CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

11:11

Keresés
Vissza
Solara
11:11 (Édesvíz Kiadó, 2005)

„A Föld ugyanolyan csillaglény, mint mi, földlakók. Ő is visszaköveteli Isteni Örökségét, s felölti Fényruháját. A Föld mindeközben csillaggá alakul át.” 

Részlet a könyvből:

A delfinek és a bálnák külön csoportot alkotnak. Ezek a nagymesterek az idők hajnala óta élnek velünk, hogy felügyeljék az Isteni Rendelkezés beteljesülését. A bálnák az Első Hullám erőit hordozzák, s a Canopus csillagrendszerből származnak. A Földre a Sirius közvetítésével érkeztek. Ők Földünk krónikásai; óriási, úszó könyvtárak. Az általuk őrzött, mérhetetlen tudásanyag érdekessége, hogy mélyen a sejtjeikbe ágyazódva szunnyad, aktiválódásra várva. Egyelőre nem is sejtjük, mi mindent tudnak. Talán ezért is szeretnek kifeküdni a partokra. Talán a figyelmet kívánják felhívni magukra.
A bálnák fontos szerepet játszanak a hazafelé vezető úton. Kulcsfontosságú, hogy tudásuk a kellő időben a rendelkezésünkre álljon. Mi vagyunk ennek az aktiválódási folyamatnak az eszközei. Hacsak nem kerül rá sor a közeljövőben, értékes útitársaink nem tudják majd betölteni Isteni Küldetésüket. A bálnák játszottak közre az Ízisz-Ozirisz-mítosz lezárásában is, amely az Igaz Szerelem ősmintáját aktiválta.
A delfinek a Siriusról származnak, s a többi Második Hullámos lényhez hasonlóan az Új hordozói. A bálnák és a delfinek egy közös ős két leszármazási ágát képviselik, amilyen az AN és az ON. Ez utóbbiak egybeolvadásának eredménye a Metatron néven ismert energia; a bálnák és delfinek az A•Qua•La A•Wa•La Csillagjelenlétében egyesülnek.
Bár napjainkban kevesebb bálna és delfin lakik az óceánok mélyén, mint hajdanában, számos delfin emberi alakban testesül meg, hogy segítse felemelkedésünket az Egység világába. Földünk története során mindig is akadtak ilyen delfinek, ám mostanra megsokasodtak. Ezek a delfin-emberek különleges lények. Szokatlan energiamintázatuk nagyszerű gyógyítóvá avatja őket, akik abban segédkeznek, hogy földi porhüvelyünket csillagtestünkhöz igazítsuk. Túlcsorduló erő és életkedv, játékosság és érzéki öröm jellemzi őket, s ez a kitörő vidámság másokra is átragad a jelenlétükben.
Aki ráhangolódott a delfinekre, talán szívesen fordul befelé, hogy meglátogassa a Siriuson a delfinek királyát. Őfelsége roppant barátságos lény, aki közlékenyen osztja meg tudását. Furcsa módon egyensúlyoz a farka hegyén, miközben arcát széles mosoly ragyogja be. Feje fölött apró fénykör ragyog valódi csillagokból. Noha Atlantisz idejében csodás delfintemplomok álltak bolygónkon, ősi tisztaságuk mára elveszett, ezért okosabb egyenesen a delfinek csillagkirályához vagy magához A•Qua•La A•Wa•Lához fordulni.
Mi a helyzet az olyan mitikus teremtményekkel, mint az egyszarvúak, a sárkányok és a szárnyas oroszlánok? Nem kérdéses, hogy léteznek, csak éppen magasabb tudati szinten. Ahogy kifejlődik bennünk a képesség a Láthatatlan észlelésére, az ő jelenlétüket is érzékelni tudjuk majd. Ők szintén az idők kezdete óta lakják a Földet. Sokan munkálkodtunk már együtt velük. Az Első Hullám energiamintázatát hordozzák, s rövidesen lejár az idejük.