CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

A Krisztus-tudatosság húsz sugara (1. rész)

2011.11.18.
húsz sugárOlyan időket élünk, amikor a magasabb dimenziós könyvtárak sorra megnyílnak, és az őrzőktől hozzáférést kapunk a felemelkedés kulcsaihoz. Így történt ez a Krisztus-tudatosság húsz sugarával is, amelynek tanítása a cetfélék, a mesterek és egy elhivatott közvetítő együttműködésével tárult fel. Útmutatás az örök leckéről az új kor emberének.

Mióta ember az ember, szellemi ébredésében földi és égi mesterek vannak a segítségére, akik a megértés kedvéért részekre bontják a Mindenséget. Rendszereket, felosztásokat, szinteket alkotnak, hogy a tanulni vágyók emelkedését előmozdítsák. E rendszerek egyike a hét sugár tanítása, amely az ókortól kezdve számos változáson ment keresztül, mígnem a 20. században a teozófiának köszönhetően belefolyt a new age áramlatába.

Hét sugár, húsz sugár

Ahogy a hét sugár tana is időről időre megújul, ugyanúgy az isteni emanációk egyik újraértelmezésének tekinthető az a tanítás, amely a Krisztus-tudatosság húsz sugara néven született meg az ezredfordulón. A tanítás eredetét tekintve a Szíriuszhoz, „lehozását” illetően pedig egy amerikai terapeuta, Kathryn Jensen személyéhez kötődik.

Kathryn JensenKathryn Jensen kineziológusként dolgozott a ’80-as évektől, és széleskörű tapasztalatot szerzett az egyéni lelki alkathoz igazodó tanulási módszerek kidolgozásában. Páciensei között nagy arányban fordultak elő figyelemzavarral, tanulási nehézségekkel, érzelmi és viselkedési problémákkal küzdő gyermekek. Gyógyítói praxisa fordulatot hozott a saját életében is, miután felnyíltak benne a közvetítés csatornái, előbb a felemelkedett mesterek, majd a delfinek és a bálnák léptek kapcsolatba vele.

Hosszú évek felkészítő munkája után – aminek részét képezte a hét sugár alapos megismerése is – a mesterek elérkezettnek látták az időt, hogy a beavatott gyógyítón keresztül elérhetővé tegyék a sugár-energiák egy új rendszerét. A Krisztus-tudatosság húsz sugaráról szóló tanítást azzal a szándékkal bocsátották közre, hogy elősegítse a mai ember szeretet-képességének kibontakozását.

A szívközpontú élet frekvenciái

A tanítás szerint a félelmek meggyógyításának egyik útja az, ha az ember aktivál magában húsz különböző szeretet-frekvenciát. A frekvenciákat húsz eltérő színű és rezgéstartományú sugár képviseli, amelyek látens módon minden ember csakrarendszerében megtalálhatók. E frekvenciák tudatos aktiválásával lebonthatók azok a falak, amelyek meggátolják a szívet a szeretet adásában és elfogadásában.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi köze mindehhez a delfineknek? Az égi útmutatás szerint a közvetítő személyének kiválasztásakor a cetfélékkel való telepatikus kapcsolatteremtés képessége elengedhetetlen feltétel volt. A miértre Maitreya mester csatornázott közleménye adhatja meg a választ:
 
 
Részlet Maitreya üzenetéből
(Kathryn Jensen közvetítésében)
Maitreya
„Szíriuszi társaik révén a delfinek azóta kalauzai a Krisztus-tudatosságnak, amióta fizikai formában léteznek a Földön. A delfinek negyvenöt millió évvel az emberek megérkezése előtt öltöttek testet a Föld óceánjaiban.
Fénylényekként érkeztek a Szíriuszról a Földre, és nem csak a Földet körbevevő Krisztus-tudatosság háló megteremtésében működtek közre, hanem a ley-vonalakéban is, amelyek a Föld hét fő vortexét összekapcsoló hálót alkotják. Ebben a szíriuszi lélekpárjaik voltak a társ-teremtőik. Miután egymilliárd éven át ellátták ezt a szolgálatot, néhányan e szíriuszi fénylények közül úgy döntöttek, hogy delfinek lesznek. De delfinekként testet öltve is folytatták a kommunikációt szíriuszi társaikkal. Továbbra is közvetítették a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciáit.
A delfinek kifejlesztettek a testükben egy szonár berendezést, hogy felhasználhassák a sugarakat a túlélésük támogatására. Megtanulták, hogy a szonárjukkal hogyan vetítsék ki ezeket a sugarakat a táplálékkeresés, a kommunikáció, egymás meggyógyítása, vagy saját egyensúlytalanságaik kiigazítása céljából. A delfinek azóta is így használják a szonárjukat e célokra.
Minden egyes delfinnek megvan a képessége, hogy önmagát meggyógyítsa. Minden egyes delfinnek megvan a képessége, hogy a gyógyító frekvenciákat a csoportban lévő társaira kisugározza. A delfinek idővel rossz szokásokat is elsajátítottak, és nem tökéletesek. Összességében azonban egy olyan közösségi létformát modelleznek, amely a csoportot a Szeretet-Bölcsesség frekvenciájában tartja.”
 

A Krisztus-tudatosság húsz sugarának tanításához kapcsolódik tehát egy gyakorlat is, amely a felemelő hatású frekvenciák egymás közti megosztásáról szól. A delfinek mesterei a „szeretet-sugarak” adásának és fogadásának, s ebben követhető példával járnak előttünk.

Egy Legenda újjászületik

Kathryn Jensen idővel egyre részletesebb információkat kapott arról, hogy a cetfélék ezt a módszerüket miként tanították, s tanítják ma is az embereknek. 2007-ben megjelent Splash! című könyvében egy mese formájában fedi fel a fátylat a delfinek, a bálnák és az ember korokon átívelő kapcsolatáról. A történet főhőse két delfin – Lulu és Mono – akik egy Vu nevű bolygón élnek. Mindketten kitűnő tanítók. Otthonukban a delfineket és a bálnákat tanítják arra, hogy hogyan tanítsák az univerzum lényeit a szeretetre. Majd eljönnek a Földre, hogy az itteni delfinekben és bálnákban is felébresszék ezt az elfeledett képességet. Olyan jól végzik munkájukat, hogy Bim, az avatár bálna megkéri őket az emberek tanítására. Így Lulu és Mono emberi testet öltenek, és a különböző kultúrákba – Lemúria, Atlantisz, Tibet, India, Hawaii, stb. – inkarnálódva arra tanítják az embereket, hogy hogyan szeressék egymást és önmagukat.

Splash
A szeretet-fény tanítói
(A Splash! c. könyv amerikai kiadása
)

A könyv megszületéséről Kathryn így ír a honlapján: „Röviddel azután, hogy a klienseim delfin víziókat kezdtek tapasztalni, hallottam egy tudományos előadást az Arany Delfin Legendájáról. A Legenda a cetfélék és az ember múltbeli, jelenbeli és jövőbeli kapcsolatáról mesél. Az ősi mítoszok és legendák a delfinek, a bálnák és az emberi lények közötti összetett kötelékre utalnak. A jelenben a hozzám hasonló emberek elhívattak arra, hogy felélesszék ezt az ősi köteléket. Miután meghallgattam ezt az előadást a Legendáról, elkezdtem csatornázni és lejegyezni egy elragadó gyerekkönyvet. Ami megszületetett, az az Arany Delfin Legendájának egy gyerek verziója lett. ”

A szív-kulcsok szíriuszi őre

A mese valóságtartalmának megítélése az olvasóra vár, az mindenesetre figyelemre méltó, hogy a szerző a cetféléktől származó tanítások forrásaként egy Bim névre hallgató, magát szíriuszi avatárként meghatározó lényt jelölt meg. Elmondása szerint Bim nemcsak a szív felébresztéséről szóló leckéket közvetíti számára, hanem az ő útmutatása alapján készülnek az aktiváló erejű frekvenciákat bepalackozó kék-delfin esszenciák is.

A cetek, a mesterek és Kathryn Jensen koprodukciója nyomán a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciái az Otthon-Templom Esszenciák készletében váltak hozzáférhetővé.

Bognár Péter


források:
www.BlueDolphinEssences.com
Kathryn Jensen: Splash! (PublishAmerica, 2007)


Az Otthon-Templom Esszenciákról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Kapcsolódó anyag: Az Arany Delfin Legendája