CetHír-adó

Ha szeretnél értesítést kapni a delfinek és a bálnák inspiráló üzeneteiről és a róluk megjelenő legfrissebb írásokról, itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre.
Név:
E-mail:

Könyvajánló

A Béke őrzői

Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák
Húsz esszencia a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciájával. Békét sugároznak a környezetük légterébe, és segítenek megszabadulni az emelkedettség útjában álló frusztráló érzelmektől.

Itt a Cet Nemzet beszél

Kathryn Jensen rovata
Kathryn Jensen
A bálnák és a delfinek Téged is hívnak, hogy vegyél részt önmagad és a Föld meggyógyításában. Szívhez szóló üzeneteikben arra tanítanak, hogy hogyan aktiváljuk magunkban a gyógyító frekvenciákat, és miként működhetünk együtt velük a bolygószintű tudatosság felemelésében.

Partner oldalak

Blue Dolphin Központ
www.bluedolphin.hu

Kvantumlovaglás
www.kvantumlovaglas.hu

Magyar Kryon Honlap
www.kryon.hu

A tengeri élővilág fotói
www.SeaPics.com

A Kegyelem esszencia


A Kegyelem esszencia egy szíriuszi eredetű, felemelő hatású öngyógyító eszköz. Használatával felébreszthetsz magadban egy olyan frekvenciát, amely a szíveden keresztül nyit hozzáférést a személyes belső erődhöz. Rezgése révén ráhangolódhatsz a Kegyelem sugarát őrző bálnamester, Helios hullámsávjára, amely tudatossá teheti Benned az angyali segítők jelenlétét is. 


A Krisztus-tudatosság arany sugara

A Kegyelem esszenciája egyike a kék-delfin esszenciáknak. A kék-delfin esszenciák léte szorosan összefonódik egy régi-új ezoterikus tanítással, amely a Krisztus-tudatosság 20 sugara néven ismert. A tanítás szerint a félelmek meggyógyításának egyik útja az, ha az ember aktivál magában 20 különböző szeretet frekvenciát. A frekvenciákat 20 különböző színű és rezgéstartományú sugár képviseli, amelyek látens módon minden ember csakrarendszerében megtalálhatók. E frekvenciák tudatos aktiválásával lebonthatók azok a falak, amelyek meggátolják a szívet a szeretet adásában és elfogadásában. A 20 sugár egyik legfontosabbika a Kegyelem, amelyhez az arany szín társítható.


A Kegyelem esszenciája a Kegyelem sugarának frekvenciáját teszi hozzáférhetővé kézzelfogható formában.


Miben segíthet Neked a Kegyelem esszenciája?

 ►  Stressz csökkentése  A Kegyelem esszencia használatának legáltalánosabb tapasztalata, hogy oldja a feszültséget. Segít elcsendesíteni a zaklatott elmét, csillapítani a frusztráló érzéseket. Támogatja a belső béke állapotának megélését.

 ► Magasabb rezgészint  Az esszencia vibrációjára való ráhangolódás magasabb rezgésszintre emeli az embert. Ahogy a gyakorlás során finomodnak az érzékeink, tudatossá válunk a korábban nem tapasztalt szubtilis energiákra, amelyek az emelkedettség érzésével ajándékoznak meg.

 ► Angyali jelenlét  Többen számoltak be arról, hogy az esszencia egyfajta összekötőként szolgált számukra a láthatatlan segítőkhöz való kapcsolódásban. Van, aki az angyalok jelenlétét illatok formájában érzékeli, de az égi közbenjárás a legkülönfélébb szorult helyzetekben is megmutatkozhat.

 ► A szív aktiválása:   Az esszencia természetesen nem ígér instant megoldást a szívközpont megnyitására, ehhez komoly, többnyire hosszantartó önismereti munka szükséges. Biztosít viszont egy olyan impulzust, amellyel a szívcsakra gyakorlatok hatékonysága jelentősen növelhető.

 ► Kapcsolat a sugár bálnamesterével  A Kegyelem frekvenciáját jelenleg Helios, egy bálnatestbe inkarnálódott szíriuszi mester őrzi a Földön. Helios egy egyszerű gyakorlat révén megtanítja, hogy hogyan léphetünk kapcsolatba vele, és segít feltölteni a szívünket a Kegyelem sugarával.


A Kegyelem
(Részlet Kathryn Jensen a Krisztus-tudatosság húsz sugara c. könyvéből)

A Kegyelem sugara ragyogó, metál arany színű. Ez az angyali beavatkozás sugara. Teljesen aktivált Kegyelem-sugárral az emberek biztosak abban, hogy saját személyes erejükkel úrrá lesznek a megpróbáltatásokon. Belső nyugalommal bírnak, ami természetesen a külső nyugalomban is tükröződik.

Azok, akikben teljesen aktivált a Kegyelem sugara, jellemzően emelt fővel néznek szembe az élettel. Az ilyen emberek megingathatalanok az önkifejezésükben, és ez segítséget jelent zaklatott társaiknak a személyes Kegyelem-sugarukhoz való hozzáférésben. A Kegyelem abban segíti az embereket, hogy hozzáférjenek saját angyali segítőikhöz.

A Kegyelemmel teli emberek gyakran gyógyítók vagy terapeuták. Puszta jelenlétük is gyógyító hatású. Azokat, akik Kegyelemmel teliek, aranyszínű aura veszi körül. Az arany aurájuk csupán jól fejlett lelküket tükrözi. A Kegyelemmel teli emberek rendszerint sok inkarnációt éltek meg. Nekik is vannak félelmes pillanataik, de javarészt egészen félelemnélküliek. Nagyon hozzáértően adják és fogadják a szeretetet. Gyakran közösségi vezetők, akik kitűnő hírnévnek örvendenek mások etikus és intelligens vezetéséért.

A Kegyelemmel teli embereknek csodálatos emberbaráti törekvéseik vannak. Többnyire magasan aktivált szívcsakrával rendelkeznek.

 A fejezet teljes terjedelmében itt olvasható: A Kegyelem sugara


Kathryn Jensen és a kék-delfinek
 
Kathryn JensenA kék-delfinek a Szírusz B magasabb dimenzióiban élő – onnan időnként a Földre inkarnálódó –  mesterlényei, akiknek a munkája és tanítása Kathryn Jensen közvetítésével vált ismertté. A kék-delfineknek Kathryn szerint az a vállalása, hogy irányítják a Krisztus-tudatosság sugarainak a Föld terébe való lehorgonyzásának folyamatát. Ezek a frekvenciák a Föld éteri burkát képező Hálón keresztül a földi delfinek és bálnák közreműködésével jutnak el a bolygó megfelelő energia központjaiba. Azért, hogy ez a felemelő hatás ne csak közvetetten, a Földanyán keresztül jusson el az emberekhez, Kathryn a kék-delfinek útmutatása alapján a Krisztus-tudatosság sugarainak frekvenciáit esszenciák formájában is hozzáférhetővé tette. Így születtek meg a kék-delfin esszenciák. 

Hogyan készül az esszencia?

A Kegyelem esszenciája csatornázással készül, minden egyes üveg személyesen Kathryn Jensen keze közül kerül ki. Az elkészítés módját és technikáját a kék-delfinek adták át Kathryn-nek. Az esszencia anyaga desztillált víz. Kathryn az eljárás során csatornájává válik a Kegyelem frekvenciájának, a víz pedig hordozó közegként eltárolja a rezgést.

Mennyi ideig képes tárolni a frekvenciát?

Az eljárás részét képező stabilizálásnak, és az azt követő angyali felügyeletnek köszönhetően az esszencia tartósan megőrzi a rezgését. Az eddigi – egy évtizedes – tapasztalatok szerint az esszencia hatását nem koptatja meg idő, és ellenálló a különféle elektromágneses tereket generáló berendezések sugaraival szemben.

Mit tartalmaz?

A Kegyelem frekvenciájával feltöltött desztillált vízen kívül semmi mást. Sem olajat, sem növénykivonatot, sem ásványt, sem egyéb anyagot.

Milyen kiszerelésben kapható?

A Kegyelem esszenciája egy kék színű, szórófejjel ellátott 4 unciás (kb. 118 ml-es) üvegben kapható a képen látható formában.


A 20 sugár-frekvencia közül a Kegyelem az egyetlen, amelynek esszenciája önálló termékként is megvásárolható. A többi frekvencia esszenciája csak együtt, az Otthon-Templom Esszenciák 20 darabos készletének részeként kapható.

Hogyan lehet használni?

Az esszencia külsőleg használandó, a tenyerek, a hét fő csakra és a meridián pontok a legalkalmasabbak a benne lévő rezgés vagy információ átvételére. Az elsődlegesen javasolt kapcsolódási pont a szívcsakra. Az üveg szórófejes, így az esszencia tetszés szerint fújható a kívánt területre. De magát az üveget is alkalmazhatod „vibrációs” eszközként, mintha egy erőteljes kristályt tartanál a kezedben. A megrendelést követően további útmutatással szolgálunk a használatra vonatkozóan.

Mennyibe kerül?

Egy 4 unciás (118 ml-es) üveg Kegyelem esszencia ára  20 USA dollár + szállítási költség .


A megrendeléssel és további kérdésekkel kapcsolatos bővebb információval készséggel állok rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken.


Bognár Péter

tel.: 30/226-8680
e-mail: pbognar@csillagsziv.hu