CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Patrice van Eersel
Az ötödik álom

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Legendás történetek

A ’88-as alaszkai bálnamentés egyik további kuriózuma, hogy a történtek kapcsán maguk a bálnák is megszólaltak. Nem csak sóhajukkal és fáradt zihálással, de közvetítők útján emberi nyelven is hallatták a hangjukat. Azt „nyilatkozták”, hogy az általuk előidézett nemzetközi összefogás fontos lépése volt a földön zajló békefolyamatoknak.

Hogy szereti-e mindenki a bálnákat? Nem hiszem. De 1988 őszén tényleg történt valami, ami méltó a figyelemre. Három szürke bálna három hét leforgása alatt olyan világpolitikai helyzetet teremtett, amelyre ember előtte évtizedekig nem volt képes. Összefoglaló a történelem legnagyobb szabású állatmentő akciójáról.
A delfin-gabonakör szimbólum
2010.08.25. (1 hozzászólás)
delfin-gabonakör szimbólum
Van-e köze e különös jelképnek az amerikai haditengerészet cetgyilkos szonárfegyveréhez? Uram bocsá’, az ufókkal szembeni titkolt cselszövéseihez? Vajon mit jelenthet az ábra, és hogyan szolgálhatja a tudatosságbeli továbblépésünket? Cikkünkben több oldalról járjuk körbe a delfin-gabonakör lehetséges üzeneteit, s a történetből a teremtő erők fény-árnyék játéka is szemléletesen kirajzolódik.
spacer
Az Arany Delfin Legendája
2011.09.06. (1 hozzászólás)
arany delfinAz Arany Delfin Legenda egy mitikus történet, amelynek egyaránt része a múltunk, a jelenünk és a jövőnk. Nyomtatásban – eredeti formájában – sosem jelent meg, mégis sokak életére volt sorsformáló hatással. Több mint három évtizede keresi az útját a fogékony szívekhez, ám üzenete időszerűbb, mint valaha. Azt beszélik, hogy akit megérint az Arany Delfin és befogadja a szellemét, az maga is részévé válik a Legendának.