CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

Archív

A szeretet hullámhosszán
2007.08.12. (1 hozzászólás)
Joan OceanJoan Ocean évtizedek óta kommunikál delfinekkel és bálnákkal. A The Spirit of Ma’at magazinnak adott interjújában e különleges lények titkairól és a velük átélt transzcendens élményeiről olvashatunk: a delfinek történelmünkben betöltött szerepéről, a hangjaik hullámain tehető interdimenzionális utazásról, és arról, hogy a szeretet – egy határon túl – láthatatlanná tesz. Második rész.
Hangok az Óceánban
2007.07.13.
delfinHogyan léphetünk telepatikus kapcsolatba a delfinekkel? Milyen élmény egy szürkebálna szeméből ránk áradó szeretethullám? A delfinekre való spirituális rátalálás sarkaiból forgatta ki Joan Ocean világát, aki ma már az emberek és a cetfélék közötti kommunikáció egyik legavatottabb ismerője. Meghökkentő tapasztalatairól a The Spirit of Ma’at interjújában mesél.
Búcsú a baijitól
2007.01.05.
baijiA föld legritkább emlőse utáni keresés eredménytelenül zárult. A Wuhani Hidrobiológiai Intézet és a baiji.org Alapítvány által vezetett, hat nemzet tudósait tömörítő expedíció hiába kutatta a Jangce folyót, a baiji, vagyis a kínai folyami delfin minden valószínűség szerint kipusztult.
spacer
A részvét kalózai
2007.02.11.
Operation LeviathanA Sea Shepherd környezetvédelmi társaság két hajóval, hatvan önkéntessel és egy helikopterrel vágott neki a Déli-óceánnak, hogy megállítsa a japán bálnavadászokat. A japán vadászflotta több mint 900 bálna elejtését tervezi a szezonban, hivatalosan tudományos kutatási célokat szolgálva. Az Antarktiszt körülölelő óceán azonban hatalmas, s a cetvédők csak öt hét után, február elején akadtak a vadászokra.
dolphin slaughterÁllatvédő szervezetek képviselői állítják, hogy japán halászok évente ezerszám ölnek meg delfineket brutális kegyetlenséggel pusztán anyagi érdekektől vezérelve. A Taiji partjainál leleplezett hajtóvadászatról korábban már számos bizonyítékot tártak a világ elé, a hatóságok azonban egyelőre tétlenek.