CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

„Mielőtt itt hagyunk benneteket”

2012.08.24.
A delfinek és bálnák ősei nemcsak szemtanúi, de segítői is voltak mindenkor a Föld és az emberiség fejlődésének. Felemelkedett vezetőik üzenetükben felidézik a dicső múltat, amikor emberek és cetek még egységben éltek, a jelent illetően pedig ébresztőt fújnak: ez az utolsó óra, hogy egy ökológiai katasztrófát megelőzhetünk. Részletek Patricia Cori könyvéből.


Patricia Cori egy amerikai közvetítő, akit a magyar olvasók A lélek kozmosza (Édesvíz, 2006) című könyv írójaként ismerhetnek. A szerzőhöz egy jordániai workshopja alkalmával segélykérést intézett a cetfélék közössége. A fájdalom és a szomorúság érzéseivel kísért üzenetben felhívással fordultak hozzánk, emberekhez, hogy állítsuk meg környezetromboló életvitelünket. Az első bejelentkezést aztán számos további követte, melyeket nem egyszer a cetfélék csoportos partravetődése kísért. Az óceánok méltóságteljes lényei tömegesen hagyták el bolygónkat.

A delfinek és a bálnák üzenetét Patrica Cori a Before we leave you (North Atlantic Books, 2011) című kötetében publikálta, amelyben a cetek magasabb dimenziós képviselői szólalnak meg. Azt vallják magukról, hogy a Teremtés végtelen szeretetének hírvivői, akiket a legintelligensebb létformák egyikeként tisztelnek az univerzumban. Mondják, hogy így volt ez a Földön is sokáig, ám az ember hadat üzent a bolygónak. A környezet kizsákmányolásával és szennyezésével tönkretettük az életterüket, amelynek akár a végső kivonulásuk is következménye lehet.

A kiadó engedélyével e könyvből következnek most részletek.


Patricia Cori
Patricia Cori és egy Q’iquoq’i leszármazott
(fotó:
NAB Communities)
 

„Mi, akik most beszélünk hozzátok, régen kivonultunk már a föld zónájából, hátrahagyva a kék-zöld bolygó szeretett, türkiz színű tengereit. Fejlődő lelkekként átköltöztettünk egy másik energiasűrűségbe, ahol fizikai forma nélkül létezünk tovább. Úgy tudjuk, hogy ti ezt „hatodik dimenzióként” ismeritek.

Nagy és távoli ősei vagyunk a Q’iquoq’i (ejtsd: ki-í-kvo-ki-í) számtalan nemzedékének, különösen azoknak a fajoknak, akiket bálnákként és delfinekként ismertek, akik szüntelenül  beleszőtték az univerzális tudat fényét Gaia óceánjaiba, és akik még mindig megpróbálják egyensúlyban tartani bolygótok érzelmi testét – szinkronisztikus harmóniában azzal a nagyobb egységgel, amit a Napcsillagotok „naprendszerének” hívtok.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Szíriuszi Főtanácsban ülhetünk számos fejlett civilizáció küldötteivel. Mindannyian képviselői vagyunk a felemelkedett fajok sokrétű és jelentős változatosságának, akik számtalan égi istenségnek (a tiétekéhez némiképp hasonló bolygóknak) voltak szolgálatára a Kozmoszban, háromdimenziós időszerkezetben, ahogy azon a síkon adatott számunkra, az evolúció évmillióin át.

A Felemelkedett Cetfélék Öregjeinek bizottsága vagyunk, akik csatlakoztak a Szíriuszi Főtanácshoz, őrzőiként a mennyei vibrációk sajátos hullámainak, amelyek a fényszövő családunk révén belefolynak az anyagi univerzumba, majd zeneként tolmácsolva küldetnek ki az óceánokon át, keresztül a bolygó energiapályáin, majd a Nagy Istennő (a Föld – a ford.) legbelső magján.”
 

Patricia Cori: Before We Leave You
(Mielőtt itt hagyunk benneteket)


„Az összes fizikai univerzumban élő Q’iquoq’i hallja a hangok színeit, mint afféle eszközöket, melyekkel az anyagi világ össze van szőve. Még fizikai lényekként is megértik, hogy minden valóság egy fényből és hangból szőtt faliszőnyeg, a Teremtés tudatos elméjének és létünk tökéletes művészi érzékének a tükröződése.

A Földetekre inkarnálódott Q’iquoq’i-k, akik a planetáris istenséget szolgálják abban a hatalmas feladatban, hogy a bolygótok frekvenciáit egyben tartják, a civilizációtok legutóbbi időszakáig nem csak a tengereitek, de a szárazföld szépségében és harmóniájában is lubickoltak – mert sokan járták a partokat, lehelték a levegőjét és szelték a vizeket.

Ők a Föld érzelmi testének – a vizeknek – a zenészei, és visszajátszák Gaia lélekhangjait az éterbe, mint egy hipnotikus refrént, aminek a szívbéli elmével való újrahallgatását egyszerűen nem lehet abbahagyni.

Azokban az időkben, amikor harmónia volt az emberiség és a világotokon osztozó összes élőlény között, tisztelték és ünnepelték a Nagy Bálna- és Delfin Lényeket, mert a Föld vibrációját olyan magaslatra emelték, ami bevonzotta más planetáris otthonok tudatos lényeit, a naprendszereteken belül és túl, hogy fölfedezzék azokat a csodás vibrációkat, amiket a Földi Állomásról küldtünk ki a Kozmikus Tengerbe.

El merjük mondani, hogy ezek a lények a szirének voltak, akik kikiáltottak a Kozmoszba, hogy aztán más világok élet-építészei az Éden Kertjét válasszák fészkül számotokra, a Kiválasztottak számára, akikről mindenki azt remélte, hogy a lábon járó tiszta fény fajaként fog majd megszületni. Képzeltétek ezt? Nélkülük valószínűleg soha nem fogantatok volna meg Gaia ölének melegében.

Ott voltak tehát ők már nagyon-nagyon rég, a „kezdetek” előtt, ha felfogható számotokra ez a fajta időtlenség, és azóta is ők az Óceán Dalának őrzői, végignézve civilizációitok felemelkedését és bukását, mint az örökkévaló tenger árapály hullámzását. Lábon járó fénylényekként ismertek benneteket: csecsemőkorotoktól kezdve a Földtől való elkülönülésetek régmúlt idejéig, aztán újra megint, ciklusról ciklusra, régi és új civilizációitok végtelen történetén át.”

Patricia Cori A lélek kozmosza (Édesvíz, 2006) című könyvében a szíriuszi Főtanács szószólójaként mesél az univerzum és az ember titkairól. Égi informátorai szerint a szíriusziak részt vettek fajunk megteremtésében, és bár az embert tiszta fénylénynek szánták, bukása elkerülhetetlen volt a földi arénában. A szerző a hatodik dimenzió magasabb nézőpontjából világítja meg a sötétség és a fény erőinek játékát, a hatalmi elit manipulatív, űrkonspirációs ténykedéseit és felébredésünk jelenkori folyamatát.


„Az őseink több időt voltak képesek a vízen kívül tölteni, rövid időközöket a földön járva, ahol a levegő olyan tiszta volt, hogy pusztán a belélegzése eksztatikus volt. A ti őseitek pedig nagy távolságokat tudtak úszni, és intenzív órákat töltöttek együtt velünk az élőhelyünkön. Képesek voltak látni a hangokat, ahogyan mi. Látni tudták a hangokat, mielőtt a szívek hangja kiáradt; megértették a „beszédünket”, noha nem volt szükség a nyelvre. Egyszerűen összekapcsoltuk az elménket és a szíveinket, és az egyetemes bölcsesség kelyhéből ittunk, amely mindannyiunkat egyesített.

A vízi világokból, melyek a fényüket a szíriuszi testvérektől kapták, felbukkant egy olyan faj, amely az emberszerű lények és a delfin nemzetségünk különleges leszármazottja volt. Az általatok dogonokként ismert afrikai törzs Öregjeit ezek a kétéltű Q’iquoq’i-k látogatták meg. „Nommo”-nak nevezték el őket, és feljegyezték a bölcsességüket a generációitok számára, hogy megértsétek a szíriuszi testvérek multidimenzionális természetét.

Úgy is tekinthettek rájuk, mint a Homo Delphinus-ra.

Számunkra ők egyszerűen a Q’iquoq’i gyermekei, az Univerzum avatárjai, a béke küldöttei a Kozmoszban virágzó élet teljes spektrumában. Egy napon, nemsokára rájöttök majd, hogy sokkal közelebb álltok a Cetfélék genetikájához, mint bármely másik fajéhoz: egy nap, nemsokára, amikor igazán megértitek a tudatosság fényszálainak természetét, amely átjárja a testeiteket és a testeinket.

Ezek a küldöttek sokszor meglátogatták a világotokat a Föld létidejében, itt voltak a Földön Atlantisz és Mu idején is, amikor egyek voltunk. Nem olyan rég visszatértek, földönjáróként megjelenve az afrikai bennszülötteknek, majd visszavonultak a tengerbe. Most talán nem vagytok a tudatukban, de biztosíthatunk benneteket, hogy az őseitek együtt úsztak velük, együtt énekeltek velük, és megtapasztalták a csendnek és a hangnak, mint Gaia harmóniáinak az erejét.

Tanítóként jöttek az ősi világokba, küldöttként a szíriuszi csillagközi portálból, ahol a dimenziók összefolynak. Keresztezett fajú lényekként a hangjuk és az anyagra gyakorolt erőteljes hatásuk révén fejezték ki rendkívüli képességeiket. Ahogy más csillagszülöttek is előttük, azért jöttek, hogy emlékeztessék az emberiséget a kezdeteire, s hogy megmutassák nektek az összeköttetéseiteket a szíriuszi testvérekkel.”


~


„Nem mindig ti voltatok a legerősebb faj Gaia terében, de most azok vagytok az utolsó órában. Nálatok vannak a kulcsok, amelyek meghatározzák az evolúció következő lépéseit fajok milliói számára, beleértve a sajátotokat is. Rendelkeztek az erővel, hogy feloldjátok és helyrehozzátok az egyensúlytalanságokat, amiket teremtettetek. Hatalmatokban áll megmenteni vagy elpusztítani szinte minden életet a bolygón.

És mégis, úgy tűnik, hogy vérszomjasan rohantok a pusztulásba, magatokkal rántva mindannyiunkat.

Ezekben a testekben nem vagyunk felvértezve arra, hogy véghezvigyük a most szükséges változást. Erre mi nem formálhatunk jogot. Ti azonban igen. Megváltoztathatjátok a bolygó evolúcióját bármelyik irányba.

És még nincsen túl késő.

Van még idő.”forrás:
Patricia Cori: Before We Leave You: Messages from the Great Whales and the Dolphin Beings
Kiadja a North Atlantic Books, copyright © 2011 Patricia Cori.
Újraközlés a kiadó engedélyével.

fordítás: Bognár Péter