CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Patrice van Eersel
Az ötödik álom

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Az állatok beszéde

Keresés
Vissza
Penelope Smith
Az állatok beszéde (Édesvíz Kiadó, 2002)

„A bálnákra gondolva mégis különös melegséget érzek a szívem táján, mert lényükön keresztül a mindenség mélye lehel felém.”

Részlet a könyvből:


1991-ben Dawn Hayman három bálnával létesített kapcsolatot, akik a jég alatt rekedtek Alaszka partjai mentén, és sehogyan sem tudtak a felszínre vergődni:

A média naponta közölte róluk az újabb híreket, miközben egyik léket a másik után vágták, hogy a bálnák oda gyűljenek és levegőhöz jussanak. Ők azonban távol tartották magukat ettől a menekülési lehetőségtől. Ekkor partnerem, Bonnie arra kért, hogy beszéljek a fejükkel. Amikor kapcsolatot létesítettem velük, meglepődtem a válaszukon.
- Nem azért vagyunk itt, hogy megmeneküljünk - kezdték. - Azért választottak ki hármunkat, hogy fontos leckére tanítsuk az emberiséget. Nem szándékunk ellenére kerültünk csapdába.
Elmagyaráztam nekik, hogy meghalnak, amennyiben továbbra sem hajlandók távozni a jég fogságából.
- Meg kell halnunk azért, hogy betöltsük küldetésünket - mondták erre. - De csöppet sem vagyunk ezért szomorúak, ellenkezőleg, megtiszteltetésnek érezzük, hogy éppen minket szemeltek ki erre a feladatra.
Nem egészen értettem a dolgot, de beletörődtem abba, hogy ők bizonyára jobban tudják. Reggelente a hírek elhangzása előtt Bonnie mindig megkért, hogy beszéljek a bálnákkal. Egyszer csak bemondták, hogy egyikük már meghalt, és a másik kettő még messzebb úszott a lékektől. Amikor megkérdeztem, ugyan hogyan tanulhat halálukból az emberiség, csak annyit árultak el, hogy a maga idejében ez is kiderül.
Az aznap délutáni hírek megerősítették a bálnák híradását. Bonnie-val nagyon elszomorodtunk a rájuk váró szomorú sors miatt, s közben egyre azon törtük a fejünket, mit is akarnak közölni öngyilkos tettükkel.
Másnap reggel Bonnie ismét arra kért, hogy beszéljek velük. Meglepő választ kaptam.
- Ti, emberek nemcsak hogy felfogtátok üzenetünket, de jóval felül is múltátok várakozásunkat. Most úgy gondoljuk, többet tanulhattok tőlünk akkor, ha életben maradunk.
Örömmel töltött el a döntésük, s az, hogy büszkék arra, amit mi, emberek végre megértettünk. Vajon mi lehetett ez, találgattuk kíváncsian. Aztán megnéztük a reggeli híradót. Az oroszok és az amerikaiak egyaránt kiküldtek egy jégtörő hajót. Ezek vállvetve törtek utat a bálnák számára. A művelet ugyan némi időt vesz majd igénybe, közölte a bemondó, ám ha a bálnák odaúsznak a lékekhez, ki tudják várni élve az eredményt. A bálnák még aznap reggel megfordultak, és a lékekhez úsztak, a jégtörők pedig addig törték az utat egymás felé, amíg találkoztak. Így a bálnák szabadon visszaúszhattak a tengerbe.
Bonnie meg én csak hónapokkal később ébredtünk rá, mire tanítottak minket a bálnák. Ha két ilyen esküdt ellenség fogott össze a megmentésükre, akkor úgymond végre megtört közöttük a jég. Tanítóink, a bálnák, tudták ezt. Istennek hála, az ember ezúttal nem bizonyult rossz tanítványnak. Mestereinknek nem kell immár meghalniuk ahhoz, hogy megmentsék a lelkünket.


Megvásárolható az alábbi webhelyen

Webhely neve Ár (Ft)*
Bookline 1607 Megnézem

* Az árak tájékoztató jellegűek. A pontos árról és a szállítási feltételekről az adott webhelyen tájékozódhat.