CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

A mélység Krisztusa

2011.05.24.
HeliosA Cet Nemzet kezdeményezés alapítója arról álmodott, hogy egy napon szót értünk majd a cetfélékkel, és képviseletet adunk nekik az emberi közösségekben. Ha nem is pont úgy, ahogy John Lilly gondolta, de haladunk álmának megvalósulása felé. Cikkünk főszereplője Helios, aki szíriuszi mester létére a bálnaformát választotta munkájához, és küldetése beteljesítésében szoros kapcsolat fűzi a Megváltóhoz.

Dr. John C. Lilly (1915-2001), a modern kori delfinkutatás atyja volt az első, aki felismerve a cetek rendkívüli képességeit indokoltnak találta, hogy az emberekéhez hasonlóan a delfinek és a bálnák számára is biztosítanunk kell bizonyos alapjogokat. Nem csak a túlélés esélyét, hanem az intelligens, érző lényekhez méltó tiszta és békés életteret. A Cet Nemzet (Cetacean Nation) néven útjára indított kezdeményezése azt tűzte ki célul, hogy a cetfélék érdekképviseletet kapjanak az emberi faj döntéshozó szerveiben, valamint hogy megteremtsük a fajok közötti kommunikáció lehetőségét.


Kommunikáció fajok között
(grafika:
www.johnclilly.com)

Az ember és a cetfélék közti kommunikáció megvalósítására számos próbálkozás történt, a delfinek angol nyelvre tanításától kezdve, az orkákkal való közös zenélésen át, a cethangok komputeres elemzésén alapuló ember-cet szótár létrehozásának kísérletéig. S bár a tudományos kutatások a mai napig folynak, mindezidáig egyetlen módszer bizonyult működőképesnek: a telepatikus kapcsolatteremtés.

Halló, itt a Cet Nemzet

A telepátia képessége a szellemi út ajándéka, így nem véletlen, hogy a cetfélékkel való kommunikációban a spirituális tanítók, közvetítők és gyógyítók járnak az élen. A delfinek és a bálnák szószólóinak egyik prominense az amerikai Kathryn Jensen, akiben a ’90-es években terápiás munkája során nyíltak fel a közvetítés csatornái. Az azóta elmélyült kapcsolat folyományaként Kathryn 2010-ben egy közvetítés sorozatot indított, hogy a cetfélék üzenete és tanítása szélesebb körben is eljusson az emberekhez. Az „Itt a Cet Nemzet beszél” címmel megjelent közvetítésekben „magas rangú” bálna- és delfinlények beszélnek a Földnek és az emberiségnek felajánlott szolgálatukról.

cet nemzet
Kathryn Jensen és a Cet Nemzet
(grafika: www.cetacean-nation.com)

A sorozat első része a mexikói olajkatasztrófa kapcsán született, és felhívással fordul mindazokhoz, akik felismerik a szíverő közösségi szintű latbavetésének fontosságát. Az üzenet forrása, Helios szerint már hatalmunkban áll, hogy a Földet az együttérzés bolygójává alakítsuk, gyógyulást és felemelkedést hozva a rajta élőknek.

De kicsoda Helios?

Helios hosszúszárnyú bálnaként jelenleg a Csendes-óceánt lakja, tudatosságát tekintve azonban a Szíriusz B az otthona. Elmondása szerint egyike azon mesterlényeknek, akik földi jelenlétükkel a felemelkedés isteni tervét szolgálják. A bálnatestet öltött avatár képe persze első látásra abszurdnak tűnhet, de a tanítások szerint nem egyedi esettel állunk szemben. Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó így ír erről Az Átlényegülés Kapujában II. című könyvében: „.. azért választja sok Mesteri lény a cetfélék alakját a testet öltéshez, mert nagyon tiszta genetikai állománnyal, rendkívül magas fokú idegrendszeri fejlettséggel rendelkeznek, és nincs olyanfajta karmikus múltjuk, amit az emberekhez hasonlóan törleszteniük kellene. Így a mesteri lény akadálytalanul, megőrzött tudatossággal érkezhet meg a 3. Dimenzió síkjára. … Ők ki tudják kerülni az asztrálhálót, és közvetlen átjárásuk van az 5. és 6. Dimenzió felől, ezért születnek nyitott, éber tudatossággal, s így nem felejtik el a sorsukat, küldetésüket sem.”

Helios bemutatása kapcsán kezdetben tanácstalan voltam: miként is lehetne az ő lényét és munkáját körülírni a legpontosabban. Aztán egy este ráhangolódtam, szívbéli kapcsolódással, ahogy ő tanítja, a Kegyelem esszencia segítségével. Próbálva teljesen megnyílni neki és az esetleges útmutatásának. Másnap reggel egy online szótár böngészése közben talányos módon – egy önkéntelen kattintás után – egy fotó-adatbázis oldalán kötöttem ki, ahol az alábbi kép fogadott:

a mélység Krisztusa
A mélység Krisztusa
(fotó: www.iStockphoto.com)

Az óceán mélyén, a világ több pontján is megtalálható szobor Krisztust ábrázolja, amint tekintetével és ölelő karjaival az ég (és a felszín) felé fordul. A döbbenet első pillanatai után leesett a tantusz, és nem volt kétségem: ez Helios válasza. Ő egyike a mélység Krisztusainak.

Az istenkáromlás vádjait megelőzendő talán érdemes tisztázni a szóhasználatomat. Természetesen nem arról van szó, hogy a Krisztus-szellemet kétezer éve önmagába fogadó Jézus bálnaként született volna újra. Itt a Krisztusság – bár nagybetűvel íródik – nem tulajdonnevet jelent, hanem egy szellemi minőséget, a Mesterlét fokát. Azt, amikor valaki a saját lényéből épít hidat másoknak a magasabb világok felé.

A Krisztus-tudatosság szolgálatában

Nem Helios az egyetlen, aki a Szíriusz magasabb dimenziós tudatosságát ma bálnaként vagy delfinként megtestesíti. Közvetítőik szerint a cetféléknek az a feladata – mint mindig a világtörténelem során – hogy előkészítsék a terepet és az emberiséget a következő evolúciós lépés megtételére. Ezt a munkát folyamatos frekvencia áthangolások útján végzik, fenntartva és kiterjesztve az Új Föld éteri burkát képező Krisztus-hálót. (Lásd: Czeizel B. - Greskó A., D. Melchizedek, K. Jensen munkáit.) A bolygó meridiánrendszerén végzett gyógyító munkájuk közvetve felemelő hatással van az emberiség egészére.


Frekvencia módosítás a Hálóban
(grafika: www.iWhales.org)

A cetfélék szolgálatának van ugyanakkor egy közvetlen formája is, és ebben rejlik Helios üzenetének igazi jelentősége. A Kathryn Jensen közvetítésével megszólaló bálnák és delfinek  – minden embernek, aki nyitott rá, lakjon a Föld bármelyik sarkában is – felajánlják a személyes kapcsolódás lehetőségét! Gyógyító és tanító szerepet vállalnak az emberek életében is, és csak rajtunk áll, hogy elfogadjuk-e a segítségüket.

Helios személyesen a Kegyelem sugarát tartja fenn a Földön. Ha tudatilag kapcsolódunk hozzá, segít meggyógyítani a szívünket, hogy el- és befogadhassuk a Kegyelmet. Azt a Kegyelmet, amelyet a Krisztus-szellem hozott el az emberiségnek, és amely kulcsát képezi önmagunk megváltásának. Helios osztozva a Megváltó eme emberfeletti küldetésében így válik méltóvá a krisztusi rang viselésére.

Helios üzenete (részletek)

„Minden érző lénynek szerződése van az isteni teremtő erővel, és a szerződésünk akkor szólít meg minket, amikor már elegendő szeretettel szolgáltunk önmagunk számára. Az én szerződésem az, hogy benneteket, az emberi fajt besugározzalak a képességgel, hogy félelem nélkül kezdjétek el megkövetelni világotok kormányaitól a becsületes kormányzást. …

Küldöttségem olyan egyénekből áll, akik tudják, hogy a szeretetben rejlik az egyetlen kulcs, nem csak a túléléshez, de az irányítóitokhoz fűző minden kötelék tudatos elvágásához is. …

Arra kérlek benneteket, hogy önmagatok és a Cet Nemzet szolgálatára továbbítsátok ezt a sürgős üzenetet mindazoknak, akikről tudjátok, hogy képesek elfogadni az emberiség Kegyelem frekvenciájára történő felemelésének a felelősségét. …

Jómagam kutatok minden forrás után, ahol a Kegyelem fellelhető, és elviszlek benneteket a lélekcsillag-világba, hogy megajándékozzalak titeket a Kegyelemmel.”

A teljes üzenet: Helios a Mexikói-öbölbeli válságról beszélJohn Lilly törekvése, hogy a cetfélék, mint önálló nemzet, képviselve legyenek az ENSZ-ben, egyelőre utópia. De annak semmi sem szab gátat, hogy a bálnák és a delfinek nemzetségének képviselői helyet kapjanak az emberi közösség bizonyos kommunikációs fórumain. Így történt, hogy Helios immár megtalálható a Facebookon, és örömmel veszi a munkáját megismerő és elismerő embertársak tetszésnyilvánításait.Bognár Péter