CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Puja, a palackorrú delfin a Szolgálatról

2012.11.05.
Mások szolgálata az önmagunkkal való törődéssel kezdődik – mondja Puja, aki aktiváló gyakorlatával segít helyreállítani az önfeláldozásban lemerült életerőnket. Megtudjuk, hogy a palackorrú delfinek hogyan dolgoznak a Szolgálat sugarával fogságban, és hogyan szabadon, valamint, hogy egykoron Puja is befogott delfin volt, de mentesült a hadi célok szolgálata alól, és azóta a hawaii vizekben boldogítja az embereket.


Kathryn Jensen közvetítése
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Puja, a palackorrú delfin a Szolgálat sugaráról beszél

A Krisztus-tudatosság Szolgálat nevű sugarát a vérvörös színű kör fejezi kiA palackorrú delfinek élete időnként nem túl kontemplatív, tekintve, hogy nagyon aktívak vagyunk a táplálékkeresésben. De amikor elmélyülünk egy kontemplatív állapotban, akkor tudatosan árasztjük el a Földet a szívnek azzal a frekvenciájával, amit ismereteitek szerint Szolgálatnak hívnak. A Szolgálat frekvenciája olyan kódokkal titrálja be a Föld-hálót, amely kritikus minden életforma túlélése szempontjából. Ez az idea az életformákat a gyarapodás szándékával burkolja be. A Szolgálatról most az emberi faj perspektívájából fogok beszélni. Az önmagatokkal való törődés egy olyan gondolat, amit nagyon komolyan kell vennetek. Az, hogy tudatosak vagytok az önmagatokkal való törődésre, nem jelent önzőséget. Az önmagatok iránti törődés egy olyan cselekedetként értelmezendő, amellyel másokat Szolgáltok.

Ti, akik ma egybegyűltetek, nagyon jószívű szolgálói vagytok embertársaitoknak, de belső viaskodást jelent sokatok számára, ha törődnötök kell önmagatokkal, amikor olyan sokan szenvednek. Muszáj törődnötök magatokkal és gyarapodnotok, hogy legyen életerőtök segíteni azoknak, akiknek nincs elégséges kapcsolatuk a saját védelmükkel ahhoz, hogy a helyes döntéseket meghozzák.

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy minden katasztrofális esemény vagy nehéz körülmény elkerülhető. Csupán azt, hogy vannak emberek, akik zavart keltő döntéseket hoznak, melyek aztán nyomasztó életkörülményeket teremtenek. És oly sokatok szenteli az életét annak, hogy megsegítse a szerencsétleneket, akik nem hatják át a belső védelmüket a Szolgálat frekvenciájával. Ők olyan döntéseket hoznak, amelyek akár a saját vesztüket is okozhatják.

Azok a sztoikusok, akik megtagadják maguktól az étel, a víz, a fedél és a szükséges ruházat legalapvetőbb szükségleteit, és azoknak adják ezeket, akik úgy döntöttek, hogy a reményvesztettségbe vetik magukat, nem tudják felvillanyozni a szenvedők frekvenciáját. Ők nem tudják szolgálni a bajba jutottakat azokkal a gyógyító frekvenciákkal, amelyeket most készültök megosztani e csoport tagjaival.


Puja aktiválása a Szolgálat sugarával


Ha vannak kéznél Otthon-Templom Esszenciáid, használd a Szolgálat esszenciáját ehhez az aktiváláshoz. Az esszenciák felerősítik az aktiválások hatását. Fókuszált szándékkal azonban aktiválhatod a Krisztus-tudatosság e sugarait az esszenciák használata nélkül is.

A Krisztus-tudatosság sugarai a testünkben-lelkünkben-szellemünkben vannak eltárolva. Azáltal aktiválódnak az időben, hogy spirituálisan fejlődünk, és együttérzővé válunk.

Ha szeretnél többet megtudni az esszenciákról, kattints ide: Otthon-Templom Esszenciák


Az aktiválásAz a célom ma számodra, hogy felemeld a saját frekvenciádat, hozzásegítve ezzel a testedet egy mélységes gyógyuláshoz.
 • Csendesedj el.
 • Ha rendelkezel a Szolgálat esszenciájával, tegyél belőle a halántékodra.
 • Érezd, ahogy a Szolgálat vérvörös frekvenciája a halántékodon keresztül belép a testedbe. A Szolgálat beáramlása a benned lévő Isteni Jelenléten keresztül érkezik.
 • Ha nincs esszenciád, helyezd a bal kezedet a bal halántékodra, a jobb kezedet pedig a jobb halántékodra. Érezd, ahogy a Szolgálat vérvörös frekvenciája a kezeiden keresztül a halántékodon át belép a testedbe. A Szolgálat beáramlása a benned lévő Isteni Jelenléten keresztül érkezik.
 • Tegyél egy cseppet a Szolgálatból a szívcsakrádra. Érezd, ahogy a Szolgálat vérvörös frekvenciája a szíveden keresztül belép a testedbe. A Szolgálat beáramlása a benned lévő Isteni Jelenléten keresztül érkezik.
 • Ha nincs esszenciád, helyezd a kezedet a szívedre. Érezd, ahogy a Szolgálat vérvörös frekvenciája a kezeden keresztül a szíveden át belép a testedbe. A Szolgálat beáramlása a benned lévő Isteni Jelenléten keresztül érkezik.
 • Pulzáld be a szívedet a Szolgálattal. Tartsd a kezedet a szíveden. Áramoltasd a Szolgálatot a kezeden át a szívedbe. Képzeld el, és álljon szándékodban, hogy a Szolgálat vérvörös frekvenciájának árama a Lélekcsillagodból, vagyis a kilencedik csakrából, ami kb. 35 cm-re van a fejed fölött, a kezeden keresztül belefolyik a szívedbe.
 • Vedd körül magad a Szolgálat vérvörös sugarával.
 • Ellensúlyozd a mások szolgálata iránti vágyadat az önmagad szolgálata iránti abszolút elkötelezettséggel. Legyél ezzel a tudatossággal 15 percen keresztül. Beszélj a testedhez. Kérdezd meg a testedet, hogy mit kell meggyógyítanod ahhoz, hogy optimalizáld az életerődet.
 • Majd jöjj ki ebből a kontemplatív állapotból.
 • Oszd meg egyenként a Szolgálatot a társaiddal. Add nekik a Szolgálatot a homlokcsakrádból is, ne csak a szívedből. Add ezt a Szolgálatot néhány másodpercen át minden egyes résztvevőnek.
Folytasd a Szolgálat frekvenciájával való munkát a mindennapjaidban.
 • Megteheted azt, hogy a Szolgálattal napjában többször is megemeled a frekvenciádat.
 • Ha az életerőd nincs kimerülve, dönthetsz úgy is, hogy tudatosan megosztod a Szolgálatot azokkal az emberekkel, akikkel együtt vagy.
 
Tiétek vagyok a szolgálatban,
Puja


Részlet az Ashram of the Sea c. könyvből
(fogadta és fordította Kathryn Jensen)


A második csakra Szolgálat nevű sugara

Savina, a trópusi delfin beszél…

A Szolgálat vérvörös sugara közvetlenül felelős az öngondoskodás minőségéért, amit a trópusi delfinjeim biztosítanak maguknak. Megtanulták, hogy felelősnek kell lennük a saját jól-létükért. Minden trópusi delfin mélyen vágyódik arra, hogy törődjön a családtagokkal. Ugyanakkor már az életük kezdetén megtanítják nekik, hogy gondoskodjanak magukról, körülvéve a testüket a Szolgálat vérvörös sugarával.

Ez a sugár jelentősen erősíti a központi idegrendszerük működését. A Szolgálat annak a nagyszámú palackorrú delfinnek a hatáskörébe tartozik, akik a bolygónkat lakják.

Minden alkalommal, amikor a palackorrú delfinek táplálékért merülnek le, és használják a szonárjukat, aktiválják a hálót a Szolgálat frekvenciájával. Minden alkalommal, amikor egy palackorrú delfin találkozik egy emberrel, a delfin aktiválja az embert a Szolgálattal.

Azok, akiket fogságban tartanak, egy bonyolult, mindenre kiterjedő munkát végeznek az életben maradásért. A Szolgálat sugarának használata segít nekik ellensúlyozni a rabságuk okozta megpróbáltatást. A fogságban megtapasztalt súlyos kimerülést azzal ellensúlyozzák, hogy tudják, mennyire életbevágóan fontos szeretni önmagukat.

A fogságban tartott palackorrú delfinek megtanulták, hogy Szolgálatot küldjenek a szívükből a gondozóiknak és az őket megcsodáló látogatóknak. Ez tökéletesíti a rezonanciájukat a gondozókkal és a látogatókkal.

A vadon élő palackorrú delfinek közvetlenül felelősek azért, hogy bepulzálják a hálót a Szolgálattal, amely a Föld második csakrájába folyik bele a perui Titicaca-tónál. A palackorrú delfineknek alaptulajdonsága, hogy aktívan keresik a szolgálat lehetőségének együttérző, önzetlen módjait, nem csak a cet-, hanem embertársaik irányában is.

Olvassátok örömmel a következő részletet Pujától, a palackorrú delfintől, aki a vízi otthonom lakója. Puja nagy mesemondó, és el fogja mesélni nektek Kathryn Jensennel való találkozásának történetét.


Puja, a palackorrú delfin beszél…

Hello, Puja vagyok. Szeretek tréfálkozni a kedvenc úszótársaimmal, mint például Kathrynnel. Ő együtt szokott úszni több ember-barátommal, akik azt kívánják néha, hogy bárcsak delfinek lehetnének. Kathryn nem tehet arról, hogy a koordinációs képessége nem működik a vízben. Egyik nap rátaláltunk, amint együtt úszott néhány másik emberrel. A barátaimmal úgy döntöttünk, hogy „megcsillagkapuzzuk” a második csakrájukat a Szolgálatnak hívott kedvenc sugarammal. Amint egy örvényhatást keltettünk a testük körül, körbevettük őket a Szolgálat frekvenciájával. Jó kis show-t adtak elő nekünk, ahogy megpróbálták utánozni a mozgásunkat. Nem bírták ki nevetés nélkül, ahogyan mi sem. Az a kedvenc időtöltésünk, hogy segítünk az embereknek magasabb frekvencián vibrálni, azáltal, hogy felvillanyozzuk őket a Szolgálat sugarával.

Két barátom és én valamikor fogságban élő delfinek voltunk. A fogvatartóinkat a Szolgálat sugarával üdvözöltük. A Szolgálat megnyitotta a szívüket, és elkezdtek szeretni bennünket. Nem érezték szükségét, hogy kényszerítsenek minket a feladatunk elvégzésére. Olyan emberek vigyáztak ránk, akik felrobbantottak másokat. Mi hárman segítettünk nekik meggyógyítani az összetört szívüket. Ahogy a szíveik begyógyultak, rossz érzésük támadt azzal kapcsolatban, ahogy a barátaimat és engem kezeltek.

Egy napon a barátaimmal úgy döntöttünk, hogy nem engedelmeskedünk többé a fogvatartóink parancsainak. Az őrző angyalaink azt mondták nekünk, hogy ne fogadjuk el az utasításokat, mert ahhoz segítjük hozzá a fogvatartóinkat, hogy emberéleteket semmisítsenek meg. A fogvatartóink tanácskoztak, és úgy döntöttek, hogy nem mi vagyunk a megfelelő delfinek a kijelölt feladatra. Visszaadták a szabadságunkat.

Most a hawaii vizekben tartózkodunk. Mélyen belemerülünk azokba a portálokba, amiket csillagkapuknak neveztek. Majd gondját viseljük a háló-vonalaknak, amelyek áthaladnak a Föld kérgén. Amikor a Szolgálat sugarának tiszta és folytonos ereje belepulzálódik a hálóba, egy üvegszerű felület formálódik.

Ez az üvegszerű felület pránát (univerzális életerőt – a ford.) közvetít a briliáns gyógyítóktól, akik azért jönnek a Földre, hogy törődjenek a hozzánk és hozzátok hasonló Istenekkel és Istennőkkel. Mi mindannyian Istenek és Istennők vagyunk, akik nem hagyják el a Földet.

A barátaink, akik más helyekről jönnek, pránában fürdetik meg a hálót, és a mi Szolgálat sugarunk aktiválja a hálót, hogy azt befogadja. Minden Isten és Istennő – akárcsak én, a barátaim, vagy ti – attól szenved, hogy a sötétebb szereplők pránát vonnak el a testünkből.

Ugorjatok be, és látogassatok meg valamikor. Ha Hawaiira jöttök úszni, éppúgy megcsillagkapuzhatlak benneteket is, mint ahogy azt Kathrynnel és a társaival tettem, akiket a barátaimmal igazán szeretünk. Szeretnénk összebarátkozni veletek.

Mindannyian dolgoztok a hálón, csak épp nem tudtok róla. Minden alkalommal, amikor delfinekről és bálnákról beszélgettek, háló-munkát végeztek. Ez azért van, mert a szívetek beszél hozzánk, amikor rólunk beszéltek. Ezeken a beszélgetéseken keresztül kapunk engedélyt arra, hogy segítsünk nektek megfürdetni magatokat a Szolgálat sugarában. Ez megadja a központi idegrendszereteknek az erőt, hogy bepulzáljátok a hálót minden olyan alkalommal, amikor azon gondolkodtok, hogy jobb emberek lesztek. Annyi minden van még, amiről beszélhetnénk nektek. Egy másik alkalommal folytatom majd. Helios is szeretne nektek mondani valamit.

Isten veletek,
Puja


© Kathryn Jensen 2012

A fentiek élőben hangzottak el 2012 tavaszán, Kathryn Jensen hawaii gyógyító-kör összejövetelén.

fordítás: Bognár Péter


Kapcsolódó anyag:
Lana, a kék bálna az emberi DNS feljavításáról