CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

A Krisztus-tudatosság húsz sugara (2. rész)

2012.11.28.
A következő írás alapinformációkkal szolgál a Krisztus-tudatosság sugarairól, segítve rendszerben látni a Cet Nemzet közvetítésekben hivatkozott frekvenciákat és azok kapcsolatát az ember csakráival. Magyarázatot kapunk arra, hogy a sugarak színei miért nem láthatók a csakrákban, és hogy mi köze van a húsz sugárnak a fénytest aktiválódásához. Részlet Kathryn Jensen könyvéből.


Kathryn Jensen közvetítése
forrás: www.dolphin-energyhealing.com


Csakrák és sugarak


Alapinformációk a Krisztus-tudatosság húsz sugaráról

A fenti ábra a csakrák színeit és a sugarak színeit illusztrálja. Megfigyelheted, hogy nincsen köztük egymásnak való megfeleltethetőség. A sugarak tisztán 5. dimenziós frekvenciák. A csakra színek információt adnak egy látónak arról, hogy az egyén az evolúciós útján milyen fejlődést tett meg. Ha a látó az ábrán mutatott csakra színeket látja, akkor az illető teljesen megvilágosodott. A csakra színek az egyén félelemmentességét fejezik ki.

Például, ha az első csakra vörösnek mutatkozik, akkor a Lótusz, a Bátorság és a Gyermek sugara teljesen aktiválódott az emberben. Ha a csakra egy kicsit zavaros, vagy homályos, akkor van még eltávolítandó félelem alapú minta az egyes csakrában.

A csakra színek szintén 5. dimenziós frekvenciák, de azok teljes mértékben összekapcsolódnak a harmadik dimenziós fizikai testtel, így egy látó az ember teljesen egyesített energiamezőjét látja a csakra színében.

A Krisztus-tudatosság sugarai sosem láthatók az ember csakráinak részeként. Ezek az egyén fénytesteként láthatók, amely akár 15 méterre is kiterjedhet a fizikai testétől.

A sugár színek akkor jelennek meg egy ember fénytestében, ha az illető megszabadította magát a félelem terhétől, amely megakadályozta őt abban, hogy teljesen magáévá tegye a földi élethez szükséges alapvető készségeket. Az egyes sugarak akkor aktiválódnak, amikor a sugár által megtestesített készségeknek mestereivé válunk.

Például, ha a Lótusz sugara teljesen aktivált, az egyénnek teljes magabiztossága van abban, hogy képes megvédenie magát, vagy gyakorlottan gyógyítja ki magát a sötét erők általi szennyeződésekből.

Pusztán egyetlen sugár aktiválásának a folyamata is gyakran több életidőt vesz igénybe. Az embernek egy adott inkarnációban mindig feladatul adatik egy sugár, hogy azt mesterien kimunkálja magában, és haladjon vele a teljes aktiválásig.

A Krisztus-tudatosság sugarai a félelem alapú minták eltávolításának folyamatán keresztül aktiválódnak. Minden hiteles, szeretet alapú spirituális út egységbe olvad a Szent Szellemmel, amikor az emberek számára olyan gyógyító szertartásokkal szolgál, amelyek segítenek a félelem meggyógyításában.

Sok modern kori tolmácsolása van az ősi bölcsességnek, amikor a Szeretet Mesterei megkérnek embereket, mint például Kathryn Jensent, vagy talán közületek is sokakat, hogy speciális, újrakondicionált módszereket mutassanak be az embereknek a félelelem alapú minták eltávolítására. Az újrakondicionált szót azért használjuk, mert ezeknek a rendszereknek az alapja ugyanaz. A módszerek viszont, amelyek a félelem alapú minták eltávolításáról gondoskodnak, az eredeti folyamatoktól esetenként nagyon eltérhetnek.

Ezeknek az újrakondicionált gyógyító rendszereknek mindegyike aktiválja a Krisztus-tudatosság húsz sugarát.

Azok a gyógyító rendszerek, amelyeket Kathryn Jensen prezentál, nagyon világosan vezetik be az embert annak folyamatába, hogy közvetlenül csapolja meg a Földanya és az emberi lény által megtestesített tiszta frekvenciákat. A sugarak tiszta konfigurációi ezeknek az energiáknak.

Minden rendszer különböző módokon hasznosítja a Krisztus-tudatosság gyógyító frekvenciáit. Miért? Mert nincs olyan rendszer, amely minden ember számára megfelelő. Több milliárd ember létezik, és mintegy tizenötezer hiteles gyógyító rendszer közül választhatnak. Ezekbe beleértendő a modern, fősodorbeli orvoslás, az alternatív gyógyító eljárások, az energia gyógyászat, a fenntartható mezőgazdaság gyakorlata, a modern kori vallási rendszerek szertartásai és minden hatásos energiagyógyítói módozat.

Ez a könyv, az Ashram of the Sea (A tenger ashramja), egy alapvető bemutatása a cetféléknek, akik felügyelik a Föld-hálót és az emberi evolúciót a Krisztus-tudatosság húsz sugarával.

Az információk többsége a Nagy Teremtő – Isten Szív-Elméjének – közléséből származik, aki bemutatja az olvasóknak, hogy kik is a cetfélék, honnan jöttek, és mit tettek, hogy előkészítsék a Földet az ember számára, hogy az a legegyüttérzőbb lénnyé válhasson az univerzumban.


© Kathryn Jensen 2012

 
A fenti szemelvény Kathryn Jensen Ashram of the Sea c. könyvének részlete, amelyet a szerző a weboldalán tett közzé.