CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Delfinekkel a Vörös-tengerben (2. rész)

2011.03.30.
Aliana a vízbenInterjúnk folytatásában Aliana megpróbálja szavakba önteni az érzést, hogy milyen volt legelőször snorkelezni a szabadon élő delfinek között. Beszámolójában kitér arra is, hogy az egyiptomi program során hányszor, milyen közelségben és mennyi ideig lehet együtt úszni a delfinekkel, és hogy mit tehet az ember, ha növelni szeretné a találkozás esélyét.


Csillagszív: Hogy tudnád leírni az érzést, amit az első találkozás jelentett neked?

Aliana: Amikor mentünk a zodiac-kal, fölálltam a csónakban, becsuktam a szemem, és kicsit ráhangolódtam. Elmondtam magamban, hogy megjöttünk, hogy itt vagyok. És abban a pillanatban elkezdték megint kiabálni, hogy „delfinek”… Hú, az nagyon nagy flash volt. Amikor először találkoztam velük, azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, ezt nem is lehet elmondani. Akkora örömérzés és boldogság volt, hogy az hihetetlen. És akkor ott egy kicsit szerencsétlenkedtem, mert nem tudtam, hogy mit csináljak: most nézzem őket, a víz alatt nézzem, a víz fölött nézzem, vagy fényképezzek, de hol fényképezzek, vagy ússzak inkább? Teljes zűrzavar volt a találkozás ilyen szempontból a nagy meglepetésemben. De közben olyan volt, mintha ismerősként jöttek volna, hogy „na, sziasztok drágáim”, körülbelül ez az érzés volt benne. Nagyon-nagyon jó volt. Persze elég fárasztó is, mert ott azért úszni kell rendesen. Az uszony rajtunk van, meg a maszk és a légzőcső, ha szerencsénk van, épp nincs nagy hullámzás, de azért lapátolni kell.

delfinek a mélyben
Látvány a mélyben
(fotó: 
www.bluedolphin.hu)

Cs: Meddig tart egy ilyen együttúszás? Ameddig te bírod kondival, vagy jönnek a csónakkal és lefújják?

A: Amíg a delfinekkel vagy, szinte teljesen elveszik az időérzéked. Fogalmam nincs, hogy mennyi időt voltunk bent konkrétan. Mert nem úgy van, hogy tíztől kettőig ott vagy a vízben, hanem ott vagy egy órát vagy felet, attól függően, hogy a delfinek meddig maradnak. Aztán egyszer csak elmennek, és akkor visszamegyünk a hajóra. Ebédelünk, és ebéd után megint kimegyünk. Legelőször talán háromszor is voltunk a vízben, háromszor is jöttek a delfinek. De ezt ugye nem lehet kiszámítani. Ott olyan gyorsan telik az idő, hogy hihetetlen.

Cs: És milyen közelségbe lehet kerülni a delfinekkel?

A: Megérinteni nem szabad őket. Hagyni kell, ha odajönnek, akkor odajönnek, de tilos simogatni őket. Volt olyan delfin, amelyik odajött az orrom elé, és voltak, akik körbeúsztak. Ez teljesen a pillanatban dől el, hogy kihez mennyi delfin jön oda, és mennyire közel. Szerencsésebb eset az, amikor kevesebb a turista. Ha nagyon sok a turista és főleg, ha zajosak, akkor nem jönnek. A delfinek megérzik a csoportenergiákat.

delfinek testközelben
Minden irányból
(fotó: 
www.bluedolphin.hu)

Cs: Van-e arra garancia, hogy ha valaki befizet erre a programra, akkor tuti találkozik a delfinekkel vagy ez teljesen a jószerencse kérdése?

A: Olyan még nem volt, hogy a három alkalomból egyszer sem találkoztak volna velük, de garancia nyilván nincsen. Én hittem abban, hogy nem véletlen vagyok ott, és aki odakerül, az nem véletlenül kerül oda. Ugye többféle közelítésből is lehet ezt nézni. De 100%-os garancia természetesen nincsen, mert nem szabályozza őket senki.

Cs: Tehet-e az ember valamit azért, hogy növelje a találkozás esélyét?

A: Még a szárazföldön hangolódtunk az előző nap, meditáltunk, és kaptunk üzeneteket is. Nyilván, ha egy spirituális csoporttal indul el az ember, az teljesen más, mint turistaként. Csináltunk olyat is, hogy amikor nem jöttek a delfinek, akkor is kértük, hogy vigyenek minket oda a bójákhoz. Meg is orrolt ránk a guide-unk, hogy hülyét csinálunk belőle, mert ők, egyiptomiak azért tudják, hogy mikor nem érdemes kimenni. Szegényt cukkolták is a többiek, de mi tartottuk magunkat ahhoz, hogy szeretnénk odamenni. Körbeálltunk, azaz -lebegtünk a vízben, megfogtuk egymás kezét körben, és csináltunk egy kis ráhangolódást és meditációt. Megkaptuk ott is az üzenetet, hogy aznap miért nem jönnek. Ettől függetlenül az energiáik azért ott voltak, hiszen csak kb.100 méterrel arrébb tartózkodtak.

Snorkel felszereléssel a vízben
(fotó: 
www.bluedolphin.hu)

Cs: Mit tanácsolsz azoknak, akiket foglalkoztat a delfinekkel úszás gondolata?

A: A legfőbb kérdés, amit szerintem érdemes megválaszolni, az úgy szól: téged hívnak-e a delfinek? Az ember vagy érzi a delfinek hívását, vagy nem. Ha érzi, akkor érdemes tennie azért, hogy eljusson oda, mert talán nem véletlenül hívják. Ha valakinek hívása van, és mennie kell, akkor össze fog jönni a dolog, meglesz rá a pénz, és minden ami szükséges. Én sem gondoltam volna az út előtt két hónappal, hogy lesz annyi pénzem, hogy ki tudjak menni. De egyszer csak lett, és ott voltam, mert mennem kellett.

Cs: Köszönjük!


Bognár Péter

Tipp: Ha szeretnél Te is delfinekkel úszni, Aliana következő útjának részleteiről ide kattintva olvashatsz.