CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Adrian P. Kezele
A delfin álma

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Lana, a kék bálna az emberi DNS feljavításáról

2012.10.18.
Lana a Venezuela környéki óceánvizek lakója, és a Krisztus-tudatosság Gyermek nevű sugarát felügyeli. Üzenetében felfedi, hogy fajtársaival miként „javítják fel” a Földön megfoganó emberi embriók DNS-ét, hogy az a szülők génállományától függetlenül egy magasabb tudatosság hordozója legyen. Kapunk továbbá egy aktiváló gyakorlatot is, amellyel a gyermekkori traumáink korlátozó hatásai feloldhatók.


Kathryn Jensen közvetítése
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Lana, a kék bálna beszél...

Az emberi faj szívének összetettségét a Mandelbrot-halmaz nevű szimbólum ábrázolja.
 
 
A szimbólum nem szavakkal közvetíti a tudatosságot. Egy olyan módon közvetíti a tudatosságot, amelyre azután válsz fogékonyabbá, hogy megtapasztaltad a Szent Szellem elcsendesítő és leföldelő gyógyító eljárását, amiben most készülök részesíteni téged.

Lana vagyok. Venezuela partjainak közelében élek. Én tartom benne az emberek szívközpontját a Gyermek Templomában. A szív kombinált frekvenciái teremtik meg a Mandelbrot szakrális geometriai szimbólumát.

A Krisztus-tudatosság Gyermek nevű sugarának frekvenciáját az én fajom pulzálja bele a Föld-hálóba. Ha szeretnéd megérteni, hogy a kék bálnák milyen szerepet töltenek be az embergyerekek szolgálatában, olvasd el az Ashram of the Sea (A tenger ashramja) c. könyvben lévő közvetítésemet. (Lásd a kivonatot a dokumentum végén.)

A Szent Szellem minden alkalommal belép a jelenlétembe, amikor egy emberi embrió megfogan. A Szíriusz B körül keringő Oceanea bolygó kék-delfinjei készítenek egy mintasablont minden emberi embrió számára. Ez a sablon irányítja a lelket, amikor az útmutatást nyújt az embriónak, hogy milyen területeken kell jártasságot szereznie az adott inkarnációban.

Az útmutatást az angyali birodalom biztosítja. Az angyali birodalomba a Földön beleértendők a kék bálnák és az összes többi fajai a cetféléknek.

Én vagyok a Cet Nemzetnek az a tagja, aki a Gyermek nevű frekvencia vonatkozásában – amit most készültök a szíveteken kipróbálni – kapcsolatban áll a szíriusziakkal. A Gyermek frekvenciája értelmezi az embrió sablonját, és átviszi ezt az értelmezést az embrió anyjának és apjának a tudatába. A kettő egyesül, és létrejön a gyermek DNS-ének formális összetétele.

Képes vagyok olyan feltételeket teremteni a Gyermek Templomában, amely fogékonnyá teszi az újonnan fogant gyermeket a Nagy Teremtő szívére. De csak akkor teszem ezt, ha a gyermek szülei segítőkészek. Ha drog- vagy alkohol függőségeik vannak, akkor nem tudnak nekem segíteni. Hozzá kell, hogy férjek a szívközpontjaikhoz, és ha súlyos függőségi problémáik vannak, akkor a szíveink nem tudnak egyesülni.

Egy életút során adódnak olyan lelkileg összepréselő helyzetek, amelyek komolyan aláássák az ember képességét, hogy felfedezéseket tegyen a sablonjába foglalt tudatosságban, amely egyesült a szülők tudatával, s az ebből adódó DNS-sel. A következő aktiválás egy eszköz ezeknek a lelki préseknek a gyógyítására.

Ez az aktiválás azért jött létre, hogy egy használható gyógyító eszköz legyen a számotokra, amit magatokkal vihettek, bárhová is mentek. Hasznát vehetitek ennek az eljárásnak egész életetekben.

Ha a szüleitek függők voltak, és a szívük nem egyesült az enyémmel, amikor megfogantatok, használhatjátok ezt az eljárást arra, hogy eggyé váljatok a szívverésemmel. Azok a fejlődési lépcsők, amik kárt szenvedtek, így újrateremthetők, megtapasztalhatók és az eredményeik megvalósíthatók.


Lana aktiválása a Gyermek világos rózsaszín sugarával

 
 
Ha vannak kéznél Otthon-Templom Esszenciáid, használd a Gyermek esszenciáját ehhez az aktiváláshoz. Az esszenciák felerősítik az aktiválások hatását. Fókuszált szándékkal azonban aktiválhatod a Krisztus-tudatosság e sugarait az esszenciák használata nélkül is.

A Krisztus-tudatosság sugarai a testünkben-lelkünkben-szellemünkben vannak eltárolva. Azáltal aktiválódnak az időben, hogy spirituálisan fejlődünk, és együttérzővé válunk.

Ha szeretnél többet megtudni az esszenciákról, kattints ide: Otthon-Templom Esszenciák


Az aktiválás
 • Ülj le, és csendesedj el. Lélegezz mélyen.
 • Nézd meg a Mandelbrot szimbólumot.
 
                  
 
 • Ha rendelkezel a Gyermek esszenciájával (egyike az Otthon-Templom Esszenciáknak), tegyél egy cseppet a 4. csakrádra, másnéven a szívcsakrára, és az 5. csakrádra, másnéven a torokcsakrára.
 • Tedd a kezed először az 5. csakrádra. Hozd le a Gyermek frekvenciáját a Lélekcsillagból, vagyis a kilencedik csakrából, ami kb. 35 cm-re van a fejed fölött.
 • Képzelj el egy világos rózsaszín szeretet-fény áramot, amint a Lélekcsillagból a kezeden keresztül belefolyik az 5. csakrádba.
 • Vedd körbe az egész testedet a Gyermek rózsaszín frekvenciájával. Árassz el minden sejtet a Gyermek rózsaszín frekvenciájával.
 • Figyeld meg a fizikai tested reakcióit.
 • Figyeld meg, mit érzel érzelmileg.
 • Figyeld meg a gondolataidat.
 • Álljon szándékodban, hogy emlékeztetve vagy arra a fogantatásod és öt éves korod közötti időpillanatra, amikor valaki megbántotta az érzéseidet, vagy lerombolta a biztonságérzetedet.
 • Kivel voltál akkor? Hol voltál akkor?
 • Most tedd a kezed a 4. csakrádra, és menj végig ugyanezeken a lépéseken a Gyermek sugarával, csak tartsd a lelki szemeid előtt azt a szituációt, amire az imént emlékeztetve lettél.
 • Pulzáld a Gyermek frekvenciáját az 5. csakrádba a bal kezeden át.
 • Pulzáld a Gyermek frekvenciáját a 4. csakrádba a jobb kezeden át.
 • Álljon szándékodban, hogy a szituációt, amire emlékeztetve lettél, a testedre helyezed a 4. és 5. csakrád közé.
 • Emeld meg a frekvenciáját ennek a szituációnak – amit a 4. és 5. csakrád közé helyeztél – a Gyermek frekvenciájával.
 • Figyeld meg, hogy mi történik a tested, az érzelmeid és a gondolataid szintjén.
 • Most pulzáld be a tested magját a Gyermek sugarával. Ez a 3. csakra, másnéven a solar plexus. Menj végig ugyanazokon a lépéseken, ahogy azt a 4. és 5. csakrával tetted, csak ez alkalommal a helyzetet, amire emlékeztetve lettél, helyezd a harmadik csakrád és a Földanya magja közé. Legyen meg a szándékod, hogy a szituáció energiája, szimbóluma vagy képe lefedje a harmadik csakrád és a Föld magja közötti területet.
 • Áramoltasd a Gyermek frekvenciáját a harmadik csakrádból a testeden át a Föld magjáig. Érezd, ahogy a frekvencia végighalad a solar plexusból a hasadon, az ágyékodon, a combjaidon és a vádlikon keresztül a lábfejekig. Pulzáld bele a Gyermek frekvenciáját a felidézett szituációval együtt a lábaidon át a Földanya magjába.
 • A Föld magjából a kék bálnák a frekvenciát isteni inspirációvá fogják alakítani. Ezt az inspirációt az álmaidon keresztül, vagy szinkronicitások és váratlan felismerések révén fogod megkapni, vagy egyszerűen azáltal, hogy megkéred az isteni inspirációt, hogy szavak formájában folyjon át a kezeden és a tolladon egy papírra. Lehet, hogy ösztönzést érzel majd a festésre vagy a rajzolásra, az éneklésre vagy a mozgásra, olyanformán, ahogy az az ihletettségedet kifejezi.
 • Ez az isteni inspiráció gondoskodik majd azokról az ideákról, amik átveszik a helyét a félelem alapú mintának, amit a lábaidon át belepulzáltál a Föld magjába, hogy a kék bálnák átalakítsák azt.

Viseld gondját magadnak ezen a módon mindörökké.
 
Lana
 
 

Részlet az Ashram of the Sea c. könyvből
(fogadta és fordította Kathryn Jensen)


Az első csakra Gyermek nevű sugara
 
Blega, a hosszúszárnyú bálna beszél…

Helios (egy hosszúszárnyú bálna) és én egy harmadik frekvenciával vonalazzuk be a Föld-hálót. Ebben a folyamatban együttműködünk barátainkkal, a kék bálnákkal. A frekvencia a gyermek koncepcióját képviseli. A Krisztus-tudatosság világos rózsaszín sugarát Gyermeknek hívják. Ez a sugár azonnali kapcsolatot teremt a fogantatáskor minden embergyermekkel. Ez a Krisztus-tudatosság elsőszámú sugara. A Gyermek sugarának állandó beáramlása egy újonnan fogant gyermek testébe-lelkébe-szellemébe elvezeti Isten Szív-Elméjének kódjait a gyermek DNS-ébe. Ez egy olyan konfigurációvá alakítja a gyermek DNS-ét, amelyet a Nagy Teremtő szabott a gyermek egyéniségére.

A gyermekek fogantatása egy mélységesen szent esemény, és még ha vetélés vagy abortusz vet is véget egy terhességnek, az embrió frekvenciájában hagyott lenyomat átvivődik egy másik, újonnan fogant embrióba.

Az embriók fogadják a Gyermek frekvenciájának beáramlását, amely megváltoztatja a gyermek DNS-ének kódjait. E beáramlás biztosítja azokat az isteni ideákat, melyeket a gyermek potenciálisan a szüleitől is megkaphatna.

Azt az állandóságot, amellyel a Gyermek sugara egy újonnan fogant gyermekbe pulzálódik, a kék bálnák szabályozzák. Szeretném nektek bemutani elbűvölő barátomat, Lanát. Lana a küldöttem a fajának képviseletében. Venezuela partjainál él, és a Gyermek frekvenciájának tudatosságáról fog beszélni nektek. A frekvenciája iránti állandó figyelme érzékennyé teszi őt az emberi lény testének-lelkének-szellemének kifinomult egyensúlyára.

Lana látja, hogy mennyire összetett az emberek élete. Nagyra becsül mindannyiótokat, és tudja, hogy milyen kényes az az egyensúly, amit az életetekben meg kell teremtenetek. Ez az egyensúly teszi lehetővé, hogy túléljétek a megtapasztalt gyötrelmeket és megpróbáltatásokat, amint élitek az életet, és részt vesztek a Nagy Teremtő tervében.


Lana, a kék bálna beszél…

Helios, Blega és én részletekbe menően segítünk nektek megérteni a létezéshez való ragyogó, támogató, szerető és szellemileg érett viszonyulás pozitív szemléletmódjait. Segítünk nektek feloldani a szívetekben lévő korlátokat, hogy befogadhassátok a Nagy Teremtő szeretetét.

Összetett szolgálatom fókuszába a DNS-en belüli egyensúlytalanságok kiigazítása minden emberi embrióra vonatkozóan beletartozik. Előfordulnak néha olyan egyensúlyhiányok is, amelyek nem igényelnek beavatkozást. Ezek azért maradnak fenn, mert a gyermek nagyon sokat tanul abból, hogy megbirkózik a kiegyensúlyozatlansággal. A gyermek megtanulja megoldani a személyes vagy spirituális problémáit, és képes lesz másoknak is segíteni a hasonló bonyodalmak megoldásában.

Én vagyok az embriókért felelős szaktanácsadó a Nagy Teremtőnk képviseletében. A fizikai formámat felajánlom a teremtőmnek abból a célból, hogy azoknak a tudatát, akik révén az embrió megfogan, összekössem a Nagy Teremtőnek az újonnan foganó ígéretes élet DNS-ére vonatkozó tervével.

A mai időkben minden újszülöttnek sokkal fejlettebb DNS-e van mint a szüleinek. Vannak persze, akik azon vannak, hogy lerombolják az evolúciós lehetőségeit ezeknek a gyerekeknek. A fájdalmas intézkedések hatásai korrigálhatók a szeretteljes szülők által fogant babáknál, akik a ti tudatossági szinteteket képviselik.

Lehet, hogy felemeltétek már az első csakrátokat a teremtőnk áldott ötödik dimenziójának frekvenciájára, igyekezvén kiszabadítani magatokat a sötétből. Amint kiegyensúlyozottabbá váltok, a Föld-háló is ugyanezt teszi. Ez növeli a cetfélék hálón végzett munkájának hatékonyságát és mélységét. Az emberi lények ebből az egyensúlyból azáltal profitálnak, hogy érzékenyebbé válnak a Teremtő szívére.

Ösztönzöm a kék bálnákat, hogy játszák a szerepüket az Isteni Teremtőnek az emberi faj evolúciójára vonatkozó tervében. Léteznek emberi fajok mindenütt, szerte a Nagy Teremtő csillagrendszereiben. Néhányuknak szolgálatára lesznek majd azok, akik túlélték az alászállás és az evolúció folyamatát, amely sajátossága ennek a bolygónak.

Én vagyok a katalizátora a gyökér csakra és a tudat átalakításának, amely lehetőséget ad a Nagy Teremtőnek, hogy eggyé váljon az ember szeretett embriójával. A test hajlamos megerősödni, és jobban részévé válni a homlokcsakra működésének, ha a Teremtő keresztülhúzza az emberi lelket a csillagkapun, amit a kék bálnákkal hangolunk be a Gyermeknek hívott világos rózsaszín frekvenciánkkal.

A csillagkapunk helyszíne Venezuela partjainak közelében található. Családom minden tagja pulzálja ezt a csillagkaput a Gyermek világos rózsaszín sugarával. Amikor egy lélek, vagy az isteni egy szikrája kiválasztatik az Arany Föld, vagyis a bolygótok frekvenciájába való belépésre, a lélek körülbelül négy hónapra a gyógyító templomunkban kerül elhelyezésre. A kék bálnák itt gondját viselik a Nagy Teremtő és az egyéni lélek közötti szeretetteljes szerződésnek.

Mindannyiótoknak szolgálatára voltunk a templomunkban. Fájlaljátok a világ sötétségét, és elfelejtitek, hogy a lelketek kapott egy áttekintést azokról az erőforrásokról, amik elérhetők az új test számára. Elfeledkeztetek a beleegyezésetekről, hogy ti is újratöltekeztek az Arany Föld energiájával. De a lelketek emlékszik. És ahogy élitek az életet, a lelketek életleckéken vezeti keresztül a személyiségeteket. A leckék akkor lettek előírva, amikor meglátogattátok a Gyermek Templomát.

Természetesen szabad akarattal rendelkeztek. Ez azt jelenti, hogy eltorzíthatjátok a tanulási folyamatot a sötétebb elképzelések ellensúlyozó leckéivel. A sötétebb tervek ideiglenesen olyan érzésekkel töltenek el, mint a nagyobb befolyás, a nagyobb hatalom és a nagyobb megbecsültség az olyan emberek részéről, akik szembehelyezkednek a Nagy Teremtő Szentségével.

Tiétek vagyok a szolgálatban,
Lana


© Kathryn Jensen 2012

A fentiek élőben hangzottak el 2012 tavaszán, Kathryn Jensen hawaii gyógyító-kör összejövetelén.

fordítás: Bognár Péter


Kapcsolódó anyag:
Puja, a palackorrú delfin a Szolgálatról