CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Kvantumugrás a Jelenbe

2012.09.12.
kvantumdelfinAz Arany Delfinek üzenetükben megosztják velünk a Most definícióját, és felhívják a figyelmünket arra, hogy az „időtlenség” tudatállapotának megvalósítása időszerűbb, mint valaha. A Jelenlét gyakorlása indítja el ugyanis azt a belső átalakulást, amely tömeges méreteket öltve a külső világban is kinyilvánítja az új föld valóságát. Nina Brown közvetítése.


Nina Brown közvetítése, 2012. júl. 18.
forrás: www.crystalsinger.com


Drága küldöttei az Arany Delfin energiának, köszöntünk benneteket a holdciklus új fázisában, a kezdetek és a változás új lehetőségeinek idején. Ez alkalommal azért jöttünk, hogy „az Idő Most Pillanatáról” beszéljünk nektek. Sokat olvastatok már erről a témáról, és kérünk benneteket, hogy tegyétek ezt meg újra, mert most szükségszerűbb, mint bármikor „máskor”, hogy teljesen megértsétek a kifejezés jelentését, mivel ez az új föld lényege. Ez az új föld. Egyre közelebb kerültök az új föld teljes megnyilvánulásához, így ez a fogalom, amelyet a bolygóra inkarnálódott sok ragyogó fénylény tudata ajándékozott nektek, alapvető jelentőséggel bír.

Megosztjuk veletek a „Most” definícióját a Szíriusz B avatárjainak szemszögéből. Nekünk ez a „Játék”. Értitek? Az elmúlt hónapokban a játékot értelmeztük úgy, mint a most pillanatát, most pedig a most pillanatát definiáljuk úgy, mint játékot. A kettő felcserélhető. A játék és a most pillanata egyaránt a magját jelenti az új föld megnyilvánulásának. Ezért olyan döntő, hogy a lényetekben átöleljétek ezt a felismerést, és felébresszétek az istenadta tudást, amelyet már birtokoltok. Amikor ráébredtek erre a veletek született tudásra, akkor belekezdtek abba, amit úgy hívunk, hogy belső alkíma. A fizikai test - a sejtek és mindaz a nano-fiziológia, ami ti vagytok, mindaz az energiamező, ami ti vagytok - elkezd megváltozni.


kvantumdelfin
Gyülekezés a kvantumugrás jegyében
(grafika:
www.crystalsinger.com)

Amikor a belső alkímia előrehalad, és a belső átváltozik, akkor ez tükröződik a külsőben, és a fizikai valóságotok is átváltozik. Értitek ezt? Az új föld megteremtéséről beszélünk, az Isteni Szeretet Aranykoráról. Ez tényleg a belső alkímia külső kifejeződése, amit azáltal manifesztáltok, hogy áthelyezitek a tudatosságotokat a múlt és a jövő szorításából a jelen pillanat örömébe és játékába. Ez az egyedüli idő, ami létezik. Nincs más idő. A múlt és a jövő idő eltűnésével eltűnik a régi föld is, a régi energia, és mindaz a fájdalom és szenvedés, amely azokat a gondolatformákat kísérte, amelyek az egó-személyiségetek részét képezték.

Nyisd ki hát a tudatosságod a mai újholdkor az újra, az idő új felfogására, a megnyilvánulás új felfogására és az új földre, amely csak arra vár, hogy átöleld, mert mindig is jelen volt. Távolítsd el a fátylat, amely nem engedi, hogy kristálytisztán lásd magad és azt, ami teljességgel vesz körül téged ebben a pillanatban. Ugorj el. Tedd meg a kvantumugrást. Nincs út innentől oda, mert az ott itt van, csupán választanod kell azt, és akkor az van. Ilyen erőteljesek vagytok. A tudatosság vagytok a személyiségetek mögött. Éljétek minden most pillanatotokat ezzel a személyiség mögötti tudatossággal. Ez az a játék, amit javasolunk. Ez a mi életünk, és megosztjuk veletek. Ismerd fel isteniként önmagad, és a játék megkezdődik a most pillanatában élve. Hadd menjen! Tedd meg a kvantumugrást az új kezdetnek ezen a napján. Az élet könnyedén kezd majd el áramolni. Veletek született jogotok ez, kedves küldöttek. Tegyétek ezt azzal a felismeréssel, ami a szent szívetek mélyéről jön. És amint elindultok, mások is ugyanígy tesznek. Mintává váltok mások számára, és rájönnek, hogy ők is isteni emberek, és ők is képesek a most pillanatában játszani. Ez az új föld. Ez az Isteni Szeretet Aranykora.


Mélységesen szeretünk benneteket,
A Szíriusz B Arany Delfin Avatárjaieredeti üzenet: The Core of The Expression of The New Earth is Both Play and The Now Moment
a bevezetőt illusztráló grafika a Golden Dolphin S.T.A.R. Clinic logója

fordítás: Bognár Péter


kapcsolódó anyag: Üzenet az Arany Delfinektől