CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Közvetített üzenetek

A delfinek és bálnák ősei nemcsak szemtanúi, de segítői is voltak mindenkor a Föld és az emberiség fejlődésének. Felemelkedett vezetőik üzenetükben felidézik a dicső múltat, amikor emberek és cetek még egységben éltek, a jelent illetően pedig ébresztőt fújnak: ez az utolsó óra, hogy egy ökológiai katasztrófát megelőzhetünk. Részletek Patricia Cori könyvéből.
Kvantumugrás a Jelenbe
2012.09.12. (1 hozzászólás)
kvantumdelfinAz Arany Delfinek üzenetükben megosztják velünk a Most definícióját, és felhívják a figyelmünket arra, hogy az „időtlenség” tudatállapotának megvalósítása időszerűbb, mint valaha. A Jelenlét gyakorlása indítja el ugyanis azt a belső átalakulást, amely tömeges méreteket öltve a külső világban is kinyilvánítja az új föld valóságát. Nina Brown közvetítése.
Jézus a cetfélék küldetéséről
2011.11.28. (2 hozzászólás)
JézusÜzenetében Jézus az égi mesterek és a Cet Nemzet szövetségéről beszél, amely az ember felemelésének céljából köttetett. Megosztja velünk gondolatait a Krisztusság mibenlétről, a szív és az elme együttes fontosságáról, valamint a cetfélék jelenlegi munkájáról, amit a változásokkal együtt járó káosz enyhítéséért tesznek. Kathryn Jensen közvetítése.
KiraelKirael egy oltalmazó lélek, aki a magasabb dimenziókból segíti a földön zajló átalakulást. Az égi mester tanításai Kahu Fred Sterling közvetítésével látnak napvilágot könyvek és internetes publikációk formájában. Az alább idézett kérdés-válasz röviden, de lényeglátóan tapint rá a bálnáknak és a delfineknek az emberi evolúcióban betöltött létfontosságú szerepére.
Egy időutazó üzenete a jövőből
2008.08.03. (2 hozzászólás)
Szomorú a hír: az eljövendő Földön nem lesznek delfinek. Hogy hová tűnnek? És miért játszanak kulcsszerepet a fejlődésünkben? Egy magát csak EA-ként megnevező entitás e kérdéseken túl arra is választ ad, hogy mire próbál rávezetni minket a válság, s hogy a romjain milyen társadalmat fogunk építeni. Rövid bepillantás a jövőbe, amit persze nekünk kell megteremtenünk, itt és most. Paula Peterson közvetítése.
spacer
arany delfinAz Arany Delfin energia visszatéréséről Metatron üzeneteiből értesülhettünk, miszerint az június 6-tól teljes potenciáljában elérhetővé válik a Földön. Hogy mit is jelent ez, s hogy több sikertelen próbálkozás után hogyan tudjuk tartósan megteremteni az Aranykort, arról maguk az Arany Delfinek beszélnek. Nina Brown közvetítése.
A bálnák csoportszellemének prognózisa szerint ígéretes évnek nézünk elébe: gyorsuló tempó, kollektív áttörés a gondolatmintákban és ébredező tudatosság a döntéshozóink körében. Újévi inspiráció a sűrűsödő, kaotikus közegben való boldoguláshoz, és a magasabb dimenziók befogadásához. Trish Regan közvetítése.
bálna
A cetfélék fejlett intelligenciája már-már köztudomású, de hogy az óceánok kék vizén túl a tudat mely birodalmait lakják, arról keveset tudunk. A Karib-tenger bálnái - Joan Ocean közvetítésével - emberi fogalmakkal próbálják elmesélni, hogy milyen tudatállapotban élnek, s hogy hogyan teremtik a valóságot. Legfőbb üzenetük szerint a bálna-mátrixba való bejutás, az üdvösség állapotához való hozzáférés számunkra is lehetséges.