CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Richard O' Barry
Delfinmosoly

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Úttörők és őrzők

Az Arany Delfin jógája
2012.02.21. (1 hozzászólás)
A „delfin-jóga” gondolata már egy ideje szöget ütött a fejembe. Milyen is lenne az a jóga, ami a delfinek által példázott két képességet, a jelenlétet és a szívbeliséget trenírozza az emberben? Azt a két képességet, amelyre a leginkább szükségünk van a felemelkedéshez. S láss csodát, az Arany Delfin szelleme megválaszolta a kérdésemet.
A mélység Krisztusa
2011.05.24. (1 hozzászólás)
HeliosA Cet Nemzet kezdeményezés alapítója arról álmodott, hogy egy napon szót értünk majd a cetfélékkel, és képviseletet adunk nekik az emberi közösségekben. Ha nem is pont úgy, ahogy John Lilly gondolta, de haladunk álmának megvalósulása felé. Cikkünk főszereplője Helios, aki szíriuszi mester létére a bálnaformát választotta munkájához, és küldetése beteljesítésében szoros kapcsolat fűzi a Megváltóhoz.
Adrian P. KezeleA delfin álma című könyv hamar az Adriára indított, hogy találkozzak a delfinekkel. A várakozásnál aztán csak a csalódás volt nagyobb, amikor a Losinj-szigeti hajókázás találka nélkül ért véget. De a hiányérzet új irányt szabott a keresésnek, immár Adrian P. Kezele iránytűjével. A horvát szerző szerint a delfinek külső kutatása is fontos, de a fajok közötti belső, személyes kapcsolatteremtés fogja megmenteni az emberiséget.
spacer
Igor Csarkovszkij
A ’80-as évek orosz vízbenszülési mozgalma egyike azon áramlatoknak, amelyek a gyermekáldás mai alternatív megközelítéseit megalapozták. Cikkünkben betekintünk Csarkovszkij munkásságába, és megpróbálunk utánajárni, hogy mi is pontosan a delfineknek szerepe a szülésben, valamint hogy a sámán-bába módszereivel világrajött és trenírozott gyermekek minek köszönhetik rendkívüli képességeiket.