CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Patrice van Eersel
Az ötödik álom

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Evolúciós rezgésmintáink hordozói

2010.12.13.
Miért tekinthető a delfin-tudatosság szellemi fejlődésünk következő lépcsőjének? A delfinek egyfelől a szívben rejlő szakrális teret használják a kommunikáció és az érzékelés csatornájaként. Másrészt teljes agykapacitásuk működtetésével karbantartják testük idegi-elektromos hálózatát, s így a szellemi energiáknak akadálytalan áramlást biztosítanak az anyagban. Ma még mindkét „kunszt” különleges képességnek számít az embernél. Lőcsei Fanni írása.


Szerző: Lőcsei Fanni
Forrás: www.delfintrening.hu

Az ősi időkben, mi emberek az érzékelésnek és a kommunikációnak a maitól egészen eltérő formáját alkalmaztuk, amely nem az elmén, hanem a szívben rejlő szakrális téren keresztül történt. Fennmaradtak a földön olyan bennszülött törzsek, akik nem veszítették el ezt az ősi képességüket. Ma is kapcsolatban vannak az ősi tudathálóval, amit „Álomidőnek” neveznek. Amikor a szívük szakrális terében léteznek, akkor rá vannak hangolódva mind az emberiség kollektív tudatára, mind az univerzális tudatra. Ugyanígy a bolygónk magasan fejlett fénylényeinek, a Delfineknek is fennmaradt e képességük. Az „Álomidőben” képesek közvetlenül kommunikálni velünk, emberekkel. 

A Delfin, mint lény, azt a minőséget képviseli, ami felé mi emberek tartunk. Az emberiség földi fejlődésének a rezgésmintáit hordozzák. Nekünk is megadatott az a képesség, hogy olyanná váljunk, mint ők.


A Delfinek magasan fejlett fénylények, akik a teljes agykapacitásukat használják, egyszerre mindkét agyféltekéjüket. Testükkel és szellemükkel egyaránt rá vannak hangolva a napra, holdra, csillagokra, az Istenre/Istennőre, fajuk kollektív tudatára. Ezzel szemben az átlagember csak az egyik agyféltekéjét működteti és az agykapacitásának 5-10 százalékát használja. Az emberiség földi fejlődésének is az a végcélja, hogy olyanná váljunk, mint a Delfinek, a teljes agykapacitásunkat használjuk. Két alapvető feladatunk van, hogy ezt elérjük: fejlesszük magunkat szellemileg, és állítsuk helyre agyunk és testünk idegi-elektromos hálózatát.

Az idegi-elektromos hálózat az a kommunikációs csatorna, amelyen keresztül a szellemünk meg tud szólalni és teremteni képes a fizikai világban. A magasabb szellemi énünk energetikai áramlása az elektromos áramhoz hasonló, ezt nevezik KA energiának (KA=szellem). A testünk áramvezető képességén múlik, hogy a KA energia teljesen és szabadon tud-e áramolni a testünkben. Erre az akadálytalan áramlásra az idegrendszerünknek és a vázizomzatunknak van a legnagyobb szüksége.

A cikk folytatásához kattints ide: www.delfintrening.hu