CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Patrice van Eersel
Az ötödik álom

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Delfinekkel a Vörös-tengerben (3. rész)

2012.01.20.
Élménybeszámoló az egyiptomi delfin-kaland újabb epizódjáról, amelyben Titania a delfin-tudatosság megtapasztalásának csodáiról mesél: a viszontlátás újdonságáról, a különbözőségben rejlő egységről, nyugalomról, játékosságról, telepátiáról, és arról, hogy aki hála-fürdőt vesz a delfinek energiájában, az menthetetlenül újjászületik.


Csillagszív: Nem lehangoló visszajönni a napsütötte Vörös-tengertől a magyarországi télbe?

Titania: A hőmérséklet különbség volt mellbevágó, amikor kiszálltunk itthon a gépből a repülőtéren. Furcsa érzés, hogy egy nappal előtte még fürdőruhában úszol a delfinek közt, és reggel még legalább 25 fokban reggelizel, pár órával később pedig már az 1 fokban találod magad.

Cs: Milyen élményekkel tértetek haza Egyiptomból?

T: Fantasztikus élményekkel tértünk haza ismét. Tulajdonképpen, röviden megfogalmazva, tökéletesen meg tudtuk valósítani, amit a delfinek is tanítanak nekünk, hogy hogyan működjünk egy csapatként úgy, hogy közben mindenki megőrizze az egyediségét. Hihetetlen harmóniát éltünk át, az energiák könnyedén áramoltak. Nem volt széthúzás, mindenki el tudott fogadni mindenkit olyannak, amilyen, és szeretettel segítettük-támogattuk egymást. Vezetőként én azt éltem meg, hogy a Szeretet és az Erő egyensúlyba került a csapat vezetése közben, ami megteremtette az alapot és a teret az energiák tiszta áramlásához.


Szabadság és harmónia
(fotó: BlueDolphin)

Cs: Van valami, amiben más volt a novemberi delfinekkel úszás az előző utatokhoz képest? Gondolok itt a program lefolyására, a helyszínre, az érzésbeli megélésre vagy bármi egyéb körülményre.

T: Nem olyan régen felfedeztek egy új helyszínt, ahol felbukkanhatnak a delfinek, és ahol nem kell mentőmellényt viselni és nincsenek szigorú szabályok. Olyan áldásban volt részünk, hogy itt találkozhattunk a delfinekkel az első hajós napunkon. Ráadásul a delfinek a mi hajónk köré jöttek, és kb. 5 órán keresztül ott is maradtak, pedig a helyiek szerint legfeljebb fél-egy órát szoktak ott maradni az emberekkel. Hihetetlen csodát éltünk át. Amikor ott úsztak mellettünk és körülöttünk, szinte olyan volt, mintha befogadtak volna minket is a csapatba, tényleg szó szerint együtt úsztunk velük. Volt két bébi is a delfin csapatban, ők is többször mellém kerültek, leírhatatlan érzés volt. Minden találkozásom a delfinekkel új élményt hoz. Most volt egy pillanat, amikor azon a napon először kerültem nagyon közel hozzájuk a vízben, ami olyan érzés volt, mint amikor hirtelen megráz az áram. Átment az egész testemen egy áramütés-szerű energia hullám. Azt éreztem, hogy most tényleg befogadtak maguk közé. Ezek után pedig egyszerűen megéreztem, hogy mikor vannak a közelben, és hogy mikor jönnek oda hozzánk.

Cs: Meg lehet tapasztalni ezen a programon azt, amiről oly sok beszámoló szól: a delfinekkel való telepatikus kommunikációt?

T: Mivel minden nap voltak csoportos meditációk és foglalkozások, folyamatosan kapcsolatban voltunk velük, és a hála érzésében fürödtünk akkor is, amikor fizikálisan nem voltak ott.


Delfinek között
(fotó: BlueDolphin)

Cs: És a vízben?

T: Egyik nap a delfinekkel való két óra hossznyi folyamatos úszás után, mikor már nem éreztem a lábaimat, megpróbáltam megközelíteni a hajót. Közben, mivel a délelőtt a béke, a csapat-egység és a nyugalom megtapasztalásáról szólt, arra kértem a delfineket, hogy délután mutassák meg a kis csoportom tagjainak azt is, hogy milyen amikor játszanak velük. Elküldtem ezt a kérést, és kijöttem a vízből. Délután a hajóról néztem, ahogy a csapat újra bement a delfinek közé, és amikor több óra múlva ismét feljöttek a hajóra, akkor azt kiabálták nekem, hogy "DelfinMami! Most délután játszottak velünk, megmutatták a játékos oldalukat is!". Nem szóltam semmit, csak magamban mosolyogtam, és megköszöntem a delfineknek az együttműködésüket. Hát akkor, ott így működött velük a telepátia.

Cs: Milyen hatással van egy ilyen út a résztvevőkre?

T: A tapasztalatok és a visszajelzések alapján, aki egy ilyen úton részt vesz, teljesen új és más emberként tér haza. Megtapasztalni a delfinek feltétel nélküli szeretetét és elfogadását, békéjét és harmóniáját hatalmas ajándék az élettől. Ez az emlék ezután már mindig megmarad az ember szívében, mert ezt az élményt és tapasztalást senki nem veheti el tőle, erre bármikor vissza lehet emlékezni és erőt meríteni belőle a mindennapi élethez. És ez a legfontosabb, hogy ezt a tapasztalatot és tudást be tudjuk integrálni a hétköznapjainkba is.

Cs: Tervezel idén is hasonló utazást? Milyen lehetőségek közül választhat az, aki a 2012-es évet delfinekkel ússzással szeretné emlékezetessé tenni?

T: Igen, 2012-ben három utat is meghirdettem Egyiptomba. Az első egy újdonság lesz, áprilisban (április 21-28.) egy teljes hét a tengeren. Tehát nem szárazföldi szállásunk lesz, hanem egy hatalmas hajón fogunk lakni, ahol kétszemélyes kabinok vannak, és egy egész hetet tölthetünk el a delfinek között. Ez nagyon izgalmas lesz, mert bármikor bemehetünk a vízbe, ha a delfinek játszani hívnak minket. Meg hát a csoportos foglalkozások is szinte a delfinekkel együtt zajlanak majd a hajón. Különleges élmény lesz, biztos vagyok benne.

Titania a fedélzeten
(fotó: BlueDolphin)

Majd júniusban és novemberben tervezek még egy-egy utat, ahol már az Öko-faluban fogunk lakni, és onnan megyünk a delfinekhez.

Továbbá van még egy terv augusztusra, hogy a Klub tagokkal az Azori-szigetekre látogassunk el, ahol inkább a bálnalesre helyeznénk a hangsúlyt. Őket csak csónakból lehet nézni, úszni nem lehet velük, de kivételes tapasztalás lesz.

Cs: Izgalmasnak ígérkezik! Köszönjük!


Bognár Péter


Titania delfin-kaland programjairól további információ: www.bluedolphinklub.hu