CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Richard O' Barry
Delfinmosoly

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Visszhang-zóna

szív-szonárA szív-szonár a delfineknek az a képessége, amellyel példát mutatnak nekünk a kollektív felemelkedéshez. Csoportos bevetéskor különösen hatékony „fegyver”, alapja a tudati hangolódás, nyitja a szívbéli kapcsolódás. A delfinek gyógyító-kör modellje egyben választ is sugall arra a kérdésre, hogy mi adhat összetartó erőt az Új Kor emberi közösségeinek.

Hírt vinni nem csak szavakkal, zenével is lehet, s utóbbi olykor könnyebben célt is ér, mert közvetlenül érinti meg az emberi lelket. Nem véletlen, hogy a Legenda is egy zenészt választott ki elsőként arra, hogy üzenetét széles körben népszerűsítse. A delfinek és a bálnák számos zeneművet ihlettek, közülük válogatva készült alábbi „rádiós” mixünk – az Arany Delfin Legenda szellemében.
Egy megindító animációs kisfilm az ember és a delfin barátságáról, örömről és bánatról, fogságról és szabadságról, bizalomról és bizalomvesztésről. Az orosz Ekran stúdió alkotása harminc év távlatából mit sem veszített aktualitásából.
spacer
Larimar, a delfinkő
2011.04.20. (4 hozzászólás)
Larimar szívA Larimar ritkaság az ásványok között, a Földön egyedül a Karib-tengeri Dominika szigetén lelhető fel. A kristály a tenger energiáját, a delfinek szeretetét és az öröm rezgéseit sugározza magából. Rendszeresen meditálva vele a delfinkő segít áthangolni kommunikációs csatornáinkat, ami által fogékonyabbak leszünk a finomabb frekvenciák hullámhosszaira. Laczkó Pál írása.