CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Dr. Czeizel Beatrix - Greskó Anikó
Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Az Átlényegülés Kapujában II.

Keresés
Vissza
OmSatya & Dalinada
Az Átlényegülés Kapujában II. (Magánkiadás, 2004)

„A bálnák és delfinek tehát ismerik az átlényegülés titkát és szakrális gyakorlatait, őrizzük mi is őket oltalmazó szívvel, tisztelettel és alázattal!”

Részlet a könyvből:


A delfinek és a bálnák világa egy elementáris erejű, ősi vonzalom volt a lelkemben mindig is.
Egy mély áhítattal, tisztelettel és egy kozmikus szeretet élménnyel néztem rájuk, és régóta dédelgetett vágyam volt, hogy egyszer majd együtt úszhassak velük. Tudtam, hogy ez a találkozás olyan katartikus hazaérkezés élményt adna, amelyben csak igen ritkán részesülhet az ember.
Néhány évvel ezelőtt az egyik éjszaka sírva ébredtem, egy fulladásszerű, fojtogató érzésre, s ahogy lassan eszméltem, tudatára ébredtem annak, hogy van egy kihelyezett lélekrészem, amely Hawaii partjainál egy palackorrú delfin testében élt idáig. Éppen 33 éves volt, amikor a sors rendelése szerint beleúszott egy kiterjedt olajfoltba, és az olajbuborékok tüdőembóliát okoztak nála. Lassan eleresztette gyönyörű delfin testét, és mielőtt a magasabb világok felé emelkedett volna, kapcsolatba lépett velem az álomidőszak alatt. Az Ő halálára ébredtem abban a zokogásban.
Aztán, mint amikor egy rossz álmot szeretne szépen befejezni az ember, hogy megnyugtassa a lelkét, határozottan megfogalmaztam magamban, hogy azonnal gondoskodnom kell arról, hogy feltétlenül legyen újra egy delfintestben élő lélekrészem itt a Földbolygón.

Amikor Lemuria kapcsán megkezdtük a mediális utazásokat Alcyone könyvtárának Akasha krónikáin keresztül, és figyelmünk fókusza a delfinek és bálnák világaira vetült, egyszer csak a tér kékségében megjelent egy palackorrú delfin alakja, aki egészen közel hajolt hozzám, orrocskájával megérintette az arcom, és egy szép, szelíd öröm kedvességével köszöntött.
Ő volt Kitáró, a szellemvilágba visszatért delfinrészem. Elmondta, hogy az akkori posztulátumom szerint, egy másik lélekrészem valóban alászállt, és életet kért egy akkor születő kis delfin testében. Ő lett Kitáré, aki most 1 év 8 hónapos. Ez a két drága delfinlélek volt a mi átvezetőnk és kísérőnk a delfinek és bálnák rejtett, ősi világában. Általuk nyíltak föl a következő képek és gondolatok.
Elöljáróban megjegyeznénk, hogy amennyiben az evolúciós kutatások helytállóak, az egykor szárazföldi emlősökként élő cetek a szaurusz-félék (őshüllők) 65 millió évvel ezelőtti kipusztulása után, 50-60 millió évvel ezelőtt tértek vissza az óceánok és tengerek közegébe. Még hosszú sejtszintű és idegrendszeri fejlődési folyamaton mentek keresztül, amire képessé váltak a magasabb dimenziós világok csillaglényeinek befogadására.
Azonban azt bizonyossággal állíthatjuk, hogy ezek a nagy testű szilas- és fogascetek voltak a szellem megtestesülésének első formái, és az emberi történelem felfogható távlataiban ők voltak a bolygó legelső lélekszintű, kozmikus tudatossággal rendelkező telepesei, akik előkészítették a humanoid benépesülést.
A cetek több mint 90 faja olyan titkos, szellemi kódok hordozója, amelyek a kezdetektől mindvégig kijelölték az emberiség számára a fejlődés irányát, a tudatosodás lehetőségeit, sőt a Galaktikus Éjszaka többször 11 ezer évén átutazva ők voltak az örök emlékezet fenntartói.
A legmélyebb tisztelettel, szeretettel és hálával közelíthetünk csak feléjük tudva, hogy ők a mi legfényesebb, gyöngéd, gondoskodó testvéreink!
Bizonyos ősi, természeti népek mítoszaiban is feltűnnek a delfinek és a bálnák alakjai, amelyeket sokszor Mesteri, transzcendens erővel ruháztak fel, vagy talán úgy is fogalmazhatnánk, hogy ők még felismerték bennük a Mestert és a gyógyítót.
Emlékezzünk csak a korábban leírt dogonok által őrzött teremtésmítoszra, amelyben a Szíriuszbeli Mesterek delfinek alakjában öltöttek testet és tanították a kozmosz titkairól azt a kis afrikai közösséget. Hasonló mitikus történeteket őriznek a Titicaca-tó delfinlényeiről Peru és Bolívia őslakosai, Ausztrália és Új-Zéland szellemi hagyományai, valamint a maorik is Plejádokbeli mesterekről mesélnek, akik bálnák formájában tanítják őket a kozmosz legnagyobb titkairól.

Könyvajánló:
OmSatya & Dalinada: Az Átlényegülés Kapujában