CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Adrian P. Kezele
A delfin álma

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Szenvedésben hasonló

Keresés
Vissza
Bóna László
Szenvedésben hasonló (Új Paradigma Kiadó, 2004)

„A delfin és bizonyára a bálna is tehát ugyanazért képes gyógyítani, amiért egy potenciált szer is képes; mert az anyagban történő változásokat az azt szervező, irányító, rezgésekben megfogható erők szintjén szabályozza.”

Részlet a könyvből:


Mondta-mondta élete történetét, majd mikor a végére ért, váratlanul tegezni kezdett, és elmondta jövetele valódi okát, hogy egy üzenetet kell nekem átadnia. "Ha holnap elutazol, akkor ezt az információt neked adom, rád bízom, azt kezdesz vele, amit akarsz." Tudta, hogy másnap elutazom, hogy találkozzak egy homeopátiás orvosokból álló csoporttal. Pedig ezt sehol nem említettem.
Azt mondta, hogy egy különös álmot látott pár nappal ezelőtt, közvetlenül az előadásom után és az ő idejövetele előtt. Világos lett a számomra, hogy mindaz, amit az élettörténetéről elmondott, az nem volt egyéb, mint valamiféle hitelesítés, bizonyítéka annak, hogy neki tényleg olyan képességei vannak, amiből látszik, hogy közvetítő tud lenni a nem-anyagi szférák megtestesülésének folyamatában. Hogy tényleg kapcsolatban van azzal az információval, ami valahol a közös tudatalattiban létezik, vagy ami éterikus síkon található. Olyan volt az élettörténete, mint egyfajta ezoterikus életrajz, mint egy transzcendens hitvallás. Úgy mutatta be önmagát, hogy érezhettem, amit ezután titokként rám bíz, azt hitelesnek kell tekintenem. Úgy is mondhatnám, hogy az én életemben egy magas szintű, potenciált információ volt az ő személye. Pontosabban az, ami az ő személyéből rám vetült. Egy angyali üdvözlet tehát, amit hozott. Mondhatnám, földönkívüliek üzenete, ami egy földi személy fizikai testében öltött testet. Vagy egy olyan esemény, ami az én életem egy bizonyos pontján - nem tudni miért akkor, nem tudni, miért ott - bekövetkezett. Egy információ, amit rám bíztak. Ami immáron két éve a birtokomban van.
Azt mondta, hogy néhány napja volt egy álma, és az álom közben arra gondolt, hogy lehet, hogy az álom nem neki szól. "Ezt nem szabad elfelejtenem - ezt álom közben pontosan tudtam" - mondta. Amikor elkezdte mondani az álmát, hirtelen megváltozott a hangja. Addig magabiztosnak, kiegyensúlyozottnak tűnt, olyannak, aki számtalanszor végiggondolta élettörténetének kulcsmozzanatait, de amikor rátért erre az álomra, a hangja elkezdett remegni, ahogy azelőtt sosem. Úgy beszélt velem, mintha már nagyon régi barátok lennénk. "Megálmodtam, - mondta -, hogy a rák ellenszere miben van. Az öngyilkos bálnákban található az az anyag, amiből a rák ellenszere elkészíthető." Elmondta, hogy az álmában pontosan látott egy öngyilkos bálnát, egy nagy fehér cetet, akinek a szájában van az az anyag, ami a rák ellenszere. Egy fehér habos anyag ez, kicsit sűrűbb, mint a tejszínhab, leginkább a madártejhez hasonlít az állaga - mondta. Ebből lehet potenciálással rákot gyógyító homeopátiás szert készíteni. Azt is mondta, hogy az álmában az is benne volt, hogy én keresem ezt a szert.
Ezt a titkot rámbízta. Azt mondta, kezdjek vele, amit akarok. És nagyjából befejeződött itt a beszélgetésünk. Felállt, tegezve, barátságosan elköszönt. Soha nem láttam többet. Telefonhívásomra nem válaszolt. Elérhetetlen. Én másnap elutaztam és találkoztam a homeopata orvosokkal. Elmondtam nekik a történetet. Döbbent csend fogadta. Azóta sem kezdett senki semmit ezzel az információval. Én sem tudok többet vagy jobbat ebben a pillanatban, mint itt, a könyvnek ezen a pontján leírni, elmesélni.