CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

Adrian P. Kezele
A delfin álma

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

A kék-delfin esszenciákról

… avagy a delfinek tel-empatikus kapcsolata – Veled!


Hiszed vagy sem, számodra is adott a lehetőség, hogy kapcsolatba lépj a delfinekkel. Ha az itt olvasottak visszhangra találnak a lelkedben, mutatok Neked egy kaput, amin keresztül összeköttetést teremthetsz a delfin-tudatossággal. Megtapasztalhatod felemelő frekvenciáikat, és segítséget kaphatsz tőlük szíved képességeinek kiterjesztésében. S ha a telepátia képessége nem is hullik az öledbe, jó eséllyel belekóstolhatsz a tel-empátiába, az érzések útján való kommunikációba. A hidat egy újra felfedett lemúriai módszerrel építheted meg, amely eszközt ad a kezedbe, hogy a rezgésszint váltást a saját életedben is valósággá tehesd.


Felhangol, megnyit és emel

  • A kék-delfin esszenciák eszköztára arra hivatott, hogy feljebb hangolja az embert. Alkalmazásuk egy emelkedettebb tudatállapotot idéz elő, mert segítenek felülemelkedni a rabságban tartó félelmeken, a szenvedtető gondolatokon és érzelmeken.
  • A kék-delfin esszenciák nyitják az ember szívét, rendszeres használatukkal egyre többször és hosszabban tapasztalható meg a hála. Az a felülmúlhatatlan érzés, amely képes a lelkünk mélyéről kiáltó hiány betöltésére.
  • A kék-delfin esszenciáknak az a rendeltetése, hogy támogassák az emberi tudat jelenkori kivirágzását, nevezzük azt kvantumugrásnak, felemelkedésnek, vagy bármi másnak.


Delfinterápia otthon

A kék-delfin esszenciák és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlatok a cetek gyógyító módszereit modellezik le. Talán előtted sem titok, hogy a delfinek kiváló terapeuták, a frekvenciagyógyászat avatott mesterei. Szonár rendszerük révén pontosan tudják, hogy társaiknak vagy a velük úszó embereknek milyen frekvenciájú rezgéshullámra van szükségük, és pácienseiket – diszharmonikus állapotukat kiegyensúlyozandó – képesek azzal besugározni. Egészen leegyszerűsítve a kék-delfin esszenciák e gyógyító sugarakat kínálják nekünk bepalackozva. A módszer voltaképpen egy otthon végezhető delfinterápia, amely az öngyógyítást és a meditatív hangolódást egyaránt támogatja.


Lemúriai kincs a ma emberének

Kathryn JensenA kék-delfin esszenciák megalkotója egy amerikai terapeuta, Kathryn Jensen. Miután spirituális ébredésének folyományaként telepatikus csatornák nyíltak fel benne, a ’90-es években arra lett figyelmes, hogy a kineziológiai praxisában kezelt páciensei is delfinvíziókat tapasztalnak. Ez a felismerés és mestereinek útmutatása vezette őt egy a delfin-tudatosságban gyökerező, új gyógyító rendszer kifejlesztéséhez. S bár a kék-delfin esszenciák modern kori története még csak egy évtizedes, általuk egy nagyon is ősi tudás került napvilágra. Kathryn Jensen szerint a közreműködésével létrejött „fénymunkás eszköz” egy Lemúriában ismert gyógymódnak a mai emberre adaptált újrafelfedezése.


Átjáró a delfin-tudatossághoz

A kék-delfin esszenciák anyaga nem egyéb desztillált víznél. Amitől életre kelnek, az a speciális eljárással beléjük kerülő rezgésminőség. Kathryn Jensen készítésükkor csatornájává válik a földi és földöntúli ceteknek, valamint különböző, nem anyagi testben létező mestereknek. A víz hordozó közegként eltárolja a közvetített rezgéseket, és – talán az égi segítőknek köszönhetően – „pecsét” kerül az eszenciákra, ellenállóvá téve őket az esetlegesen károsító környezeti hatásokkal szemben. Így történhet meg, hogy egy üvegcse vibráló víz összekötőként szolgálhat a delfin-tudatosság és saját tudatunk között.


Szíved felébresztése


A tel-empátia annyit tesz, hogy a távkapcsolat elsődleges csatornája a szívcsakra. A kommunikáció főként nem gondolatok és víziók, hanem érzések útján jön létre. Persze semmi sem kizárt, de a kék-delfin esszenciák nem kecsegtetnek a delfinekkel való beszélgetés, vagy a látomásos randevú ígéretével. Kecsegtetnek viszont – rendszeres gyakorlás árán – a szívközpont képességeinek fejlődésével. Nagyjából ahogy a fejlécgrafikán láthatod. Te is odaállhatsz középre, és hívhatod őket … és ők jönnek, mert hatalmukban áll felébreszteni csillagszívedet.


Bognár Péter


Ha szeretnél többet megtudni a kék-delfin esszenciákról, klikk ide: A Kegyelem esszencia