CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

A szív-szonár hatalma

2012.07.13.

szív-szonárA szív-szonár a delfineknek az a képessége, amellyel példát mutatnak nekünk a kollektív felemelkedéshez. Csoportos bevetéskor különösen hatékony „fegyver”, alapja a tudati hangolódás, nyitja a szívbéli kapcsolódás. A delfinek gyógyító-kör modellje egyben választ is sugall arra a kérdésre, hogy mi adhat összetartó erőt az Új Kor emberi közösségeinek.


A delfinek egyik legfőbb tanítása az ember számára az, hogy a csoportként való működés miként szolgálhatja a résztvevő egyének boldogulását. Legyen szó vészhelyzet elhárításról, táplálékszerzésről, szülésről vagy gyermeknevelésről, a delfineknek ösztönös hajlamaik vannak az együttműködésre és az egymáson való segítésre. S bár a természetfilmek képsorai ezt nem tudják visszaadni, éppily kifinomult érzékeik vannak a csoportos gyógyításhoz is.

Gyógyító szonár

A cetek gyógyító képességének kulcsa a szonár rendszerükben rejlik, amelyet nem csak navigálásra és táplálékkeresésre használnak, hanem a társaik bizonyos frekvenciákkal történő besugárzásra is. Michael T. Hyson tanulmánya szerint az általuk képzett akusztikus és elektromágneses mezők többek között a rezonancia és az összehangolódás törvénye alapján fejtik ki gyógyító hatásukat. A cetfélék ráadásul képesek a kibocsátott frekvenciáikat csoportszinten szinkronizálni, s így rászoruló társaikat közös erővel a kívánt hullámhosszra hangolni. Ha a csoport egy tagja kizökken az érzelmi egyensúlyából – például agresszív vagy depresszív késztetések lesznek úrrá rajta –, a többiek ezt diszharmonikus frekvenciaként érzékelik, és az áthangolás útján vissza tudják őt emelni az egyensúlyi állapotba.

A delfinek és a bálnák titkainak ismerői szerint (lásd Czeizel Beatrix - Greskó Anikó és Kathryn Jensen tanításait) ugyanakkor a cetfélék frekvencia adó-vevője összeköttetésban áll a szívközpontjukkal, és a szívük biztosítja a gyógyuláshoz, felemelődéshez szükséges rezgésminőségeket. Így válik érthetővé, hogy a Cet Nemzet tanítói miért hangsúlyozzák annyira a szívtől szívig való kapcsolódás jelentőségét.


From the Heart of God
(illusztráció: www.stardolphin.com)

Szív küldi szívbe

A cetfélék kollektív áthangolási módszerét Kathryn Jensen ültette át elsőként emberi csoportokra, felismerve azt az óriási potenciált, amit a gyakorlat, mint „csoportos aktiválás” nyújtani képes az egyes ember számára. A gyakorlat lényege, hogy a csoport tagjai minden nap egyszer megpróbálnak előhozni magukból egy megegyezés szerinti frekvenciát, és kvázi távgyógyítóként elküldik azt a szívükből a csoport többi tagjának. A gyakorlat a hangolódásban való jártasság függvényében nem igényel többet napi 5 - 10 percnél.

Jómagam pár éve résztvevője voltam egy ilyen csoportnak, és azóta is úgy érzem, hogy a ráfordítás/eredmény szempontjából ez az egyik leghatékonyabb módszer, amivel az ember önmagát – és egyúttal a társait is – felemelheti. Résztvevőként először is önmagunkból kell előcsalogatni az adott rezgésminőséget a küldéshez, de egyidejűleg – tel-empatikus úton – kívülről is megkapjuk azt a társainktól. A csoport tagjai ezzel egy láthatatlan hálót szőnek, egy olyan közös erőteret, amely segít fenntartani a résztvevőket az adott rezgésszinten.

Hálószövés a felemelkedésért

Kathryn Jensen modelljében a hangolódás közös hullámhosszát speciális sugár frekvenciák adják, amelyek támogatják a mai ember tudati emelkedését. Az erre vonatkozó tanítást a Szíriusz B kék-delfineknek hívott mesterlényei adták át Katrhyn-nek az ezredforduló előtt. A tanítás szerint minden ember energiarendszerében szunnyadó állapotban megtalálható 20 olyan frekvencia, amelyeknek az aktiválása együtt jár a szeretet áramlásának útjában álló érzelmi blokkok feloldásával. A 20 sugár gyógyító rendszere segít felhangolni a tudatot, lebontani a szív köré épített falakat, s ezek folyományaként az ember megélheti a Krisztus-tudatosság állapotát.

Ez a modell, és a vele kapcsolatos tapasztalatok adták az elsődleges impulzust egy hazai közösségépítő kezdeményezéshez, amely Hála-Háló néven indult 2012. júniusában.


Bognár Péter


források:
Michael T. Hyson, Ph.D: Dolphins, Therapy & Autism
Dr. Czeizel Beatrix - Greskó Anikó: Az Átlényegülés Kapujában II.
Kathryn Jensen és a kék-delfinek tanításai: BlueDolphinEssences.com

Az illusztráció Eva M. Sakmar-Sullivan Isten szívéből c. festménye