CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Jézus a cetfélék küldetéséről

2011.11.28.
JézusÜzenetében Jézus az égi mesterek és a Cet Nemzet szövetségéről beszél, amely az ember felemelésének céljából köttetett. Megosztja velünk gondolatait a Krisztusság mibenlétről, a szív és az elme együttes fontosságáról, valamint a cetfélék jelenlegi munkájáról, amit a változásokkal együtt járó káosz enyhítéséért tesznek. Kathryn Jensen közvetítése.

Kathryn Jensen közvetítése, 2011. aug. 6.
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Jézus beszél…

Isten Szíve-Elméje mindegyikőtöket, aki olvassa ezt a közvetítést, beemeli egy Dege nevű nagyszerű cet gyógyító frekvenciájába, aki barna delfinként él Maine állam partmenti vizeiben. Ahogy azt legtöbben már tudjátok, a cetfélék nagy szolgálatot tesznek a Földnek, és mindenkinek, aki a Földön él. Az Arany Delfin Legenda annak történetét meséli el, hogy a cetfélék szerepet vállaltak nem csak a Föld emberi lakhatásra való előkészítésében, de az emberiség szolgálatában is azzal, hogy feltöltik a Föld hálóját a Krisztus-tudatosság húsz sugarával. Ezek azok a frekvenciák, melyeket az Otthon-Templom Esszenciák képviselnek, és amelyekről a www.bluedolphinessences.com weboldalon tudhattok meg többet. (Magyarul itt: Otthon-Templom Esszenciák – a ford.)

Engem Jézus Krisztusnak hívnak. A Krisztus kifejezés azokra a nagyokra utal, akik a Földön éltek, és elvezették az embereket a szeretet tudatosságába, az egyedüli tudatosságba, ami lényeges. Így tehát minden felemelkedett mester Krisztus. Azért hivatkoznak rám, mint a Krisztusra, mert én voltam az első, aki igazán kihangsúlyozta, hogy a szeretet minden, ami van. Ez a Szent Biblia Újszövetségének fő mondanivalója.

Én azt mondom, hogy minden cetféle Krisztus. Elsődleges céljukként fogadják és adják a szeretetet egymásnak, a Föld hálójának és az emberiség egészének. Ez az, amiért itt vannak. Nincs más oka. A cetfélék nem azért jöttek, hogy fejlődjenek és visszaessenek, mint az emberi lények. Azért jöttek, hogy a szolgálatotokra legyenek. Közben persze nagyon is földi bonyodalmakat tapasztalnak meg a versengő és néha destruktív viselkedésükkel. De legfontosabb céljuk az, hogy átvonalazzák a Föld-hálót a Krisztus-tudatosság sugaraival, ami egyúttal a Föld csakráit és az emberi szívet is aktiválja.

A következő néhány hónapban írnokom, Kathryn Jensen olyan közvetítéseket fog közreadni, melyek a Nagy Fehér Testvériségem és a Föld Cet Nemzetének egységes tudatosságát képviselik. Jelenlegi szándékunk szerint kéthetente közvetítjük nektek ezeket az üzeneteket Kathryn Jensenen keresztül.

Tudnotok kell, hogy a cetfélék elsődleges fókusza jelenleg a háló kiegyensúlyozása, azért, hogy stabilizálják a tektonikus lemezeket, amelyek a földrengések és a vulkánkitörések káoszát képesek előidézni. Emiatt nem hallottatok felőlük Kathryn Jensentől az elmúlt hónapokban. Így ha ők teljes figyelmükkel a hálóra összpontosítanak, a Nagy Fehér Testvériségem fog tudósítani azokról az aktiválásokról, amelyeket a cetfélék meg akarnak osztani veletek. A Testvériség és a Cet Nemzet közös célja, hogy segítsen nektek felismerni a személyes hatalmatokat, felemelni a frekvenciátokat Isten Szívéhez-Elméjéhez és stabilnak maradni mindattól függetlenül, ami a nagyvilágban és a személyes életetekben történik.

Ahogy tapasztaljátok, és hogyan is ne vennétek észre, a Föld viharos időszakon megy keresztül. Az én személyes küldetésem az, hogy szilárd példakép legyek mások számára, és segítsek nekik abban, hogy bármi történjék is, kitartóan tudjanak összpontosítani önmaguk és mások szeretetére.

Rendszerint én fogok beszélni a Nagy Fehér Testvériség nevében. Időnként más mesterek szolgáltatják majd a közvetítéseket. Néha pedig Isten maga szolgál számotokra üzenetekkel.

Isten egy tudatosság, amely hívható úgy is, mint Isten-Istennő, Minden, Ami Van, a Nagy Teremtő, a Forrás, vagy az általam kedvelt elnevezéssel, Isten Szíve-Elméje. Azért részesítem ezt előnyben, mert a szívetek és az elmétek együttműködik az istenivel való kapcsolatotok megteremtésében. Emberi szívetek és emberi elmétek nagyon sajátos módokon képes így a fejlődésre, támogatva benneteket abban, hogy olyan szeretetteljessé váljatok önmagatok és mások iránt, amilyenné válni egyedül a földi emberi faj rendeltetett. Ez az együttérzés bolygója, és ti, barátaim, azért jöttetek ide, hogy az együttérzésről tanuljatok.

A közvetítéseknek ez a sorozata, és a jövőbeni, könyv formájú publikációk nagyon mélyre fognak benneteket vinni a cetfélék életébe és abba, hogy hogyan működtek közre az emberi evolúcióban. Az információ nem új, de ez az első alkalom, hogy ilyen mélységben kerül átadásra.

Ezt a közvetítés sorozatot együtt terveztem meg egy nagy delfin-avatárral, akit Dege-nek hívnak. Ő a Cet Nemzet képviselője. Dege időnként lehetőséget fog adni a cetfélék nagyjai közül másoknak is a kommunikációra. Fogtok például üzenetet kapni Heliostól, a nagy hosszúszárnyú bálnától, Savinától, a nagyszerű trópusi delfintől, akiknek a közvetítései szintén a www.bluedolphinessences.com weboldalon jelentek meg. (Magyarul itt: A Cet Nemzet beszél – a ford.) Dege és én azonban túlnyomó részt már megterveztük ezeknek az üzeneteknek a tartalmát.

Most búcsúzom tőletek, azzal az emlékeztetővel, hogy kövessétek szívetek-elmétek sugalmait, és szolgáljátok szeretettel önmagatokat és a többieket.

Tiétek vagyok a szolgálatban,
Jézus Krisztus


Dege, a delfin üzenetét és Életigenlés-aktiváló gyakorlatát ide kattintva tudod elolvasni.


©Kathryn Jensen 2011

Fordítás: Bognár Péter


Kapcsolódó anyag:
A Krisztus-tudatosság 20 sugara
Az Arany Delfin Legendája
Otthon-Templom Esszenciák