szétesése kövezi ki az utat az új struktúrák megteremtéséhez, amelyek tükrözik a „Tégy úgy másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy tegyenek” nézőpontot. Az emberek Isteni Valója érzékeny a homlok csakrán belüli fluktuációkra. A homlok csakra feltárja az emberek számára, hogy a „Tégy úgy másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy tegyenek” reflexeik hogyan teljesítenek.

A belső párbeszédek elemzése Bim számára megmutatja azoknak az embereknek az állapotát, akik a jelenlétünk tudatos, szívbeli elismerésével tisztelnek meg minket ezen a Föld nevű, komplikált helyen. Megtesztek mindent, amit tudtok, kedves barátaim, hogy egy jó, áldással teli életre törekedjetek önmagatok és szeretteitek számára. De az utóbbi időben számos akadály merült fel, ami depresszióba vagy aggasztó gondolatokba lökött benneteket azoknak a nehéz körülményeknek a kapcsán, amik a félelem tömegtudatosságába terelik az embereket.

Vigaszt kínálok nektek. Nem hiszem, hogy valaha is szemtanúja voltam az emberi szívek olyan fokú összetörésének, mint amilyet az okoz, hogy a pénzügyi intézmények szétmorzsolják és megsemmisítik az emberek biztonságérzetét.

Átlépek a másik világomba a Szírisz B Óceánea bolygóján, és feltöltöm magam gyógyító frekvenciákkal. Regenerálom magam. Visszajövök a Földre, és teljesítem a hálóval, a csoportommal, a Cet Nemzettel és az emberekkel kapcsolatos feladataimat. Az életem tehát nem hasonlít a ti életetekhez.

Nektek úgy kell regenerálódnotok, hogy közben itt éltek, és megbirkóztok a világgal úgy, ahogy az van. Az én elköteleződésem tifelétek az, hogy segítek nektek együtt rezonálni az 5. dimenzióval, amely mindvégig itt volt a sejtjeitekben, az óceánjainkban és minden folyóban, forrásban vagy tóban.

A bennetek lévő Isteni Való olyan csodálatosan gondoskodik rólatok. De néha segítségre szorultok abban, hogy kihasználjátok azt a szerető támogatást, amit az Isteni Valótoknak nyújtania kell számotokra. Részesíteni foglak benneteket az Áldásomban és a segítségemben, amint a következő néhány hétben naponta csak néhány percre leválasztjátok magatokat azokról a nehézségekről.Savina Áldás aktiválása

Blessing
Az Áldás erdőzöld sugara

 • Áramoltasd az Áldást a fejed fölött kb. 35 cm-re lévő lélekcsillagodból, vagy másnéven a kilencedik csakrádból. Az Áldás egy erdőzöld színű frekvencia. Áramoltasd a frekvenciát a szívedbe.
 • Hogy ezt megtedd, egyszerűen figyeld meg, amint a szeretet erdőzöld áramlata átfolyik a lélekcsillagodból a szíved elejébe.
 • A kezeiden keresztül át is pulzálhatod a frekvenciát, amint finoman a szívedre helyezed a kezed.
 • Ezután vedd körbe magad ezzel a gyönyörő erdőzöld frekvenciával. Lásd az erdőzöld színt. Érezd a hatást, amivel a frekvencia van a testedre, az elmédre, az érzéseidre és a szellemedre.
 • Fordíts néhány percet arra, hogy Áldással szolgálsz önmagad számára. Ez a frekvencia már létezik benned. Csak ez idáig lappangott, Savinára vagy más cet-avatárra várva, hogy közbelépjen, és informáljon téged a hatalmas, személyes, ötödik dimenziós szeretet-tározódról.
 • Maradj csendben, amint kontemplálsz a különleges testedre. Reflektálj minden sejtedre, és arra, ahogy minden egyes sejted megkér téged, hogy csapold meg az ő szeretet-tározóját.
 • Fordíts úgy 15-30 percet erre a kontemplatív folyamatra. Segíteni fogok neked, hogy megtaláld a szeretet-tározódat a sejtjeidben. Lehet, hogy látni fogod a trópusi delfin testemet, amint úszik a szívedben. Azért vagyok ott, hogy stabilizáljalak téged, ahogy a félelmeid a felszínre jönnek, és talán meghajolsz, mielőtt elengeded őket. A félelem, amit érzel, átmeneti, kedves barátom.

Most már készen állsz, hogy elismételd ezt a mantrát:

A szíveink eggyé válnak, amint az Isteni Valónk kigyógyul a félelemből.

Üdvözlöm az 5. dimenziós szeretetet, amely minden sejtemből sugárzik a testemben.

Az Isteni Valóm ismeri a célomat.

Az Áldással a célomat szolgálom.

Látom a cél szót magam előtt.

Látom a célom szimbólumát. Érzem a célomat.

Amint kitisztul előttem a célom, egybeolvasztom a célom a szívemmel.

Egy vagyok az Isteni Valómmal. Egy vagyok a célommal.
© Kathryn Jensen 2011


Fordítás: Bognár Péter


A közvetítés sorozat előző részei:
Jézus a cetfélék küldetéséről
Dege bemutatkozik