CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Adrian P. Kezele
A delfin álma

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Kirael mester a cetfélékről

2010.11.24.
KiraelKirael egy oltalmazó lélek, aki a magasabb dimenziókból segíti a földön zajló átalakulást. Az égi mester tanításai Kahu Fred Sterling közvetítésével látnak napvilágot könyvek és internetes publikációk formájában. Az alább idézett kérdés-válasz röviden, de lényeglátóan tapint rá a bálnáknak és a delfineknek az emberi evolúcióban betöltött létfontosságú szerepére.


Kérdés: Vannak akik hiszik, hogy az emberek közeli kapcsolatban állnak a delfinek és a bálnák világával. Kommentálnád ezt nekünk, kérlek?

Kirael: Gyakran beszélek úgy ezekről a lényekről, mint az idősebb testvéreitekről, mert akárcsak az emberek, a bálnák és a delfinek is tudvalevően sós könnyeket hullatnak. Az evolúciójuk egy adott pontján a bálnák és a delfinek a vízben és a szárazföldön is megtanultak élni. A hagyatékuk az emberek számára az a mágneses energiamintákból álló hálórendszer, amely a vízen belül és kívül körbeveszi a Földet. Azért hagyaték, mert a bálnák és delfinek hozzáférhetővé tették az ember számára ezeket az információkat az éterikus feljegyzésekben. A bálnák és a delfinek a mai napig e hálóvonalak segítségével navigálnak az egész világon.

Ennek az inkarnációnak a korai szakaszaiban az emberek a hatodik érzéküket használták az utazásra, hasonlóan a delfinekhez és a bálnákhoz. Minden bizonnyal a delfinek voltak azok, akik megtanították az ősi felfedezőket, hogy hogyan használják e vibrációs hálórendszert a navigálásra.

Isteni örökségünk ünneplése
(forrás: www.stardolphin.com)

Napjainkban az emberek az agyuknak körülbelül a 10 százalékát működtetik, míg a delfinek, csakúgy mint a bálnák, a 100 százalékát. A delfinek csak akkor kapcsolják ki intenzív gondolkodási rendszerük mintegy 50 százalékát, amikor alszanak.  A másik 50 százalék az energiát a testrészeikhez irányítja, hogy megfiatalítsa azokat. A Változás utáni új mátrixban az emberek hasonló módon fogják regenerálni a testük rezgéseit.

A bálnák, minden idők feljegyzéseinek őrzői, jelenleg más életformákkal dolgoznak azon, hogy előkészítsék a Változást. A légköri feltételeket koordinálják, melyekre az embereknek a fénytesteik működtetéséhez lesz szükségük a Negyedik Dimenzióban. Anélkül az információ nélkül, amit a bálnák őriznek a Földanyáról, a Változás nem történne meg. Tehát a bálnáknak a Változásban játszott létfontosságú szerepe értelmet ad annak, hogy még aktívabbá váljunk a védelmükben. Való igaz, hogy a bálnák maguk is képesek lennének nagyobb erőfeszítésre, hogy megvédjék magukat. Azonban a Teremtő törvénye, amint az embereknek, nekik is megengedi, hogy szabad akarattal válasszák meg a saját sorsukat.Forrás: Kirael: The Genesis Matrix (Volume II.) Fred Sterling közvetítésében (Lightways Publishing, Honolulu, 2001)

Internetes közzétevő: Awakening-healing.com

Az illusztráció Eva M. Sakmar-Sullivan A földi egyensúly planetáris gyógyítása c. festménye.

Fordítás: Bognár Péter


A bálnákról és a delfinekről is olvashatsz további tanításokat Kirael magyar nyelvű oldalán: Univerzumitudatossag.blogspot.com