CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Savina, a trópusi delfin a Polaritásról

2012.11.28.
A Polaritás frekvenciáját a trópusi delfinek felügyelik a Földön, amellyel bolygószinten segítik a szeretethiányos állapotok átalakítását. Savina gyakorlatával személyes segítséget ajánl a reményvesztettségünk és a gúzsba kötő szorongásaink feloldásához, és rávilágít arra, hogy az olykor igazságtalannak tűnő megpróbáltatásaink egyetlen célt szolgálnak: a félelmeink együttérzéssé való átlényegítését.


Kathryn Jensen közvetítése
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Savina, a hawaii trópusi delfin a Polaritás sugaráról beszél

A Polaritás sugarát a mély-vízkék színű ovális kör fejezi kiA Polaritás annak a sugara, hogy szembenézel a sötét oldaladdal, és megkéred a szeretetet, hogy foglalja el a helyét.

Savina vagyok, az avatár trópusi delfin, aki azzal szolgálja az embereket, hogy segít nekik megnyugtatni magukat, amikor a kegyetlen bánásmód, a súlyosan traumatikus események vagy más szükséghelyzetek okozta félelmek elhatalmasodnak rajtuk. Szent Közösségben vagyok Isten Szív-Elméjével, és bensőségesen kommunikálok azoknak az embereknek a  szívével, akik totálisan elvesztettek minden reményt. Azzal a szándékkal hozom be Isten Szív-Elméjét az emberi szívbe, hogy segítsek az embereknek lecsillapodni, és higgadttá válni az extrém stresszhelyzetek közepette.

A trópusi delfinek tartják a Krisztus-tudatosság általunk Polaritásnak nevezett frekvenciáját. Mindig is gondunk volt arra, hogy megnyugtassuk az emberi népességet a Polaritás sugarával. A trópusi delfinek bolygószerte pulzálják a Föld-hálót a Polaritással, és ezt teszik minden olyan alkalommal, amikor mély levegőt vesznek, és beleáramoltatják a kilégzésüket a Földbe. A Polaritás árama a tibeti Kailash-hegyig folytatja útját, ahol belefolyik a Föld hetedik csakrájába.

A Nagy Teremtővel köttetett szerződésetek meghatározza azokat a körülményeket, amelyeket bevonzotok a fizikai valóságotokba. Bizonyos inkarnációk problémasabbak a többinél. És persze előfordulnak véletlenek is, amelyek nem az egyén és a Nagy Teremtő közötti megállapodást tükrözik. Összeségében azonban azok az előkészületek teremtik meg a fizikai tapasztalásainkat, amelyeket a testetöltéseinkre vonatkozóan teszünk. Tehát azokat a kíméletlen és szörnyű zűrzavarokat, amelyek félelmet gerjesztenek, az emberi lények teremtik meg, hogy ezeken keresztül kiszerethessék magukat a félelemből. A félelem felett aratott diadal egyike azon sajátosságoknak, amelyek a Földön élő emberi fajt a legfőképpen megkülönböztetik.

Azért vagytok ma itt, hogy közösséget alkossatok, én pedig azzal a szándékkal látogatom meg az összejöveteleteket, hogy megtanítsam nektek beáramoltatni a Polaritás frekvenciáját a testetekbe-lelketekbe-szellemetekbe, megnyugvást hozva ezzel a félelmetekre. Ez a félelem minden alkalommal a felszínre jön, amikor befejezitek a fejlődés egy szakaszát. Ilyenkor hajlamosak vagytok belemerülni az érzésbe, hogy jobb lenne meg sem mozdulni, hogy ne kelljen többé szembenézni a nehéz válsághelyzetekkel.

A földi élet válságokon viszi keresztül az embereket, hogy felfedezhessék az együttérzés ideáját. A magunk és a mások iránti együttérző szolgálat formálja meg azokat a közösségeket, amelyek döntésükkel részévé válnak az Együttérzés Bolygóján élő emberiségnek.


Savina aktiválása a Polaritás sugarával


Ha vannak kéznél Otthon-Templom Esszenciáid, használd a Polaritás esszenciáját ehhez az aktiváláshoz. Az esszenciák felerősítik az aktiválások hatását. Fókuszált szándékkal azonban aktiválhatod a Krisztus-tudatosság e sugarait az esszenciák használata nélkül is.

A Krisztus-tudatosság sugarai a testünkben-lelkünkben-szellemünkben vannak eltárolva. Azáltal aktiválódnak az időben, hogy spirituálisan fejlődünk, és együttérzővé válunk.

Ha szeretnél többet megtudni az esszenciákról, kattints ide: Otthon-Templom Esszenciák


Az aktiválás
Itt vagyok most veletek, hogy segítsek nektek a szívetekkel felfedezni az Arany Szabályt, amely a sötét oldalatokat veszi elő, és egészen a trópusi delfinek szívéhez-lelkéhez vezet el benneteket. Ez a szabály egyszerűen azt mondja, hogy „nézz szembe a sötét oldaladdal, és engedd meg a szeretetnek, hogy elfoglalja a helyét.”
 • Ülj le, és csendesedj el.
 • Lélegezz mélyen.
 • Ha rendelkezel a Polaritás esszenciájával, tegyél egy cseppet az esszenciából a szívedre.
 • Vedd körül magad a Polaritás mély-vízkék színű sugarával.
 • Kövesd nyomon azokat az elmozdulásokat és változásokat, amelyek a lényed testi, érzelmi és gondolati folyamataiban történnek.
 • Ha fel tudsz idézni egy pillanatot a gyermekkorodból, amikor nagyon féltél, akkor merülj el ebben az emlékben.
 • Ha nem jut ilyen az eszedbe, akkor töltődj be egy felnőttkorodból vett félelmetes esemény emlékével.
 • Kontemplálj így 15 percen át, és közben fürdesd meg ezt az emléket a Polaritás mély-vízkék színű sugarában.
 • Tartsd benn magad a befolyásom energiamezejében. Ügyelni fogok mindegyikőtökre.
 • És most nézz szembe a sötét oldaladdal, és engedd meg a szeretetnek, hogy átvegye a helyét.
 • Áraszd el a szívedet a Polaritással. Tartsd a kezedet a szíveden, és álljon szándékodban, hogy a Polaritás mély-vízkék színű frekvenciája megtisztítsa a testedet-lelkedet-szellemedet a félelemtől, amely a saját fejlődési utadról való letérésre kondicionál téged. Ahhoz, hogy a szívedet elárassza a Polaritás, folyasd bele a frekvenciát a fejed fölött 35 cm-re lévő Lélekcsillagodból a kezeiden keresztül a szívedbe.
 • Maradj csendben még 5 percig, ahogy tapasztalni kezded a félelem szétoszlását.
 
Áldottak vagytok, szeretett barátaim.
 
Szolgállak benneteket, amint szolgáljátok önmagatokat.
 
Savina
 


© Kathryn Jensen 2012

A fentiek élőben hangzottak el 2012 tavaszán, Kathryn Jensen hawaii gyógyító-kör összejövetelén.

fordítás: Bognár Péter


Kapcsolódó anyag:
Puja, a palackorrú delfin a Szolgálatról
Lana, a kék bálna az emberi DNS feljavításáról