CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Larimar, a delfinkő

2011.04.20.
Larimar szívA Larimar ritkaság az ásványok között, a Földön egyedül a Karib-tengeri Dominika szigetén lelhető fel. A kristály a tenger energiáját, a delfinek szeretetét és az öröm rezgéseit sugározza magából. Rendszeresen meditálva vele a delfinkő segít áthangolni kommunikációs csatornáinkat, ami által fogékonyabbak leszünk a finomabb frekvenciák hullámhosszaira. Laczkó Pál írása.


Szerző: Laczkó Pál
Forrás: www.larimarkristalykapu.hu

A delfinkőnek is nevezett csodálatos Larimar lelőhelye a Földön egyedül Dominika szigetén található. (Neve egy fantázia névből „Larissza-mar”-ból született elnevezés.)

Ősi Atlantiszi Fénykódokat és Csillagkódokat holografikus lenyomatként őrzi magában. A tiszta tenger-energia, a Delfinszeretet, a napfény, az öröm és a belső boldogság rezgéseit és a szeretet új energiáit sugározza ki magából. A szeretet energia magasabb szintű aspektusai felé tereli és vezeti a szívet és a lelket. Finoman és észrevétlenül vezet, támogat, erősít, bátorságot és hitet adva gyógyít.

Larimar
Larimar, a delfinkő

Mindannyiunkban, a mélyen szunnyadó, egységes tudással és a fény törvényeinek ismeretével rendelkező delfin-részeinket, delfin lélekrészeinket ébreszti fel és kapcsolja vissza a szívközpontunkon keresztül hozzánk. Így hangolja be és rendezi össze egy forráseredetként láthatatlanul, a magasabb fényvalóságokban jelenlévő szívszintek egybefüggő fény tengelyét.


A cikk folytatásához kattints ide: www.larimarkristalykapu.hu