CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Légyott a bálna-mátrixban

2008.10.04.
bálna
A cetfélék fejlett intelligenciája már-már köztudomású, de hogy az óceánok kék vizén túl a tudat mely birodalmait lakják, arról keveset tudunk. A Karib-tenger bálnái - Joan Ocean közvetítésével - emberi fogalmakkal próbálják elmesélni, hogy milyen tudatállapotban élnek, s hogy hogyan teremtik a valóságot. Legfőbb üzenetük szerint a bálna-mátrixba való bejutás, az üdvösség állapotához való hozzáférés számunkra is lehetséges. 


"A valóság egy mélyebb szintjén élünk, mint a legtöbb földi életforma, és átlátjuk a nagyobb képet. Mesterei vagyunk a tudatosság kitágult állapotainak, melyekben a tiétekén túli, összetettebb dimenziók foglaltatnak. Ezekben a tartományokban szubatomi részecskéket látunk egy nagyobb egész részeként, amely holografikus és oszthatatlan. Részesei vagyunk az általunk és általatok is teremtett legkülönfélébb képek vizsgálatának. Értjük, hogy ezek a képek hogyan teremtik a Földön a valóságot. Megtapasztaljuk ezeket a képzeteket ébren és álmunkban is. Számunkra e két állapot között nagyon halvány a határvonal. Egy békés, csendes, szürrealisztikus állapotban létezünk.

Azzal, hogy tiszta és üres az elménk, képesek vagyunk meghallani és megvizsgálni a nagy Univerzum üzenetét. Ily módon újraalakítjuk, újragondoljuk és újrateremtjük a valóságot. Ez a teremtés a tiszta Fénnyel kezdődik, amely a zenéhez hasonlatosan vibrál. Éppúgy felhangjai vannak, mint a zenének, és bálnaként úgy halljuk, hogy énekel hozzánk. Az anyag oktávokra bontja, és minden, ami teremtetett, ebből a Fényből van.
A legtöbb emberi elme tömve van gondolatokkal. A folyamatos gondolkodás zűrzavarhoz vezetett, és kirekesztette az üdvösség igaz állapotát. Mi nem éljük meg ezt a zavarodottságot. A Szeretet állapotában maradunk. És a jelenlétünkben ti is megtapasztaljátok ezt a Szeretetet. Ez a ti természetetek is. Ez az, amiért vonzódtok hozzánk... emiatt, és mert közös tervünk van a Földön. Minden azért vagyunk itt, hogy gondviselői legyünk e különleges bolygónak. Azért vagy itt, hogy megvédd és megdolgozd e bolygó fizikai anyagát, és átszellemesítsd azt. Háló vonalakkal és meridiánokkal, energiamezőkkel és alapvető szellemi energiamintákkal dolgozunk, hogy a minden életforma közti egységet biztosítsuk.

Bátorítunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, és használjatok minket példaként. Amikor úsztok az óceánban, és látjátok a külsőnket, tudatosítsátok magatokban, hogy ezek a képek nem azok, amik mi valójában vagyunk. Sokkal többek vagyunk. Egy olyan kölcsönhatásban vagyunk veletek, amely jóval túlmutat az anyagi formán. Tükrei vagyunk egy magasabb tudatnak. Hívunk benneteket, hogy használjátok a külsőnket, ezt az alaki illúziót szimbólumként, és a nagyobb egyetemes tudattal való kapcsolódás egy módjaként. A fizikai testünk azért van itt a bolygótokon, mert fajotok jelenleg nagyon az anyagira fókuszál. Az emberiség és saját spirituális utunk szolgálatára anyagi formát öltöttünk, hogy elvezessünk benneteket a Nemfizikai Valóságba. Ha ezt az Egységünk Jelképeként fogadjátok, örömünkre szolgál. Amikor meglátjátok bálnaformánkat az óceánban, összpontosítsatok a felsőbb szellemi valóságunkra, menjetek messze túl a kollektív tudattalanon, és lépjetek be a tiszta Tudatosság állapotába. Ott fogunk várni benneteket. Ez a ti „otthonotok” is. Ez a Bálna-Mátrix helye, az egyetlen, hatalmas kapcsolódási erőtere Lelkeinknek. Ez az a hely, ahol befogjuk az Egység erejét, átíveljük a galaxisokat, egyesülünk az isteni tudattal és megvilágosodunk."

A Karib-tenger bálnái
2002. február

Fordítás: Bognár Péter
Forrás: www.joanocean.com

Könyvajánló:
Penelope Smith: Az állatok beszéde