Otthon-Templom Esszenciák

Az Otthon-Templom Esszenciák készlete egy kék-delfin esszencia sorozat, amely a Krisztus-tudatosság húsz sugarának tanítására épül. Egy olyan rezgésterápiás eszköz, amely a kék-delfinek gyógyító energiáit közvetíti, és a frekvencia áthangolás útján segíti az embert a félelem alapú minták elengedésében. Használatával – és persze kitartó tudatossággal – meggyógyíthatók azok az érzelmeink, amik útját állják a belső békének.


Otthon-Templom Esszenciák
Otthon-Templom Esszenciák


Az Otthon-Templom Esszenciák rendeltetésüket három szinten, illetve módon tudják ellátni:

 ►  A béke őrzői 
Amennyiben a készlet üvegeit valaki az otthonában vagy munkahelyén elhelyezi, az esszenciák felemelő hatást gyakorolnak a környezetre. Az üvegekben tárolt húsz frekvencia együttes kisugárzása békés, harmonikus atmoszférát teremt a helyiségben. Magas vibrációjukkal egy temploméhoz hasonlóvá teszik a szoba légkörét, amely így elősegíti a jelenlétre, az imára, a meditációra való ráhangolódást. Hasonlóan jó szolgálatot tehetnek gyógyközpontokban, üzlethelyiségekben és tárgyalótermekben is, ahol békét csempésznek az emberi kapcsolatokba.

 ►  Meditáció a Krisztus-tudatosság sugaraiban 
Az esszenciák céltudatos használatának a legegyszerűbb módja az, ha valaki a kiválasztott üveget, vagy a tartalmának egy cseppjét a szívközpontjára helyezi, és azzal meditál. Hagyja, hogy az esszencia rezgése a szívén keresztül átitassa a lényét, és ráhangolódik a frekvenciájára. Így megtapasztalható az a rezgésminőség, amelyet az adott esszencia a Krisztus-tudatosság sugarai közül képvisel.

 ►  A csakrákban szunnyadó frekvenciák aktiválása 
Az esszenciák használatának legkifinomultabb módja a színek használatát és a csakrákat is bevonja a gyakorlásba. Az üvegekben tárolt frekvenciák mindegyike látens módon megtalálható az ember csakrarendszerében. A húsz frekvencia mindegyike hozzárendelhető a hét csakra valamelyikéhez. Minden egyes frekvenciához tartozik továbbá egy szín is, amely az adott rezgéstartományt képviseli. Az útmutatóban foglalt párosítások szerint az esszenciák rezgésével, valamint a sugárszínek vizualizálásával felébreszthetők a csakrákban szunnyadó frekvenciák. A kék-delfinek tanítása szerint a húsz frekvencia aktiválása együttjár a fénytest kialakulásának folyamatával.

frekvenciák

Az Otthon-Templom Esszenciák készlete négy csoportba sorolhatóan tartalmazza a Krisztus-tudatosság húsz sugarának frekvenciáit:

Kommunikáció önmagaddal: Kommunikáció másokkal:
Gyermek
Életigenlés
Változás
Életteliség
Polaritás
Szolgálat
Befogadás
Életerő
Áldás
Kötődés
Önmagad szeretete: Mások szeretete:
Lótusz
Kegyelem
Szándék
Megélhetés
Lélek
Bátorság
Ima
Igazság
Adás
Középpont


Telepatikus delfinterápia

Az Otthon-Templom Esszenciák segítségével a kommunikáció, illetve a szeretet egy-egy területét „dolgozhatjuk meg” magunkban a meditációs vagy öngyógyító gyakorlatok során. A kiválasztott esszencia rezgése ráhangol minket az adott témára, és segít felemelni azt a tudatosság egy magasabb szintjére. Ha nincs ezen a vonalon félelem alapú mintánk – egy múltbéli sérülés, ami időnként lehúzó érzelmi reakcióban nyilvánul meg – akkor egyszerűen egy felemelő, béketeljes áthangolódást tapasztalunk. Az esetek jó részében azonban érzelmi blokkok vannak jelen, és a kék-delfin esszenciák pontosan ezeket hivatottak feloldani. A gyógyulás folyamata hasonló a más terápiákban tapasztalhatókhoz: felszínre hozás, tudatosítás, elengedés – általában több körben, a hagymahéj-effektus szerint. A különbség itt a terapeuták „személyében” rejlik. Kathryn Jensen szerint a kék-delfin esszenciák használói – a frekvenciák által biztosított közös hullámsáv okán – kapcsolatba kerülnek a delfinekkel és a bálnákkal, amely kapcsolatnak az érzelmi gyógyulás és a félelmeken való felülemelkedés a célja.

szíriuszi delfinekA kék-delfinek a Szírusz B magasabb dimenzióiban élő – onnan időnként a Földre inkarnálódó – mesterlényei, akiknek a munkája és tanítása Kathryn Jensen közvetítésével vált ismertté. A kék-delfineknek az a vállalása, hogy irányítják a Krisztus-tudatosság sugarainak a Föld terébe való bevetülését. Ezek a frekvenciák a Föld éteri burkát képező hálón keresztül a földi delfinek és bálnák közreműködésével jutnak el a bolygó megfelelő energia központjaiba. Azért, hogy ez a felemelő hatás ne csak közvetetten, a Földanyán keresztül jusson el az emberekhez, Kathryn a kék-delfinek útmutatása alapján a Krisztus-tudatosság sugarainak frekvenciáit esszenciák formájában is hozzáférhetővé tette. Így születtek meg az Otthon-Templom Esszenciák.


Kérdések és válaszok:

► Hogyan készülnek az esszenciák?
Az Otthon-Templom Esszenciák csatornázással készülnek, minden egyes üveg személyesen Kathryn Jensen keze közül kerül ki. Az elkészítés módját és technikáját a kék-delfinek adták át Kathrynnek. Az esszencia anyaga desztillált víz. Kathryn az eljárás során csatornájává válik a Krisztus-tudatosság sugarainak, a víz pedig hordozó közegként eltárolja a frekvenciákat.

Mit tartalmaznak még az üvegek?
A Krisztus-tudatosság egy-egy sugár-frekvenciájával feltöltött vízen kívül semmi mást. Sem olajat, sem növénykivonatot, sem ásványt, sem egyéb anyagot.

Az esszenciák mennyi ideig képesek tárolni a frekvenciát?
Az eljárás részét képező stabilizálásnak, és az azt követő angyali felügyeletnek köszönhetően az esszenciák tartósan megőrzik a rezgésüket. Az eddigi – egy évtizedes – tapasztalatok szerint az esszenciák erejét nem koptatja meg idő, és ellenállók a különféle elektromágneses tereket generáló berendezések hatásaival szemben.

Milyen kiszerelésben kaphatók?
Az Otthon-Templom Esszenciák 20 db kék színű, pipettás kupakkal ellátott 1 unciás (kb. 30 ml-es) üvegben kaphatók. A készlethez tartozik egy 15 oldalas használati útmutató, amely angol és magyar nyelven is hozzáférhető.

Mennyibe kerül a teljes készlet?
Az Otthon-Templom Esszenciák 20 db-os készletének ára 200 USA dollár + 55 dollár szállítási költség. Ezen felül kalkulálandó még, hogy a magyar jogszabályok szerint a külföldről érkező csomagot vám- és ÁFA fizetési kötelezettség terheli. 


A megrendeléssel és további kérdésekkel kapcsolatos bővebb információval készséggel állok rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken.


Bognár Péter

tel.: 30/226-8680
e-mail: pbognar@csillagsziv.hu


Kapcsolódó anyag: A Krisztus-tudatosság húsz sugara (Cikk az esszenciák alapjául szolgáló tanításról és közvetítőjéről)


Forrás : http://www.csillagsziv.hu