CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Adrian P. Kezele
A delfin álma

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Cikkek, jegyzetek

Keresés
Interjú Cikkek száma : 3
Legfrissebb : Delfinekkel a Vörös-tengerben (3. rész)
Visszhang-zóna Cikkek száma : 4
Legfrissebb : A szív-szonár hatalma
Úttörők és őrzők Cikkek száma : 4
Legfrissebb : Az Arany Delfin jógája
Közvetített üzenetek Cikkek száma : 8
Legfrissebb : Kvantumugrás a Jelenbe
Archív Cikkek száma : 5
Legfrissebb : A szeretet hullámhosszán
A következő írás alapinformációkkal szolgál a Krisztus-tudatosság sugarairól, segítve rendszerben látni a Cet Nemzet közvetítésekben hivatkozott frekvenciákat és azok kapcsolatát az ember csakráival. Magyarázatot kapunk arra, hogy a sugarak színei miért nem láthatók a csakrákban, és hogy mi köze van a húsz sugárnak a fénytest aktiválódásához. Részlet Kathryn Jensen könyvéből.
Miért tekinthető a delfin-tudatosság szellemi fejlődésünk következő lépcsőjének? A delfinek egyfelől a szívben rejlő szakrális teret használják a kommunikáció és az érzékelés csatornájaként. Másrészt teljes agykapacitásuk működtetésével karbantartják testük idegi-elektromos hálózatát, s így a szellemi energiáknak akadálytalan áramlást biztosítanak az anyagban. Ma még mindkét „kunszt” különleges képességnek számít az embernél. Lőcsei Fanni írása.
spacer
A Krisztus-tudatosság húsz sugara (1. rész)
2011.11.18. (2 hozzászólás)
húsz sugárOlyan időket élünk, amikor a magasabb dimenziós könyvtárak sorra megnyílnak, és az őrzőktől hozzáférést kapunk a felemelkedés kulcsaihoz. Így történt ez a Krisztus-tudatosság húsz sugarával is, amelynek tanítása a cetfélék, a mesterek és egy elhivatott közvetítő együttműködésével tárult fel. Útmutatás az örök leckéről az új kor emberének.